0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To μήλο κάτω από την μηλιά
Γράψ' τον και στο φορουμ να ποστάρει με δικό του nickname
Φίλιππε επέτρεψε μου μια συμβουλή (ισχύει για όλους)κατα το βάψιμο, καλό είναι να φοράμε ελαστικά γάντια (τα φτηνά όχι τα αποστειρωμένα χειρουργικά) για την προστασία των χεριών απο το χρώμα αλλά και των βαφόμενων επιφανειών απο τις δαχτυλιές.Σ.Σ.
Παράθεση από: Stavros στις Ιανουαρίου 12, 2008, 11:16:10 μμΦίλιππε επέτρεψε μου μια συμβουλή (ισχύει για όλους)κατα το βάψιμο, καλό είναι να φοράμε ελαστικά γάντια (τα φτηνά όχι τα αποστειρωμένα χειρουργικά) για την προστασία των χεριών απο το χρώμα αλλά και των βαφόμενων επιφανειών απο τις δαχτυλιές.Σ.Σ.ο πατέρας μου σήμερα πηρε απο τον ΑΒ γάντια, αυτά που φοράνε στα τυριά οι υπάλληλοι και τον δουλεύω ότι είναι τυρεμποραςΑγγελος
Παράθεση από: philio στις Ιανουαρίου 12, 2008, 11:25:54 μμΠαράθεση από: Stavros στις Ιανουαρίου 12, 2008, 11:16:10 μμΦίλιππε επέτρεψε μου μια συμβουλή (ισχύει για όλους)κατα το βάψιμο, καλό είναι να φοράμε ελαστικά γάντια (τα φτηνά όχι τα αποστειρωμένα χειρουργικά) για την προστασία των χεριών απο το χρώμα αλλά και των βαφόμενων επιφανειών απο τις δαχτυλιές.Σ.Σ.ο πατέρας μου σήμερα πηρε απο τον ΑΒ γάντια, αυτά που φοράνε στα τυριά οι υπάλληλοι και τον δουλεύω ότι είναι τυρεμποραςΑγγελοςεαν είναι απο τα εφαρμοστά (σαν τα ιατρικά), καλά έκανε και δοκίμασε τα να δεις κι εσύ τη διαφορά. εαν είναι απο τα άλλα, τα φαρδιά, σαν αυτά που δίνουν με τις βαφές των πασχαλιάτικων αυγών, καλά κάνεις και των λες τυρέμπορα Σ.Σ.
ο πατέρας μου σήμερα πηρε απο τον ΑΒ γάντια, αυτά που φοράνε στα τυριά οι υπάλληλοι και τον δουλεύω ότι είναι τυρεμποραςΑγγελος
Μπράβο φίλε ʼγγελε Πολύ ωραία δουλεύεις τον αερογράφο (και απο το αποτέλεσμα αλλά και απο την φώτο που σε "βλέπω"). Φίλιππε πάρε γάντια χειρουργικά είναι πολυ πιο άνετα στο να δουλεύεις Πάντως συγχαρητήρια και στον πατέρα αλλά και στον υιό.....Φίλιππε ειλικρινά δεν είναι οτι καλύτερο να "μοντελάρεις" με τον υιό σου : : : Σας ζηλεύω Φίλε ʼγγελε καλή συνέχεια θα παρακολουθώ την συνέχεια στο μοντέλο σου
Παράθεση από: philio στις Ιανουαρίου 12, 2008, 11:25:54 μμο πατέρας μου σήμερα πηρε απο τον ΑΒ γάντια, αυτά που φοράνε στα τυριά οι υπάλληλοι και τον δουλεύω ότι είναι τυρεμποραςΑγγελος Φίλιππε, παράτα τα σου λέω! Παράτα τα τώρα που είναι καιρός!
Να τον χαίρεσαι τον ʼγγελο Φίλιππε!!!! Βάψιμο ( και τι βάψιμο!) σε αυτή την ηλικία με αερογράφο, σούπερ μοντέλα με το πινέλο που έβαφε ως τώρα, φαντάσου τι θα δουν τα ματάκια μας!!! Μπράβο ʼγγελε!!!!!!!!!!!!