Mπράβο Γρηγόρη,εκαιρετικό αποτέλεσμα,και απ τα καλύτερα chipping που έχω δει!
Μια παρατήρηση όμως... δεν είναι λίγο αφύσικο να έχει τόσες φθορές στα ασπίδια,και να μην έχουν λυγίσει/στραβώσει έστω και ελάχιστα?
Σίγουρα με κάποιο βαθούλωμα,τρύπημα και να λείπει και κάποιο θα έδειχνε ιδανικό!
Επίσης και οι γρατζουνιές μου φαίνονται λίγο χονδρές σε πλάτος... 
ʼκυρο,μια χαρά είναι! 
Μην ξεχάσεις και στις δέστρες και χειρολαβές!
Γιώργο, ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου.. Σχετικά με τα ασπίδια, το σκάσιμο δεν ωφείλεται κατα ανάγκη σε χτύπημα/στραπατσάρισμα, μπορεί να είναι αποτέλεσμα κλιματολογικών αλλαγών, ποιότητας της βαφής κτλ.. Τα king που ήταν στην Ουγγαρία ήταν απομεινάρια σχηματισμών απο άλλα μέτωπα τα οποία λάβανε στοιχειώδη συντήρηση καθώς και ελάχιστα εργοστασιακά τα οποία μεταφερθήκανε απο την Γερμανία προκειμένου να ενισχύσουνε το μέτωπο..
Σαφώς όμως και σε εμένα, θα μου άρεσε πολύ να λείπει ένα ασπίδιο δυστυχώς όμως στο σημείο που είμαι δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να χαλάσω την βαφή.. Στο επόμενο

Τέλος, οπως σίγουρα γνωρίζεις απο την εμπειρία σου ( άσχετα αν λοξοπίστησες και πήγες στους αεράτους), οι φωτο τραβιούνται με macro mode το οποίο μεγενθύνει και γενικά δεν συγχωρεί, με μάτι παρατηρητή νομίζω οτι είναι οκ το μέγεθος του patch.
Σε ευχαριστώ για τα επικοδομητικά σου (οπως πάντα) και καλοπροαίρετα σχόλια και εύχομαι κάποια στιγμή να τα πουμε και απο κοντά