Χαιρέτω τους ομότρελους συνμοντελιστές! Είμαι ο Δημήτρης και έχω σταματήσει να σχολούμαι με το μοντελισμό εδώ και 4 χρόνια περίπου (μ@μώ τα διδακτορικά και άλλα συναφή βαρέα και ανθυγιεινά!!). Ασχολιόμουν αρκετά ενεργά και η Ιπποκράτους ήταν το δεύτερο σπίτι μου παιδιώθεν...Αεροπλανάς πάσης φύσεως! Προς το παρόν είμαι φαντάρος αλλά οι 38 που απομένουν δεν είναι πολλές

. Μετά ακολουθεί μετακόμιση στη Πάτρα για συνέχιση διδακτορικού και επιτέλους να αρχίσω να οργανώνομαι σιγά-σιγά μοντελιστικά. Στη πρώτη μου προσπάθεια θα ανεβάσω φωτό. Δουλεύω με Grapho-Tech διπλής και ένα mini-mac (πολύ θόρυβο ρε παιδιά!!).
Το forum είναι τέλειο και με πολλή καλή πληροφόρηση. Επισής παρατηρώ ότι λειτουργεί και σαν ψυχιατρέιο

. Κομβικό σημείο στη ζωή μου λοιπόν ήταν όταν εκτοξεύτηκε ένα μαξιλάρι από τον αδερφό μου στη βιτρίνα μου

(ας μη σχολιάσω τι εγινε μετά - στο καλάθι ένα Canadair, ένα F-15, ένα αγαπημένο Helldiver με PE κ.α.!!) Έκτοτε εγκατέλειψα συνυπολογίζοντας και τις υποχρεώσεις.
Αυτά τα λίγα από μένα θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά(αν και κάποιους παίζει να σας ξέρω) και μέσω του forum. Καλή χρονιά σε όλους και συνεχίστε τη καλή δουλειά.