Αποστολέας Θέμα: KV-2 αλα Γερμανικα!  (Αναγνώστηκε 5699 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
KV-2 αλα Γερμανικα!
« στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:08:28 πμ »
Αυτη τη φορα..ΝΑΙ θα ειναι ΟΟΤΒ!
Αληθεια!! :mrgreen:
Λοιπον,το περασμενο Σαββατο πηρα το συγκεκριμενο κιτ της τρομπετας απο το τριγωνο.

Στα θετικα.
Σε γενικες γραμμες ειναι ενα ακριβες κιτ χωρις καμια τσιγκουνια στην απιθανη (για πλαστικο κιτ) λεπτομερεια,με πολυ λεπτα πλαστικα εκει που πρεπει οπως φτερα και βασεις αυτων κλπ
Απροβληματιστη κατασκευη μιας και σχεδον ολη η λεπτομερεια δινεται ηδη αναγλυφη στα κομματια χωρις να εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλα κιτ με ατελειωτα κομματακια που δινουν το ιδιο απιθανο αποτελεσμα
Στα αρνητικα.
Λιγακι προσοχη στο fitting του πηγματος με την πλαινη λεπτομερεια(ζορικη κατασταση αν και δειχνει απλο..)γιατι θα το βρειτε μπροστα σας στην συνεχεια και δυστυχως απειρο ΦΛΑΣ..ΠΑΝΤΟΥ!!
Αν εχετε λοιπον μια σχετικη υπομονη βαζοντας τα παραπανω στην ζυγαρια το τελικο αποτελεσμα ανταμοιβει!
Εχουμε λοιπον ενα massive κιτ (20κατι ποντους...με το συμπαθειο δηλαδη)με πολυ καλη λεπτομερεια και ευκολη συρναμολογηση! ::icon_thumright::

Στο δια ταυτα..
Η ολη κατασκευη εντασσεται στην απελπιδα προσπαθεια να καταφερω να βαψω επιτελους ενα κιτ! :shock:
Το διοραμα στο οποιο θα τοποθετηθει ειναι ενα χιονισμενο τοπιο γι αυτο και δεν κυνηγησα την λεπτομερεια (ουτε καν την καθαρη κατασκευη)μιας και θα χαθει κατω απο το χιονι η περισσοτερη,...
Γι'αυτο και αποπειραθηκα (με αισχρο αποτελεσμα)να κανω πολλα πραγματα και θα του κανω και ακομα περισσοτερα! 8)
(Ευκαιρια ειναι :mrgreen: )

Θα τοποθετηθουν κομματια που αφορουν τοσο το Ρωσικο οσο και την Γερμανικη εκδοχη μαζι,δινοντας του ετσι μια ιδεα απο μετασκευες στο πεδιο της μαχης..
Θα χρειαστω την συμβολη-συμβουλη σας την επομενη φορα ομως για να μαθουμε και απο τα λαθη,οποτε here goes nothing!
Η προσοχη που λεγαμε πριν...για το πηγμα...ε,το παρακανα λιγακι :mrgreen:
Better safe than sorry.. :mrgreen:

Click to see the original size.

Η καλη του πλευρα..

Το προσθιο τμημα με τα πλαινα-Γερμανικα-φωτα και το κεντρικο-Ρωσικο(χτυπημενο)..παρεουλα

Η ψιλομανταρα πλευρα του...(ναι μεν ΟΟΤΒ αλλα δεν κρατηθηκα..)με μια ψιλοτροποποιηση στις αναρτησεις

Η βαση και ο γατζος του συρματοσκοινου ειναι του Ρωσικου που κοπηκε και κολληθηκε ξεχωριστα...

Ενα απο τα τρια διαλυμενα κιβωτια αποθηκευσης.
Τα αλλα δυο θα ειναι διπλα στο αρμα..

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Ενας εδαφιαιος που θα λειπει..

Ασταρωμα..
Και πρωτο χερακι(για την ακριβεια δυο)το βασικο..XF-59 desert yellow

Μεχρι εδω ολα πηγαιναν καλουτσικα μεχρι που αποφασισα να κανω την τριχρωμη.....free hand! :? :?
Καταστροφη!!

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

ΠΟΛΥ overspray!!!
Οτι και να δοκιμασα..αραιωση,ενταση,δεσμη..δεν καθοταν σωστα με τιποτα!
Στο συγκεκριμενο κιτ δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα λογω του οτι θα καλυφθει απο τα επομενα σταδια βαψιματος αλλα οπως και να'χει πρεπει να δω τι κανω λαθος!!
Για πειτε ρε αδερφια,τι και πως χρησιμοποιειτε για το σωστοτερο αποτελεσμα??(ενταση,αραιωση κλπ..)
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: KV-2 αλα Γερμανικα!
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:17:46 πμ »
Για πειτε ρε αδερφια,τι και πως χρησιμοποιειτε για το σωστοτερο αποτελεσμα??(ενταση,αραιωση κλπ..)

Μασκάρισμα αλλά δεν ακούς.....

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:20:57 πμ »
Ρε συ Νικολα,δεν ηθελα κοφτή παραλλαγη.
Γι'αυτο και σε ρωτησα στο τηλ για μασκαρισμα αλλα ηθελα να δω και το free hand!
Ειπαμε..ευκαιρια ειναι! :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:22:44 πμ »
Ρε συ Νικολα,δεν ηθελα κοφτή παραλλαγη.

Με τι αερογραφο εβαψες??? Το χρωμα??? Tamiya???

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:26:21 πμ »
Evolution(γι'αυτο μου κανει εντυπωση.Να ηταν ο Badger..να πω..Μαλλον δεν καταφερα να βρω τον ιδανικο συνδιασμο του και εφτυνε ...)+Tamiya..

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:26:28 πμ »
Κάτσε γιατί ζαλίστηκα...Ξεκινάω να διαβάσω και λέω, εντάξει το παιδί θα το τελειώσει αφού λέει ΟΟΒ και περιμένω κάποια στιγμή το πόστ να κλείσει σε κάποιο στάδιο συναρμολόγησης... Ελα μου ντε που ο γιατρός αγρίεψε και το έχωσε μονοκοπανιά!!

Λοιπόν εγώ δεν βλέπω Overspray απο τις φώτο αλλά και να υπάρχει με τα φιλτρα θα καλυφθεί.. Μην κάνεις πάλι το λάθος και το παρατήσεις επειδή μια σταγόνα έπεσε πιό αριστερά απο οτι φανταζόσουν..

Για να είμαι ειλικρινής η δουλειά σου μέχρι τώρα μου αρέσει παρα πολύ και εχεις κάνει ομορφιες με τα τσαλακώματα!!

Για το οverspray μπορεί να φταίει απο την αραίωση, την πίεση, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ που ψεκάζεις,  μέχρι και τα χρώματα.. ΟΜΩΣ δεν θα φαινεται στα επόμενα στάδια..

Τσιτσέρο μασκάρισμα? Μετά θα ήταν πολύ κοφτό, δεν νομίζεις?

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:32:05 πμ »
Εχει αρκετο οverspray ρε Γρηγορακο..απλα ειναι μακρυνες και δεν φαινεται..
Σκεφτομαι να μασκαρω με blue tac το κοκκινο και πρασινο και να ξαναπερασω το κιτρινο...
Πιστευω να μην γινει κοφτη η ενωση του κιτρινου και των αλλων δυο μιας και μεταξυ πρασινου και κοκκινου δεν ειναι κοφτο. :roll:
Τι λες?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:34:14 πμ »
Τσιτσέρο μασκάρισμα? Μετά θα ήταν πολύ κοφτό, δεν νομίζεις?

Μα με ρώτησε για κοφτό και του είπα με μασκάρισμα.....

Και εγώ δεν βλέπω τραγικό overspray αλλά μάλλον λόγο της λάμπας βλέπω λίγο κούκου το red brown....

Τάσο δοκίμασε με αραιωμένο dark yellow να κάνεις fade λίγο στα χρώματα και θα έρθει σγουρά..... βαλε μετά και τα wash, φίλτρα κλπ που είπε και ο Greg και θα είσαι μια χαρά!!!!

Υ/Γ: No more Tamiya dramas :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:36:47 πμ »
Τάσο θα το κάνεις χειρότερο αν μασκάρεις τώρα (κατά την αποψη μου)... Αν επιμένεις να το διορθώσεις τότε αραίωσε ΚΑΛΑ με AZAX το κιτρινο (γαλατακι πυκνότητα) και με χαμηλά τα bar και με ψιλή μύτη κάλυψε μαλακά τις περιοχες με το overspray..

Πρίν το κάνεις δοκίμασε την συμπεριφορά του αερογραφου σε κάποιο παλιό μοντελο.. Νομίζω οτι πρέπει να κάνεις λάθος στην απόσταση απο την οποία ψεκάζεις διότι και το χρώμα και ο αερογράφος και το κομπρεσερ σου είναι μαμάτα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:43:23 πμ »
Πρίν το κάνεις δοκίμασε την συμπεριφορά του αερογραφου σε κάποιο παλιό μοντελο.. Νομίζω οτι πρέπει να κάνεις λάθος στην απόσταση απο την οποία ψεκάζεις διότι και το χρώμα και ο αερογράφος και το κομπρεσερ σου είναι μαμάτα.

Καλά μην ορκίζεσαι για τα tamiya......κάνουν κάτι ζεϊμπεκιές ώρες ώρες που είναι να τρελαίνεσαι!!!! :?

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:48:10 πμ »
Για το οverspray μπορεί να φταίει απο την αραίωση, την πίεση, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ που ψεκάζεις,  μέχρι και τα χρώματα..

Αμα καταφερα κι εκανα ΟΛΑ τα παραπανω λαθος...ε,τι να σου κανει και ο αερογραφος και το χρωμα και το κομπρεσερ??!!
 :lol: :lol: :lol:
Κοιτα να δεις τωρα που εμεινα και απο χρωμα!!! :shock:
ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ το βαψιμο ρε γαμ.το!! :evil: :lol: :lol: :lol:

Τεσπα..
Λετε να παιξω με αραιωμενο κιτρινακι χωρις μασκαρισμα,ε? :roll:

Μια χαρα ειναι ρε Νικ τα χρωματα..
Δεν ειχα ποτε προβλημα! :roll:
Πιο πολλα προβληματα μου κανανε τα HobbyColor (βλεπε το ΑΒ205... :? :?)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:49:00 πμ »
Πάντως και εγώ λέω να μη μασκάρεις από πάνω..... Θα γίνει χειρότερο σίγουρα!!!!

Γρηγόρη αφού το πρόβλημα του είναι στο "κόψιμο" αν κάνει αυτό που λες δεν θα έχει το ανάποδο αποτέλεσμα??? Overspray darck yellow μέσα στα άλλα δυο???

Νομίζω ότι ένα πολύ αραιωμένο (σαν wash) dark yellow  με τον αερογράφο θα το στρώσει...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 01:57:02 πμ »

Μια χαρα ειναι ρε Νικ τα χρωματα..
Δεν ειχα ποτε προβλημα! :roll:
Πιο πολλα προβληματα μου κανανε τα HobbyColor (βλεπε το ΑΒ205... :? :?)

Δεν ξέρω ρε γαμ.το αλλά αυτά τα Tamiya ενώ είναι φοβερά στο matt αποτέλεσμα που πετυχαίνουν όταν είναι για λεπτή δέσμη (αλλά λεπτή) δεν ψεκάζονται με τίποτα!!!! Στεγνώνουν μέσα στον αερογράφο πριν τα ψεκάσεις και δώστου ξεμπούκομα και καντήλια και νεύρα και και και......

Υ/Γ: Tip για καλύτερη λεπτή δέσμη.....10% gloss βερνίκι μέσα στο χρώμα.... Το έχω δοκιμάσει και πιάνει.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 02:01:56 πμ »
Πάντως και εγώ λέω να μη μασκάρεις από πάνω..... Θα γίνει χειρότερο σίγουρα!!!!

Γρηγόρη αφού το πρόβλημα του είναι στο "κόψιμο" αν κάνει αυτό που λες δεν θα έχει το ανάποδο αποτέλεσμα??? Overspray darck yellow μέσα στα άλλα δυο???

Νίκο είμαι σίγουρος οτι κάνει λάθος στην αποσταση που ψεκάζει... Και εγω με ταμιγια βάφω και δεν έχω πρόβλημα..

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 02:04:11 πμ »
Στεγνώνουν μέσα στον αερογράφο πριν τα ψεκάσεις και δώστου ξεμπούκομα και καντήλια και νεύρα και και και......

Ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοεις..

Υ/Γ: Tip για καλύτερη λεπτή δέσμη.....10% gloss βερνίκι μέσα στο χρώμα.... Το έχω δοκιμάσει και πιάνει.

Ωπ!Σωστοος!! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 02:06:51 πμ »
Νίκο είμαι σίγουρος οτι κάνει λάθος στην αποσταση που ψεκάζει...

Το βασικοτερο προβλημα μου ηταν στις αλλαγες απο μια καθετη επιφανεια σε μια οριζοντια!
Εκει εφευγε απο καθετα ο αερογραφος και ...μανταρα!!
Την αποσταση την βρηκα καποια στιγμη αλλα ολα γινοντουσαν στις αλλαγες γωνιας!!! :? :?
Ποσο το αραιωνεις το Tamiya και σε τι πιεση το δουλευεις?

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 06:59:07 πμ »
Τάσο,αραίωσε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ένα ένα τα βασικά σου χρώματα,και πέρνα τμηματικά τα όρια της παραλλαγής υπό μεγάλη γωνία,πολύ κοντά,και με πολύ ψιλή δέσμη.
Κάνε το εξής!
Χαμήλωσε εντελώς τον αέρα στο κομπρεσέρ.
Αραίωσε πολύ το χρώμα.
Ξεκίνα,κρατώντας πατημένο την σκανδάλη και ανεβάζοντας τον αέρα σιγά σιγά,μέχρι να ψεκάσει.Ανέβασε ένα κλικ ακόμη τον αέρα.
Βάψε δοκιμαστικά σε μια επιφάνεια από απόσταστη 2 πόντων ή και πολύ λιγότερο! Προτίμησε ένα παλιό μοντέλο και όχι χαρτί για να δεις αν αφήνει overspray.
Αραιώνοντας πολύ το χρώμα,ψεκάζονας με πολύ χαμηλή πίεση και από πολύ κοντά(αερο-γράφω και όχι αερο-βάφω!)
Θα καταφέρεις άνετα πολύ κοφτό σβήσιμο στα 35άρια!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 08:16:36 πμ »
Επίσης αν έχεις τον evo με την προρύθμιση, χρησιμοποίησε την...

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 08:29:43 πμ »
Και σαν ιστατη λυση ελα την Κυριακη σπιτι να το βαψουμε!Να σου δειξω και τα κολπα! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 09:47:18 πμ »
 :shock: Ρε συ Τάσε έγινες γρήγορος  ::glossa:: κόντεψες να το τελειώσεις και γω δεν πήρα είδηση  :mrgreen:

Εγώ Τασούλη δεν θα το πείραζα καθόλου. Σε βρίσκω αρκετά καλό. Τράβα του απλά ένα "σύννεφο" κάποιου γαιώδους χρώματος (πχ buff) για tone down και δέσιμο των χρωμάτων, μπίχλιασέ το ή καλύτερα κάντου από πάνω και ένα καραξεφτισμένο - καραchipparismeno whitewash και ξεμπέρδεψες.
Αν πάλι θες ν'ακολουθήσεις την δύσκολη οδό και να το παλέψεις κι άλλο, όπως σου είπε ο Γιωργος (και αφού πειραματιστείς πρώτα σε κάποιον άλλο άμοιρο εθελοντή από το στοκ) κάνε παιχνίδι με πολύ αραιωμένο χρώμα (πιστεύω να αραιώνεις με το ΔΙΚΟ του διαλυτικό εεεε; ) και ΠΟΛΥ χαμηλή πίεση, ίσα που να "φτύνει" αέρα ο αερογράφος.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 09:50:20 πμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Αμάν! Μοντέλο! Από τον Τάσο! Βαμμένο και σχεδόν έτοιμο! ::brancard::

Τώρα αν μετά από τόσο χέρι που του έβαλες το λες ΟΟΒ, εγώ δεν έχω λόγο να διαφωνήσω :roll:

Το βάψιμο άστο όπως είναι, το overspray θα χαθεί με την ταλαιπωρία στη συνέχεια. Αν σε κάποια σηξμεία είναι πολύ σβήστο με μία γόμα για μολύβι. Και τα Tamiya είναι όντως μια χαρά χρώματα, έχω κάνει άψογες βούλες στην 1/72. Απλά βάζω μέσα λίγο Azax για να μη στεγνώνουν γρήγορα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 11:33:43 πμ »
Καλό ...τελείωμα, μιάς και πρίν προλάβουμε να πούμε καλή αρχή εσύ έφτασες στην ...παραλλαγή  :lol:
Μιά χαρά είναι αφού θα το καλύψεις με άσπρο και ...πολλά άλλα  :wink:
Και μην ξεχνάς το θέμα σου: Πρόκυται για αιχμαλωτισθέν άρμα στο ανατολικό μέτωπο, μην περιμένεις ο ...Hans στον ουλαμό συντήρησης να ασχοληθεί ιδιαίτερα με το καμουφλάζ του  :lol: :lol: :lol:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 11:59:51 πμ »
Και μην ξεχνάς το θέμα σου: Πρόκυται για αιχμαλωτισθέν άρμα στο ανατολικό μέτωπο, μην περιμένεις ο ...Hans στον ουλαμό συντήρησης να ασχοληθεί ιδιαίτερα με το καμουφλάζ του  :lol: :lol: :lol:
Εχεις μεγάλο δίκιο ::icon_thumright::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 02:08:04 μμ »
...Και μην ξεχνάς το θέμα σου: Πρόκυται για αιχμαλωτισθέν άρμα στο ανατολικό μέτωπο, μην περιμένεις ο ...Hans στον ουλαμό συντήρησης να ασχοληθεί ιδιαίτερα με το καμουφλάζ του  :lol: :lol: :lol:

Θα συμφωνίσω και εγώ! Αλλά να κάτσεις να κάνεις και κοφτό σβήσιμο για εκπαίδευση!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 02:49:53 μμ »
Σας ευχαριστω ολους παιδες για τις συμβουλες!!! ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
Τωρα,οσο για το ΠΟΛΥ αραιωμενο,εκει επαθα αλλη ζημια!
Στο σημειο που πηγαινα να βαψω με πολυ αραιωμενο,οπως επεφτε η δεσμη πανω στην επιφανεια εκανε ενα υπερυψωμενο περιγραμμα(εχτιζε κοινως εναν δακτυλιο χρωμα περιμετρικα)...Ισως να εφταιγε η πιεση..Θα το δοκιμασω με πολυ χαμηλη και βλεπουμε..
Ισως να το κανω και με κοφτα ψεκασματα και οχι συνεχομενο για μεγαλυτερο ελεγχο..
Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα και το δικο τους διαλυτικο στα Ταμιγια και αζαξ..
Αυτο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι οτι με το δικο τους διαλυτικο στεγνωνουν πολυ ματ(εκτος απο το καφε που βγηκε GLOSS!!!το γιατι μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε...) και πολυ γρηγορα,ενω με το αζαξ κανουν πιο λεια επιφανεια..
Τωρα βλεπω και πολλες προτασεις για ΑΖΑΧ...
Τι να χρησιμοποιησω σε αυτην την περιπτωση που θελω πολυ αραιωμενο?
Χρησιμοποιω και την προρυθμιση Κωτσο :wink:
GΓιωργη,δεν κανει τπτ ρε συ η γομα.. :cry:
ΓιωργοR,οσο για τα συγκεκριμενα Γερμανικα KV,δυστυχως για εμενα δεν τα ψιλοφτιαχναν επι τοπου αλλα πηγαιναν σε εργοστασια μιας και οι αλλαγες ηταν στανταρ(θυριδα απο Pz-III/IV,αλλα συρματοσχοινα,τοποθετηση πυροσβεστηρα,2φωτων και ενα ΝΟΤΕΚ και καλωδιωση και αφαιρεση του κυριως προβολεα,δεστρες και εργαλεια,επιπροσθετα κουτια αποθηκευσης στα πλαινα φτερα και δυο φιξ κατασκευες για ντεποζιτα και πυρομαχικα στο πισω και πλαινο μερος... :roll:)οποτε και η παραλλαγη ηταν λιγο καλυτερη απο το φλαπα φλουπα :mrgreen:
Ασε που πρεπει επιτελους να μαθω και το free hand.. :roll:
Οποτε θα περασω Μητσε και απο το δικο σου φροντιστηριο!! :mrgreen:
Υ.Γ.βλεπω και μια διαχυτη απορια/ενθουσιασμο για το κατασκευαστε/βαψτε/τελειωσατε!
Ναι...και για εμενα ειναι κατι καινουργιο!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tags: