Γεια σας και χαρουμενο 2008!
Με το νεο ετος ειπα να κανω και εγω το 1ο μου post.Παρακολουθω απο το καλοκαίρι2007 το Forum.
Θα ηθελα να σας ευχαριστησω που με εχετε ξαναπορωσει με τον μοντελισμο,χτυπαει η καρδουλα μου δυνατα οταν γυριζω σπιτι,μα πρωτα απο ολους τον Παντελή (ΣΜΗΝΑΡΧΟ(Ι)ΚΑΚΑΛΟ) που μου εδειξε το site!
Oλο μου το χαρζιλικι πηγαινε για μοντελα 1/72.Δουλευα κυριως συνχρονα αεροπλανα.Πινελο και αυτομαθής.Μου αρεσε η λεπτομέρια και ο ρεαλισμος.Ειχα ανακαλυψει οτι με στεγνο πινελο κανεις πιο ευκολα τις λεπτομεριες στο cockpit,εβαζα στοκο,χαραζα με διαβητη τις γραμωσεις μετα το βαψιμο και περνουσα για παλεωση την μαβριλα απο ενα κερμα που το ειχα καψει με αναπτηρα.Ειχα ακουσει για λιωμενο πλαστικο και εφτιαχνα κεραιες ή συρματα.Εως εκει.
Τωρα που μεγαλωσα και το σηκωνει και η τεσπη θα φτιαχνω 1/48.Δυστηχως η μανια για τρελη λεπτομερια και τα να αφηνω ολα ανοιχτα στο αεροπλανο μου περασε.Λεω να τα φτιαχνω κλειστα,να χαιρομαι την αεροδυναμκιη τους σαν μικρο παιδι αλλα κ να αυξησω την αντοχη τους στην κακομεταχειρηση! Αγορασα αερογραφο και θελω να δοκιμασω τις τεχνικες που παρουσιαζετε στα μοντελα σας για την παλεωση του αεροσκαφους, τα όμορφα ανθεκτικα decals,τις κρυσταλινες καλυπτρες αλλα και τα wash με λαδια στις λεπτομεριες (και οχι μονο).
Αυτα για τωρα θα τα πουμε συντομα με την 1η μου αποπειρα στην κατηγορια Σύγχρονα Αεροσκάφη!
1993:

199? (<1993):