Καλημέρα!
Πριν από λίγες μέρες που ήμουν στο Jumbo, χτύπησα μια μηχανή της Maisto, ίδια με τη δική μου, και μου πέρασε από το μυαλό η φαεινή ιδέα (τρομάρα μου...) να την ανακατσκευάσω όσο μπορώ για να δείξει κάπως καλύτερα.
Το project αυτό αναγκαστικά θα πηγαίνει με αργό ρυθμό, αφού προηγείται ο Ιάσωνας! Απλά είπα να "ξεσκοτίσω" από τα σκληρά και τα ληγμένα που συνοδεύουν την κατασκευή του!
Τουλάχιστον έτσι νόμιζα! Λοιπόν, σήμερα άρχισαν τα δύσκολα με τη μπέμπα μου, αφού ανακάλυψα ότι είναι φτιαγμένη από μέταλλο και σκληρό βινύλιο, πράγμα που σημαίνει ότι οι κολλήσεις έπρεπε να γίνουν με εποξική κόλλα. Βοήθειά μας!!!

Να μερικές φωτογραφίες "από το κουτί"

Στη συνέχεια η μηχανή "διαλύθηκε" στα εξ ων συνετέθη για να διαπιστώσω ποιά σημεία έπρεπε να δεχτούν βελτιώσεις...

Ψιλοαπογοήτευση...........

Αποφάσισα πάντως να αρχίσω από το μπροστινό σύστημα:

Στη φωτογραφία αυτό που προσφέρει το "κιτ"

Εδώ αυτό που έφτιαξα εγώ. Ο τροχός ξηλώθηκε από τις χοντροκομμένες ακτίνες και θα φτιαχτούν καινούριες από λεπτό σύρμα - κάποια στιγμή...

Οι μοναδικές επεμβάσεις που κατάφερα να κάνω λόγω του προβλήματος με το υλικό κατασκευής αφορούσαν τα πατάκια του οδηγού και του συνεπιβάτη που ψφτιάχτηκαν από καλάι διαφορετικών διαμέτρων
Επόμενο βήμα θα είναι να καταφέρω να σουλουπώσω το μπροστινό μέρος με τον τροχό.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και το χρόνο σας.