Αποστολέας Θέμα: HYCOTE Vs ΛΑΣΤΙΧΑ ??  (Αναγνώστηκε 1785 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
HYCOTE Vs ΛΑΣΤΙΧΑ ??
« στις: Δεκεμβρίου 18, 2007, 04:17:29 μμ »
Εχει δοκιμασει μηπως κανεις να ψεκασει  το γνωστο πλεον ασταρι Hycote πανω σε λαστιχα?
Οταν λεω λαστιχα εννοω τα λαστιχα που δινουν τα κιτ για τροχους...
Αν εχω καταλαβει καλα,το Hycote περιεχει και καποιο παραγωγο πετρελαιου(?)οποτε φοβαμαι να το χρησιμοποιησω πανω σε λαστιχο αγνωστου ταυτοτητας....
Εχει κανεις δοκιμασει τον συνδιασμο? :roll: :roll:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: HYCOTE Vs ΛΑΣΤΙΧΑ ??
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 18, 2007, 04:37:32 μμ »
Έχω ψεκάσει με το γκρι όχι ακριβός σε λάστιχο από κιτ αλλά στο λαστιχένιο περίβλημα της ροδέλας του mouse. Δημιούργησε ένα αρκετά σκληρό στρώμα και μου έκανε εντύπωση ότι παρότι δεν έχει ελαστικότητα όταν στεγνώσει δεν σπάει και εύκολα!!! Στο λάστιχο δεν δείχνει να έχει δημιουργήσει κάτι μέχρι τώρα και μιλάμε για ένα τρίμηνο πριν!

Αποσυνδεδεμένος SAVVAS

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 11:15:11 πμ »
Sorry,αλλά το είδα τωρα και αν σε ενδιαφερει η απαντηση ακόμα...η Hycote εχει μαυρο για λαστιχα 250μλ σε κουτι (καποιος βλακας εχει φερει ακόμα και σε λευκό !!!) Ψεκαζεται αραιωμενο αλλα προτεινω πινελο .Λιανικη 3 ευρω.Καλό θα ήταν να κανουμε δοκιμή.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 12:05:56 μμ »

Eυχαριστούμε για την πληροφόρηση Σάββα. Προφανώς δεν γνωρίζεις για ποιά εφαρμογή είναι το λευκό για λάστιχα και πόσοι ψάχνουν αυτό το σπρέυ διακαώς.

Αποσυνδεδεμένος SAVVAS

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 01:04:05 μμ »
O βλακας που εφερε 1 βαρελι λευκο για λαστιχα =160 λιτρα ειναι ο υπογραφων :mrgreen: Δε σε παρεξηγω παντως...Ομως ειναι σε κουτι αν θες να δοκιμασεις στειλε PM

Αποσυνδεδεμένος Dimitri K.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 30, 2009, 09:44:22 μμ »
Το λεγομενο "HYCOTE λευκο για λάστιχα" κανει για να βαφουμε τα γραματα πανω στα R/C λαστιχα?  Βαφω ενα παλιο τηλεκατευθυνόμενο μοντελο της kyosho με τα χρώματα του κουτιου του και οπως συνήθως τα γραματα πανω στα λάστιχα πρεπει να ειναι ασπρα.  Θελω βέβαια να το τρεχω χωρις να ξεβαφουν...
Δεν έχω καμία υπομονή για τον μοντελισμό.  Υπομονή χρειάζεται μόνο όταν δεν υπάρχει πάθος.

Αποσυνδεδεμένος SAVVAS

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 10:54:50 πμ »
ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ. ΕΧΩ ΒΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ PVC ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ.

Tags: hycote primer