Αποστολέας Θέμα: Στάλιν του Έντβαρντ Ραντζίνσκι  (Αναγνώστηκε 1855 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

U-233

• Επισκέπτης
Στάλιν του Έντβαρντ Ραντζίνσκι
« στις: Δεκεμβρίου 14, 2007, 11:25:27 μμ »
Αυτό το καιρό διαβάζω το τρίτο βιβλίο του Ραντζίνσκι, τη βιογραφία του αιμοσταγούς κομμουνιστη χασάπη Στάλιν. Παλαιότερα είχα διαβάσει τα "Ρασπούτιν" και "Ο τελευταίος Τσάρος" του ιδίου. Το επίπεδο γραφής είναι πολύ υψηλό και ο συγγραφέας όπως και στα προηγούμενα έργα του είχε πρόσβαση σε πρώην απόρρητα αρχεία που δίνουν μοναδικές λεπτομέρειες για τη ζωή του τυρράνου. Το συνιστώ ανεπισφύλακτα από τις εκδόσεις "Ναρκισσος" 34 ευρώ πάνω από 825 περίπου σελίδες. Ίσως η καλύτερη βιογραφία παγκοσμίως χωρίς υπερβολή. Ο συγγραφέας ξεσκεπάζει τα πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Στάλιν του Έντβαρντ Ραντζίνσκι
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 14, 2007, 11:52:43 μμ »
[modbreak]Μην αρχισουμε τα κομματικα και κομμουνιστικά εδω μεσα τωρα,επι πλεον τα site που εχεις στην υπογραφη σου παραπεμπουν σε link για νεοναζι κ.λ.π ,σε μοντελιστικο site εισε,εαν μεχρι αυριο δεν τα εχεις αφαιρεσει,θα το κανω εγω και οτι αλλο θεωρησω φρονιμο.[/modbreak]

U-233

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 12:36:52 πμ »
[modbreak]μην αρχισουμε τα κομματικα και κομουνιστικά εδω μεσα τωρα,επι πλεον τα site που εχεις στην υπογραφη σου παραπεμπουν σε link για νεοναζι κ.λ.π ,σε μοντελιστικο site εισε,εαν μεχρι αυριο δεν τα εχεις αφαιρεσει,θα το κανω εγω και οτι αλλο θεωρησω φρονιμο.[/modbreak]

Και που είναι το κακό? Δημοκρατία έχουμε ο καθένας εχει δικαίωμα να υποστηρίζει και να πιστεύει ότι θέλει.

ΥΓ: Ξέχασες να μου πείς να αλλάξω και το άβαταρ μου...  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 12:39:33 πμ »
fight's on boys

::icon_thumright::

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 01:05:08 πμ »
Δεν πρέπει να μπερδεύουμε όμως την δημοκρατία με την ασυδοσία.. Από την εμπειρία μου και απο άλλα φόρουμ -ελληνικά και ξένα - τα μέλη είθισται να συμμορφώνονται με τις παρατηρήσεις/υποδείξεις των διαχειριστών, πόσο μάλλον στην περίπτωση μας που συμμετέχουμε δωρεάν σε ένα φόρουμ που το στηρίζει και το πληρώνει από την τσέπη του αυτός που το όνομα του είναι γραμμένο με κόκκινα γράμματα.

U-233

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 01:09:18 πμ »
Δεν πρέπει να μπερδεύουμε όμως την δημοκρατία με την ασυδοσία.. Από την εμπειρία μου και απο άλλα φόρουμ -ελληνικά και ξένα - τα μέλη είθισται να συμμορφώνονται με τις παρατηρήσεις/υποδείξεις των διαχειριστών, πόσο μάλλον στην περίπτωση μας που συμμετέχουμε δωρεάν σε ένα φόρουμ που το στηρίζει και το πληρώνει από την τσέπη του αυτός που το όνομα του είναι γραμμένο με κόκκινα γράμματα.

Aν νομίζεις ότι θα πουλήσω τις ιδέες μου λόγω των απειλών του Viper πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και στη τελική υπάρχει μέλος εδώ που έχει κομμουνιστικό σύμβολο στο άβατάρ του. Δεν είδα να δείξει και εκεί την ίδια ευαισθησία.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 01:27:36 πμ »
νάτα,
μπερδεύτηκαν οι βούρτσες με τις που$%3s.
ας μην αρχισουμε νυχτιάτικα
γιατί τώρα που το σκέφτομαι
οι μισοι τουλάχιστον συμμετέχοντες στο GB #5, μου φαίνονται κρυφοκομμουνιστές.
 :wink:
Σ.Σ.

U-233

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 01:30:53 πμ »
νάτα,
μπερδεύτηκαν οι βούρτσες με τις που$%3s.
ας μην αρχισουμε νυχτιάτικα.
Σ.Σ.

Αν έχεις να πείς κατι να το λες ευθέως και χωρίς υπεκφυγές.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 01:33:46 πμ »
αν θελεις να συζητήσεις τέτοια θεματα να πας αλλού.
αυτο σου ειπαν και οι προηγούμενοι.
με τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι το πας για αλλού και όχι για μοντελοκουβέντα.
μια ερώτηση μόνο, ποιος είναι ο Έντβαρντ Ραντζίνσκι?
Σ.Σ.

U-233

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 01:38:23 πμ »
αν θελεις να συζητήσεις τέτοια θεματα να πας αλλού.
αυτο σου ειπαν και οι προηγούμενοι.
με τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι το πας για αλλού και όχι για μοντελοκουβέντα.
μια ερώτηση μόνο, ποιος είναι ο Έντβαρντ Ραντζίνσκι?
Σ.Σ.

Τη συζήτηση αυτή δεν την ξεκίνησα εγώ. Αλλά οφείλω να απαντήσω στις αιτιάσεις των άλλων.

Ο Ε. Ραντζίνσκι είναι διάσημος Ρώσος βιογράφος και θεατρικός συγγραφέας. Ζεί στη Μόσχα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 01:39:28 πμ »
OK ευχαριστώ.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 02:00:46 πμ »
Edvard Radzinsky (Russian: Эдвард Станиславович Радзинский) (b. September 29, 1936, Moscow) is a Russian writer, historian and TV personality, author of numerous plays and film scenarios. Radzinsky is also a Rurikid prince as the scion of one of the oldest houses of Russian nobility. (άρα δεν είναι αντικειμενικός μιας και είναι "πρίγκηψ" και ξέρουμε οτι Στάλιν και "πρίγκηπες" δεν πολυαγαπιόντουσαν)

Since 1990s Radzinsky has been writing books in the series Mysteries of History ("Загадки истории"). He is the author of the book Stalin: The First In-Depth Biography Based on Explosive New Documents From Russia's Secret Archives, which makes several original assertions about the struggle for power in the Kremlin For example, he conjectures that there was a fuller text of Lenin's Testament, which is reflected in the posthumously published recollections of an emigré in New York. He described how and for what reason Stalin was killed by associates of Lavrentiy Beria, based on the interviews of former Stalin's body guards and other evidence. He also supported the idea of Viktor Suvorov that Stalin planned to use Nazi Germany as a proxy (the "Icebreaker") against the West and then "liberate" Europe from Nazi occupation. (άρα ο "κακός" και σφαγέας Στάλιν ήταν "φιλαράκι" των sites πού έχεις για "υπογραφή" σύμφωνα με τον άριστο για σένα Κον Radzinsky)
 Φίλε και Στάλιν και Χίτλερ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ...... εσύ μας "προτείνεις" το βιβλίο του Κου Radzinsky, εγώ σου προτείνω να πάς να δείς το ʼουσβιτς και την Πολέτνκα........
 και ο Κος Radzinsky

Αποσυνδεδεμένος NICK OLIVER KALIMERIS

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: NAUPLIO-OXFORD,UK
  • modelclub.gr
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 02:05:21 πμ »
Κυριοι πιστευω την συγκεκριμενη κουβεντα την  παρατραβηξαμε χωρις λογο.
Φιλε  U-233,Δημοκρατια εχουμε και κανενας δεν μπορει να σου πει τι να υποστηριζεις και τι οχι.Αλλα ξεχνας οτι αυτο το φορουμ το πληρωνει καποιος απο την τσεπη του να δουλευει,και αν αυτος δεν θελει να γραφονται ορισμενα πραγματα μεσα και να γινονται ορισμενες κουβεντες εχουμε την υποχρεωση να πραγματοποιησουμε την επιθυμια του.Τα λινκ που εχεις στην υπογραφη σου κατα την γνωμη μου δεν εχουν θεση σε μοντελιστικο φορουμ,αν εσυ θες να τα εχεις ειναι δικαιωμα σου.Αλλα πιο ωραιο δεν θα ηταν να εβαζες καποιο φωτο απο μοντελα δικα σου η καποιο αεροσκαφος/τανκ που συμπαθεις?.
Φιλικα παντα Νικος

P.S. Που κολλαει στην συζητηση μας αν οι μισοι στο GB 5 ειναι κρυφοκουμουνιστες δεν καταλαβα ::dontknow:: ::dontknow:: ::dontknow:: ::dontknow:: ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 02:13:29 πμ »
και για "φρεσκάρισμα"   ::arrowred::  23/08/1939    "γνωστοί" οι κύριοι  :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 15, 2007, 09:33:47 πμ »
[modbreak]Η σε αυτο το θεμα η σε επομενο θα γινοταν η παρεξηγηση με το φιλο αυτο ειναι σιγουρο,οπως εχω ξανα πει εχουμε σαν προτεραιότητα την ευταξια στο φορουμ,ζητηματα κομματικα η ακραιες πολιτικοκοινωνικες θεωριες δεν εχουν θεση σε αυτο το χωρο,σε καθε περιπτωση θα γινονται ολες οι απαραιτητες ενεργεις που η Διαχειριση θεωρει σωστες για την ομαλη λειτουργεια.[/modbreak]

Tags: