0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Image removed from quote.)
Παράθεση από: Eagle στις Δεκεμβρίου 13, 2007, 08:21:15 μμ(Image removed from quote.)Να υποθεσω καλουπωμα το παραπανω + γυψος + σκαλισμα?
... Εφαγα 5 κιλά λάστιχο!
Παράθεση από: Eagle στις Δεκεμβρίου 13, 2007, 10:07:39 μμ... Εφαγα 5 κιλά λάστιχο! 100φεύγα ευρώ δεν είναι τίποτα θα "ξανάρθουν" πίσω άσε τις κλάψες και πόσταρε τα μπουλόνια
Γιάννηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη..... Βρέθηκε ο χαμενος αδελφος του ....ΝΕΟΠΤΟΛΑΙΜΟΥ?????? Α, θα τον φερω στο Ναυπλιο να γνωριστουνε ή θα συναντηθουν στη Βικυ Χ"βασιλειου στο "Πάμε Πακετο"??????Μετά απο 28 χρονια βρεθηκε ο διδυμος αδερφος του παιδια....Γιάννη, αν ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ετσι σε 1/35, φαντάσου τι χτιζεις σε 1/1!!!! Περιζητητος Μηχανικος θα πρέπει να εισαι.!!!!!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΣΟΥ και μπορώ να δηλωσω δημοσια οτι αποτελεις τον μοναδικο για μενα Εξαγωμενο Διοραματιστη στην Ελλαδα. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!
Ευχαριστούμε πολύ για τις φώτο του δέντρου Γιάννη... Το υπολοιπο είναι απλά ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί για τα δικά μου δεδομένα...Καλή συνέχεια
Ασημακι φοβερο!!!!!Δεν μας ειπες ομως το δεντρο που φτιαχνεις υπηρχε στην περιοχη που θα ειανι το διοραμα? Εχεις βρει ποσα κλαδια και ριζες ειχε το πραγματικο? Αμα δεν τα εχεις βρει αυτα δεν κανουμε δουλεια......Επισης να προσεξεις την υγρασια απο το ποταμι πανω στην γεφυρα...και τελος μην το κανεις ΤΟΣΟ αληθοφανες!!!!!!!!!!!! Για σου βρε πατριδα, παλι καλα που θα το πας στο εξωτερικο για καμια διακριση (που δεν την χρειαζεσαι) γιατι στο ελλαντα!!!!!!
Γεια σου ρε Γιάννο!!!Απλά εκπληκτικός όπως πάντα!!!
Αλεξη φιλε μου εγω τα λεω αλλα ποιος με ακουει!!!!!Αααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Ασημακι μην βαλεις παλι καμια καμπανα οκ?
Την καμπάνα θα την έχει παρασύει το ποτάμι...