Ο Κουκλος μας τελειωσε λοιπον.....
Ο φανατικός μοντελιστης των ΟΟΒ, μας δειχνει την προοδο του ως 5ο κατα σειροην θυμα του!!!
Ακομα μια φορά κατευθειαν απο το κουτι χωρις καμια βελτιωση ειτε σκρατς ειτε aftermarket, αφου το παθος του ειναι καλα μοντελα οπως τα δινει η μανα τους!
Οι μονες προσθηκες που κανει, ειναι η αντεννα ασυρματου, μερικά καλωδια στον κινητηρα και ζωνες (εδω τις εδινε σε ΡΕ η τρομπετα μεσα στο κουτι)
Σας δινω τον λογο μου οι afterpaint εργασιες εγιναν απο τον ιδιο με την επιβλεψη μου χωρίς να αγγιξω καν το μοντελο (ο Θεος ξερει ποσο κρατηθηκα)
Στο τελος του έκανα τις παρατηρησεις - μπινελικια (in private), τον απειλησα με μονιμη στερηση βοηθειας και σας το παρουσιαζει και σας για περεταιρω σχόλασμα και κριτικες!! (μονο ετσι θα μαθει)
Θεωρω προσωπικα οτι παρουσιασε μεγαλη βελτιωση και προσπαθω να τον πεισω να προχωραει και σε βελτιωσεις (ας ειναι κι ετοιμες), αλλά θελει να γινει ο ...Mr OOB!!!. (βιτσια ειναι αυτα)

Σας ευχαριστει για την φιλοξενια σας!

Υ.Γ. Δεν προλαβε να παρει το δωρο απο το μισθο του στο Βενζιναδικο και αγορασε το 1/32 SBD Dauntless & 1/32 P-47D Bubletop (new) της Τρομπετας!!!!
Καταλαβαινετε τι εχω να τραβηξω!