0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sotiris στις Δεκεμβρίου 14, 2007, 05:51:39 μμΜΙL MI 17 1/72 της ΚΡ με ρωσικα σηματαΠου έδρασε Σωτήρη το συγκεκριμένο :
ΜΙL MI 17 1/72 της ΚΡ με ρωσικα σηματα
To SR-71A BLACKBIRD εντασσεται στο group built?
Παράθεση από: NICK OLIVER KALIMERIS στις Δεκεμβρίου 18, 2007, 03:42:44 μμTo SR-71A BLACKBIRD εντασσεται στο group built? Νομίζω ότι είναι από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα ψυχροπολεμικής σχεδιάσης, δεδομένου ότι ο μισός και πλέον ψ.π. ήταν "σε κοιτώ" "με κοιτάς" "κοιταζόμαστε και δεν μιλιόμαστε..."
Ξέρουε το ιστορικό καμμιάς αναχαίτησης blackbird :
Με τι να το αναχαιτήσεις εκεί πάνω...;;
Ερώτηση: η Αμερικανική εισβολή στον Παναμά το 89 μπορεί να ενταχθεί στο group build : :
Παράθεση από: siva στις Δεκεμβρίου 16, 2007, 06:28:05 μμ Ερώτηση: η Αμερικανική εισβολή στον Παναμά το 89 μπορεί να ενταχθεί στο group build : : Φίλοι μου τι λέτε για αυτό?
Παράθεση από: Yiannis L. στις Δεκεμβρίου 18, 2007, 04:48:15 μμΜε τι να το αναχαιτήσεις εκεί πάνω...;;Mig 31 και μην αναμενεται τρελες αερομαχιες βεβαια.Προφανως ολικη καλυψη του στοχου με ρανταρ και εκτοξευση α/α πυραυλου.Αλλα δεν εγινε ποτε ετσι. Και παρακατω μιλανε για 169 αναχαιτησης αλλα τι και πως αγνωστο http://www.abovetopsecret.com/forum/thread297490/pg1
Μπράβο Γιώργο... Το πρώτο τελειωμένο του GB5... Θέλει όμως και τι θαλασσίτσα του...
Και μια ερώτηση... Με ποιό χρώμα μπορεί να αντικατασταθεί το XF-68 Nato Brown της Tamiya?
......ΥΓ Κανονικά θα έπρεπε να κάνω μύνηση στο modelclub. Από ευτυχισμένος 72άτης αεροπλανάς, με εσάς που έχω μπλέξει και οχήματα και άρματα και πλοία και άντε να δούμε που θα βγεί Μόνο οι φιγούρες έμειναν...
Είχα καιρό να μπω εδώ και βλέπω ωραίες κατασκευές από όλους σας!