Αποστολέας Θέμα: Hoplomachus Roman Gladiator 54mm της El Viejo Dragon  (Αναγνώστηκε 860 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mist

• modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Modelclub.gr
Hoplomachus Roman Gladiator 54mm της El Viejo Dragon
« στις: Δεκεμβρίου 08, 2007, 09:53:19 μμ »
Μετά απο τα σημερινά ψώνια κατέληξα με αυτη την φιγούρα.

Ερώτηση : Μπορώ να χρησιμοποιήσω στόκο για τα πλαστικά της humprol στην μεταλική φιγούρα?

Αποσυνδεδεμένος dimitrisd

• Δημητρης Πετρου
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Δραμα
Απ: Hoplomachus Roman Gladiator 54mm της El Viejo Dragon
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 10, 2007, 09:29:43 πμ »
 Ωραια φιγουρα διαλεξες mist και σου ευχομαι καλο βαψιμο.Οσον αφορα τον στοκο μπορεις να χρησιμοποιησεις στοκο για πλαστικα και μαλιστα
μπορεις να χρησιμοποιησεις υγρη κολλα πλαστικων με ενα πινελακι για να ομαλοποιησεις τις ενωσεις χωρις να χρειαστει τριψιμο.Αρκει οι ενωσεις
που θα στοκαρεις να μην ειναι μεγαλες.Αλλα εγω θα προτεινα εποξικο στοκο δυο συστατικων σαν της Miliput.Για μενα ειναι πολυ καλυτερος
για μεταλικες φιγουρες και κλεινεις μεγαλυτερα κενα.Σ'αυτη την περιπτωση για να αποφυγεις το τριψιμο χρησιμοποιεις νερο.

Καλη διασκεδαση με την νεα φιγουρα.

Αποσυνδεδεμένος mist

• modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 10, 2007, 07:18:33 μμ »
The work so far.

Έχω ξεφύγει λίγο απο της χρωματικές επιλογές που έχει στο κουτι αλλα νομίζω οτι το αποτέλεσμα (χρωματικά) δεν είναι κακο. ¨Ετσι και αλλιώς στην αρένα δεν υπήρχαν στυλίστες  :mrgreen:

Το διασκεδάζω πολύ με την φιγούρα γιατι δεν μπλέκεσαι με στόκους (τουλάχιστον όχι πολλούς) και τριψίματα και πας (σχεδον) κατευθείαν για βάψιμο.

Ερώτηση : Την βάση πώς να την βάψω? χρώματα ,τεχνικές.

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 10, 2007, 07:30:36 μμ »
Μονομαχος, αρενα, αμμος... πιστευω οτι sand ειναι το πιο ενδεδειγμενο χρωμα για τη περιπτωση.
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 11, 2007, 12:27:32 πμ »
Συμφωνω με τον Γιώργο στο θεμα της βάσης! Οσο αναφορά τις χρωματικες σου επιλογές ειναι ομορφες..αλλωστε εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερο να βαζουμε την φαντασία μας να δουλευει για εμας -μεσα παντα στα ιστορικά πλαίσια- οταν βαφουμε ιστορικές φιγούρες.  :wink:
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Tags: