0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραίο, καλή συνέχεια φίλε!!Υ.Γ. Μη το δει ο Κάκαλος και αρχίσει να πάιζει Cemetery Gates, Cowboys From Hell και άλλα άσματα των [wiki=]Pantera[/wiki]...
Παράθεση από: Costas 1/72 στις Δεκεμβρίου 03, 2007, 10:45:50 μμΠολύ ωραίο, καλή συνέχεια φίλε!!Υ.Γ. Μη το δει ο Κάκαλος και αρχίσει να πάιζει Cemetery Gates, Cowboys From Hell και άλλα άσματα των [wiki=]Pantera[/wiki]... ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ!!!!ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ ΤΑ ΑΣΜΑΤΑ!!!!!!
Παράθεση από: F-16rhs στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 01:27:38 πμΠαράθεση από: Costas 1/72 στις Δεκεμβρίου 03, 2007, 10:45:50 μμΠολύ ωραίο, καλή συνέχεια φίλε!!Υ.Γ. Μη το δει ο Κάκαλος και αρχίσει να πάιζει Cemetery Gates, Cowboys From Hell και άλλα άσματα των [wiki=]Pantera[/wiki]... ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ!!!!ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ ΤΑ ΑΣΜΑΤΑ!!!!!! Φοβερή σκρατσιά και απ'ότι φαίνεται πετυχημένη εγώ τα προτιμώ έτοιμα σε σετάκι γιατί δεν το κατέχω το άθλημα... Καλή συνέχεια και το περιμένουμε!! Costas θα προτιμούσα κανένα F*cking hostile και μετά ένα Respect να το αφιερώσουμε και στον Ηφαιστο...
...λοιπον οπως καταλαβατε νορμαλ αεροπλανακι απο τα χερια μου δεν θα δειτε...