Αποστολέας Θέμα: HAFy 2007/B  (Αναγνώστηκε 10935 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: HAFy 2007/B
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 03, 2007, 10:07:05 πμ »
Γιάννηδες και αγαπητοί λοιποί φίλοι, δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας ο οποίος να θέτει θέμα ποιότητας ή τιμής για τις συγκεκριμένες εκδόσεις. Γιατί απλά είναι ότι καλύτερο έχουμε δει σαν δουλειά η οποία γίνεται όλο και καλύτερη.

Εγώ πάντως φρόντισα και παράγγειλα τα 2 πρώτα HAFy που μου έλειπαν όπως και ένα λευκωματάκι και πάω και για 3ετή συνδρομή  :)  ::salut:: (Κοινώς θα τα "ακουμπήσω" αλλά αξίζει τον κόπο)

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 03, 2007, 10:14:23 πμ »
Γιάννη δεν έχεις άδικο απλά μια παρατήρηση. Όταν ακριβαίνουν όλα σημαίνει πως ακριβαίνουν και τα έξοδα έκδοσης του περιοδικού. Και πίστεψε με είναι πάρα πολλά. Είναι δύσκολο να κρατήσεις το κόστος πώλησης ενός τόσο ποιοτικού περιοδικού σε χαμηλά επίπεδα. Εγώ πιστεύω πως το να δώσεις 16 ευρώ για ένα τόμο που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην Π.Α. με την κορυφαία ποίτητα εκτύπωσης στην αγορά δεν είναι τίποτα.

Αν δεις τα αντίστοιχα Yearbook της RAF ή της USAF θα διαπιστώσεις πως είναι πολύ "φτηνές" σαν εκτυπώσεις και με τις μισές σελίδες του HAFy.   

Δεν το ζητητώ!

Να επισημάνω επίσης ότι μιλάμε για έκδοση σε τέτοιο υλικό που εγγυάται ότι και μετά από πολλές δεκαετίες ο τόμος θα είναι σε άριστη κατάσταση (υπό ΚΣ εννοείται).

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 03, 2007, 11:58:28 πμ »
Γιάννηδες και αγαπητοί λοιποί φίλοι, δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας ο οποίος να θέτει θέμα ποιότητας ή τιμής για τις συγκεκριμένες εκδόσεις. Γιατί απλά είναι ότι καλύτερο έχουμε δει σαν δουλειά η οποία γίνεται όλο και καλύτερη.

+ 1000

Παράθεση
Εγώ πάντως φρόντισα και παράγγειλα τα 2 πρώτα HAFy που μου έλειπαν όπως και ένα λευκωματάκι και πάω και για 3ετή συνδρομή  :)  ::salut:: (Κοινώς θα τα "ακουμπήσω" αλλά αξίζει τον κόπο)

Έχω κάνει και εγώ την 3ετή συνδρομή, και, ΙΜΗΟ, όχι μόνο αξίζει τον κόπο, αλλά με το λεύκωμα της 384 που πήρα και το Best of που έρχεται, θεωρώ τον εαυτό μου ήδη κερδισμένο από τον πρώτο χρόνο ήδη (χωρίς να συνυπολογίσω τυχόν μελλοντικά δώρα ή αύξηση της τιμής).
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 08:01:06 πμ »
Εγώ πιστεύω πως το να δώσεις 16 ευρώ για ένα τόμο που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην Π.Α. με την κορυφαία ποίτητα εκτύπωσης στην αγορά δεν είναι τίποτα.

Αν δεις τα αντίστοιχα Yearbook της RAF ή της USAF θα διαπιστώσεις πως είναι πολύ "φτηνές" σαν εκτυπώσεις και με τις μισές σελίδες του HAFy.   

::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Το άρθρο για τα Μ2000-5 και η μικρή παρουσίαση της 331 είναι πολύ ...προφυτική ... για το τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες στο Αιγαίο....

Όπως είπε και κάποιος...τι να μας πουν και οι άλλοι (τούρκοι) για το F16... θα τους βλέπουμε από μακριά θα κάνουμε κύκλο και εκεί θα τελειώνουν όλα...

Όσο αφορά το άρθρο για τα Α7, πιστεύω ειδικά για εσάς τους μοντελιστές, είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για θεματικές ενότητες ...
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος black Hawk

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 09:51:09 πμ »
Opos eipes: gia toys epomenous mhnes 24-48-36...mehri na erthoun ta JSF apo apenandi, kai ekei lhgoun ola!
prepei na anasxediasoume ola ta case sceanario.. from scratch!

Nai-nai ti na mas poune kai oi alloi gia to F16...? auta mas maranane, oi sygkriseis me toys apenandi...alla opos mou eipe kapoios
pou na toys deis pos pane kai ti kanoune sthn Anatolian Eagle me ta F-16.

oson afora yearbooks elaxistes aeropories exoun Yearbook: h RAF USAF kai h Chel Ha avir!

Den thelo na sygkrino thn HAF me aytes tis aeropories se epipedo aeromaxion me ta ergaleia pou exoune autes oi aeropories h me tous aeroporous toys alla se epiipedo yearbook h HAF me to HAFY exei to edge, h kalytera to taktiko pleonekthma!

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 11:13:11 πμ »
...ε, τότε ας μείνουμε στο HAFy...  :lol:
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντινος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαλάτσι/Αθήνα
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 02:09:06 μμ »
Στα περιπτερα κυκλοφορησε??? (εχω χασει επεισοδια)

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 02:26:04 μμ »
Opos eipes: gia toys epomenous mhnes 24-48-36...mehri na erthoun ta JSF apo apenandi, kai ekei lhgoun ola!
prepei na anasxediasoume ola ta case sceanario.. from scratch!

Nai-nai ti na mas poune kai oi alloi gia to F16...? auta mas maranane, oi sygkriseis me toys apenandi...alla opos mou eipe kapoios
pou na toys deis pos pane kai ti kanoune sthn Anatolian Eagle me ta F-16.

oson afora yearbooks elaxistes aeropories exoun Yearbook: h RAF USAF kai h Chel Ha avir!

Den thelo na sygkrino thn HAF me aytes tis aeropories se epipedo aeromaxion me ta ergaleia pou exoune autes oi aeropories h me tous aeroporous toys alla se epiipedo yearbook h HAF me to HAFY exei to edge, h kalytera to taktiko pleonekthma!

Συγνώμη για την μικρή παρεκτροπή από το τοπικ αλλά τι σας έχει πιάσει όλους με το JSF; Πολυ διαφήμιση για κάτι που τελικά δεν είναι τόσο φοβερό όσο φαίνεται...

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 02:27:40 μμ »
Εγώ το είδα, χθες, σε περίπτερο στο κέντρο της Αθήνας...άρα...

[/u

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 03:21:27 μμ »
Στα περιπτερα κυκλοφορησε??? (εχω χασει επεισοδια)

Προχτες είχα email από την SpecialProjects ότι πλέον έχει κυκλοφορήσει στα περίπτερα

ΥΓ: Με πρόλαβε ο kοngrigo, με εγκυρότερη πληροφορία  ::icon_thumright::
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 04:45:23 μμ »
σήμερα το παρέλαβα (αγόρασα  :mrgreen:) και εγώ και μάλιστα από τον ίδιο τον κ. Τσαγκαράτο   ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: 

και πάλι μπράβο  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 07, 2007, 07:07:31 μμ »
Εφτασε σημερα :shock: :shock: :shock:
Απο πρωτη ματια αψωγη δουλεια ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω  ::salut:: ::salut:: ::salut::
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος balstaf87

• Σταφύλης Χρυσοβαλάντης, MD
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Pasadena, CA
  • Bird of Prey
    • Αρχάριος μοντελιστής
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 07, 2007, 09:24:58 μμ »
Παιδιά ξέρει κανείς πότε βγαίνει στην επαρχεία??

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 08, 2007, 03:50:45 πμ »

Σε κάνα δίμηνο  :roll:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος balstaf87

• Σταφύλης Χρυσοβαλάντης, MD
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Pasadena, CA
  • Bird of Prey
    • Αρχάριος μοντελιστής
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 08, 2007, 11:18:56 πμ »

Σε κάνα δίμηνο  :roll:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
τότε θα περιμένω υπομονετικά(....έλεος....)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 08, 2007, 04:58:21 μμ »
το πηρα κι εγω το ξεφυλλισα στα γρηγορα,η γνωστη ποιοτητα διαχυτη,εντυπωση μου εκαναν τα προφιλ του Γιωργου Ψαρρα,πραγματικα υπεροχα ::salut:: Μπραβο Γιωργο ::icon_thumright:: (ειδικα αυτα των Α-7 ειναι ιδιαίτερα ομορφα και αγαπημενα μου)

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #41 στις: Δεκεμβρίου 08, 2007, 06:31:12 μμ »
το πηρα κι εγω το ξεφυλλισα στα γρηγορα,η γνωστη ποιοτητα διαχυτη,εντυπωση μου εκαναν τα προφιλ του Γιωργου Ψαρρα,πραγματικα υπεροχα ::salut:: Μπραβο Γιωργο ::icon_thumright:: (ειδικα αυτα των Α-7 ειναι ιδιαίτερα ομορφα και αγαπημενα μου)

Να 'σαι καλά Viper. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι ότι 17 προφίλ και 30 tails μαζεμένα είναι αριθμοί που τους βρίσκεις συνήθως σε βιβλία-μονογραφίες και όχι σε ένα άρθρο περιοδικού για τα Α-7. Γενικά στην έρευνα αυτή ήταν πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που βρήκα το βάψιμο μιας συγκεκριμένης Μοίρας Corsair που να μου άρεσε και να μην βρήκα ένα ελληνικό Α-7 που να πέταξε με το συγκεκριμένο διάκοσμο. Έτσι έπειτα από κάποιο σημείο κατάντησε πόρωση. Και με τη στενή συνεργασία του Αντώνη, νομίζω ότι πετύχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής στην ποιότητα των προφίλ (πιθανότατα μέχρι να κυκλοφορήσει το  επόμενο τεύχος... :wink:).
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 08, 2007, 06:37:43 μμ »
ανυπομονω να διαβασω και το αρθρο ::icon_thumright:: απο μια κλεφτη ματια που εριξα δημοσιευονται πληροφοριες με πολλες λεπτομερειες και για πρωτη φορα στην Ελλαδα. ::eusa_clap::
Για τα προφιλ σου αλλη μια φορα ::proskino:: (βρηκες την αδυναμια μου για το Corsair βλεπεις :wink: )

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 08, 2007, 08:04:10 μμ »
 :shock: :shock: :shock: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Δέν θέλω να αδικήσω τα προηγούμενα αλλά νομίζω πώς είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής  ::1st::.Ο όγκος των θεμάτων-πληροφοριών είναι τεράστιος  ::book::  ::icon_thumright::

Ειδικά τα θέματα: "Τα Α7 σε... πόλεμο,BEST HIT 72" νομίζω ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της ενημέρωσης.Καταλαβαίνω πώς για να γράψεις τέτοια άρθρα δέν είναι και το ευκολότερο (απαιτούν πολλαπλάσια έρευνα και κόπο) αλλά άς ρίξουμε λίγο φώς ρε παιδιά και σε άλλους τομείς οι οποίοι μέχρι σήμερα παρέμεναν απλησίαστει απο τα άλλα έντυπα του χώρου   ::eusa_clap:::lol:.

Τα συγχαρητηριά μου στόν Αντώνη για το σύνολο της προσπάθειας  ::eusa_clap:: και στόν Γιώργο για τα εκπληκτικά προφίλ  ::eusa_clap::

ΥΓ:Χμ...αρχίζει και δείχνει ωραία η βιβλιοθήκη μου με τα 5 HAFY  :D

::salut::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 08, 2007, 08:31:05 μμ »
Nα δώσω τα συγχαρητήρια μου για τα Α-7. Φοβερή και πρωτόγνωρη δουλειά στην ερευνα και στα profile που δημιουργήθηκαν. Μπράβο fisherman.
 ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 08, 2007, 11:00:43 μμ »
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Στην ουσία αυτό ήταν το πρώτο μου ολοκληρωμένο άρθρο και όσο να είναι είχα μια αγωνία για την αποδοχή του από το κοινό.

Μιας και ο Βασίλης ανέφερε το άρθρο για την Best Hit, θα ήθελα να επισημάνω ότι το φωτογραφικό υλικό είναι αρκετά σπάνιο, κυρίως διότι πολύ απλά είναι έγχρωμο. Και μπορεί σε άλλες αεροπορίες να έχουν έγχρωμες φωτό ακόμα και από τον Β'ΠΠ, αλλά σε εμάς εδώ, έγχρωμες φωτογραφίες από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 θεωρούνται θησαυρός!!! Πάντως όποιος έχει στα σκαριά κάποιο early RF-5 της ΠΑ, σίγουρα θα βρει το άρθρο αρκετά χρήσιμο.

Και για να μην μιλάμε μόνο για τα ιστορικά άρθρα, επειδή διαβάζοντας κάποιος τους τίτλους των άρθρων σίγουρα θα αδικήσει αυτό για τη συμμετοχή της 335 στην Tiger Meet, θεωρώντας ότι έχει διαβάσει αντίστοιχα άρθρα σε 3-4 ακόμη περιοδικά, θα ήθελα να αναφέρω ότι η προσέγγιση που διάλεξε ο Αντώνης είναι αυτή που χρόνια τώρα θα ήθελα να είχα δει σε όλα τα περιοδικά που ασχολούνται με αντίστοιχα θέματα. Από την αρχή μέχρι το τέλος μιλάει για την ελληνική συμμετοχή και όχι σε γενικότητες που μπορεί να βρει ο καθένας πλέον σήμερα στο internet. Και φυσικά και η φωτογραφική κάλυψη είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό "εναέρια", και όχι η γνωστή spotter-ίστικη κάλυψη που πάλι υπάρχει άφθονη στο διαδίκτυο... Σίγουρα άλλη μια πρωτοτυπία του HAFy...
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 09, 2007, 09:53:21 πμ »
Τι μου θυμήσατε με το BEST HIT 72, μαθητής του τότε 1ου Γυμνασίου Λάρισας, έβλεπα όλα αυτά τα πετούμενα πάνω απο το κεφάλι μου..

Αλλά η τεχνολογία και τα χρήματα πολύ μακρυά ακόμη τότε για να αποθανατισθούν εκείνες οι στιγμές...

Μπράβο Αντώνη και Fisherman για αυτά που μας δίνεται  ...  και για αυτά που μας "ετοιμάζετε".

::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut:: ::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 10, 2007, 07:51:50 πμ »
Πάντως ένα μικρό πρόβλημα διαθεσιμότητας πρέπει να υπάρχει.
Σήμερα πήγα σε 3 περίπτερα των Βορείων Προαστείων και δεν υπήρχε το εν λόγω τεύχος........
 :oops:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 10, 2007, 09:59:28 πμ »
Επιβεβαιώνω....

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 10, 2007, 10:30:12 πμ »
Το Σαββατοκύριακο βρήκα επιτέλους λίγο ελέυθερο χρόνο και το ξεκοκάλλισα.

Μου αρεσε πάρα πολύ το άρθρο για την BEST HIT, το άρθρο για τον επετειακό Ηρακλή καθώς και αυτό για τα Α-7, πριν έρθουν στην Ελλάδα. Ειδικά το τελευταίο, φαντάζομαι ότι πρέπει να είχε απίστευτα πολύ δουλειά για να μαζευτεί και διασταυρωθεί όλο αυτό το υλικό. Ως μή μοντελιστής, δεν θα μπορέσω να αξιοποιήσω όλες τις πληροφορίες που περιέχει, αλλά το "χάρηκα" ως απλός αναγνώστης για την πρωτοτυπία του θέματος.

Επίσης, για μια ακόμη φορά, η φωτογραφία του εξωφύλλου του HAFy ήταν τρομερά πορωτική.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

clopy & paste

Tags: