Ευχαριστώ Παναγιώτη που με βοήθησες για το topic...

Είμαι λίγο ντροπαλός λίγο που δεν ξέρω πως να φτιάξω topic...

Λοιπόν...η αγορά του μοντέλου έγινε πριν 7 μήνες περίπου και το ξεκίνησα με αργά βήματα φτιάχνοντας το πιλοτήριο από το κιτ και φύλλο πλαστικού....

Μετά αφού γνώρισα μερικά καλά παιδιά από εδώ μου δείξανε μερικές σελίδες για βελτιωτικά....

Το πρώτο πακέτο που αγόρασα ήταν από τον φίλτατο Γάλλο Pedro-Renaissance
Πήρα το πακέτο που έχει (τα φλάπς βελτιωτικά τροχών εξαγωγή και διάφορα άλλα καλούδια)... :wink:Την παραγγελία την έκανα με έμβασμα τραπέζης μιας και υπήρχε ενα πρόβλημα στην συναλλαγή με CC.
Ομολογώ να πω οτι από την μέρα που παρέλαβε τα λεφτά την επομένη είχα στα χέρια μου τα κομμάτια, τα οποία ήταν σε πολύ πολύ κατάσταση και με καταπληκτική λεπτομέρεια....(ΤΑ ΣΥΝΤΙΣΤΩ!!!).

Δυσκολίες είχα στο κόψιμο και τρίψιμο των κομματιών μιας και σαν πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με ρητίνη.

Δεύτερο κιτ βελτιωτικών ήταν από "ttp://www.moduni.de/index.php/language/en" που πήρα τα "
http://www.moduni.de/product_info.php/products_id/3948386"
Με αυτό το πακέτο ομολογώ οτι είχα μεγάλα προβλήματα μιας και είναι για το 1/48 της Italeri και για να μπουν στο Heller θέλει επέμβαση!...αλλά μετά το χειρουργείο γίνεται ένα κουκλί...
Με λίγο στοκάρισμα ήρθε τελικά στα ίσια του και χωρίς δυσκολία κατάφερα να ενώσω τα δύο κεντρικά κομμάτια!

Η παραγγελία γι'αυτο το πακέτο μου ήρθε μετά από 2 βδομάδες!!! Δεν ξέρω γιατί τέτοια καθυστέρηση....
Για το τελικό αποτέλεσμα έπεσε αρκετός στόκος και πολύ τρίψιμο....μιλάμε για πολύυυυυυ!!!!....
ΤΕΛΟΣ θα ήθελα να συμπληρώσω οτι το ΒΑΨΙΜΟ το έκανε ο φίλτατο Παναγιώτης (F-16arhs)...και θέλω πααααααρα πάααααααααρα πολυ να τον Ευχαριστήσω!!!!

Αυτά για τώρα...οτιδήποτε άλλο ρωτήστε με...
Δεν είμαι καλός στα topic....SORRY!!!