Το παρακάτω μήνυμα, έφθασε στην διαχείριση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Der Kessel. Σας το μεταφέρουμε αυτούσιο ως προς το νόημά του)έγιναν κάποιες αλλαγές γιατί ήταν στα Greeklish).
Αγαπητοί φίλοι,
Το κατάστημά μου, Der Kessel, που βρίσκεται στο Χολαργό, Λεωφόρος Μεσογείων 256, στο Εμπορικό Κέντρο "Ερμής" (Jumbo), δυστυχώς κλείνει μετά από 4 χρόνια μοντελιστικής παρουσίας στην περιοχή. Από την 1η Δεκεμβρίου δεν θα υφίσταται πλέον και έχω αποφασίσει να προσφέρω τα προϊόντα του καταστήματος σε ειδική προσφορά για τα μέλη του Modelclub.gr σε εξαιρετικά χαμηλές τμές. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών συνιστώ την επίσκεψη κατά τις απογευματινές ώρες λειτουργίας ή/και το επόμενο Σάββατο.
Σε όλα τα κιτ του καταστήματος , η έκπτωση είναι 20% επί των αναγραφόμενων τιμών. Σε όλα τα χρώματα εργαλεία η έκπτωση είναι 25%. Να σημειώσω ότι σχεδόν σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος ισχύουν οι περσυνές τιμές. Δεν έχω κάνει ανατιμήσεις και τα μοντέλα είναι έτσι και αλλιώς σε χαμηλές τiμές. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Μετά τιμής Στέλιος Πουλάκος.