Εδώ και αρκετό καιρό παιδεύομαι με την κατασκευή ενός Dromader στην 1/48,δυστυχώς scratch...
Μπούχτησα λιγάκι και αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη για μια-δυο βδομάδες και να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό για να ξεφύγω......
Η άλλη μου μεγάλη αγάπη ,μετά τα ψεκαστικά αεροσκάφη,είναι τα ταχύπλοα σκάφη του Β'ΠΠ.Αποφάσισα να πιάσω ένα τέτοιο θέμα και ο κλήρος έπεσε στο υπέροχο PG-117.

Κι αυτό scratch βέβαια...

Τα απαραίτητα σχέδια,φωτό, υλικά κ.λ.π., υπήρχαν ήδη στο "μαγαζί" μου,κι έτσι ....όρμηξα..

Η όλη κατασκευή έγινε μέσα σε 6 μέρες.Δυστυχώς,φωτό από τα αρχικά στάδια δεν έχω,καθότι με το Δρομάδα ,βαρέθηκα να βγάζω και φωτογραφίες

Εδώ βλέπετε τηνγάστρα σε προχωρημένο στάδιο.Εχει γίνει εξ'ολοκλήρου από μπάλσα,το οποίο σκλήρυνα με κυανοακρυλική κόλλα και ψέκασα από πάνω μερικά χέρια στόκο αυτοκινήτου .

Το πάνω μέρος του ταχυπλόου και ο χώρος των επιβατών έγινε από φύλλο πλαστικού,στο οποίο έκανα απομίμηση ξύλου.

Εφτιαξα το κιβώτιο ταχυτήτων,το λεβιέ και το ποδόγκαζο

Εφτιαξα το δοχείο του νερού και διάφορες άλλες βελτιώσεις στο Maxim τηςTamiya

Το παρμπρίζ...

...και τον πίνακα οργάνων..

.....τον έστορα του Maxim και δύο γεμιστήρες,ανοιχτή και κλειστή...

...και τον προβολέα με την βάση του...

....και εδώ είναι τα κουπιά του,τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού,δύο δέστρες για την πλώρη και το τιμόνι με την προπέλα και τον άξονά της...

Εδώ πια,η κατασκευή έχει φτάσει στο τέλος της.......

Δυστυχώς

: δεν θα το δείτε ακόμα βαμμένο γιατί ένας φίλος που εργάζεται σε μοντελιστική εταιρεία,μου το ζήτησε και το αγόρασε ως πρωτότυπο και σύντομα θα το κυκλοφορήσει στην αγορά!!!!!
Μια και θα είμαι ο πρώτος που θα έχει στα χέρια του σύντομα το πρώτο αντίγραφο,υπόσχομαι επιτέλους να ποστάρω και κάτι βαμμένο......

Υ.Γ. Τελικά η θεραπεία λειτούργησε και τώρα ορμώ ακάθεκτος στον Δρομάδα,που με κοιτούσε παραπονεμένος μέσα από το κουτί του...

Ευχαριστώ για την υπομονή σας....