Αποστολέας Θέμα: HAF F-16C 330M 1/72 - { Ready! }  (Αναγνώστηκε 62901 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
Απ: HAF F-16C blk30 & F-16D blk52+ (1/72)
« Απάντηση #275 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 10:42:27 πμ »
Καλώς τον κι ας άργησε (look who's talking θα μου πεις...) :mrgreen:
Μια χαρά πάει το wash, από το δικό μου έκατσε σαφώς καλύτερα όπως βλέπω ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Όσο για τις φωλιές του ΣΠ, καλή τύχη και μην αγχώνεσαι (σου έχω εμπιστοσύνη, έμαθες πλέον ::077devil::)
Καλή συνέχεια ::salut::

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #276 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 11:33:10 πμ »
μια χαρα το πας Γιαννη. υπεροχο ειναι......... μου αρεσει πολυ η δουλεια σου.....
οσο για τον υπεροχο πυροσβεστη μας......να ποσταρει και εκεινος κατι τις  :mrgreen: ::glossa::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Συνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #277 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 11:51:03 πμ »
Γιαννη φανταστηκ δουλεια.Αφου εχεις βαψει με ακρυλικα,κανε το wash με λαδια.Δουλευονται καλητερα και εχεις περισοτερο χρονο στην επεξεργασεια τους.Ασε που το αποτελεσμα πιστευο ειναι πιο ανωτερο.
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #278 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 12:29:01 μμ »
Γιαννη φανταστηκ δουλεια.Αφου εχεις βαψει με ακρυλικα,κανε το wash με λαδια.Δουλευονται καλητερα και εχεις περισοτερο χρονο στην επεξεργασεια τους.Ασε που το αποτελεσμα πιστευο ειναι πιο ανωτερο.
Τασος ::salut::
Έλα Τασάν! Γκούτεν τάγκ!
Τα βασικά χρώματα είναι enamel, το άσπρο στις φωλιές είναι όντως ακρυλικό... Η αλήθεια είναι ότι οι αποτυχημένες δοκιμές που είχα κάνει (και με έχουν απογοητεύσει τα λάδια) ήταν σε enamel metalizer και από πάνω παρκετίνη. Ίσως τώρα με το άσπρο ακρυλικό και την παρκετίνη να είναι το πράγμα πιο ανθεκτικό... Αλλά θα πρέπει να κάνω και την σχετική δοκιμή πρώτα και αυτό με καθυστερεί....
Πάντως μου ξαναέβαλες για καλά την ιδέα (ειδικά για τις φωλιές). Για την ghost όμως θα συνεχίσω με ακρυλικά, δεν ρισκάρω με τίποτα!.... ( αλλά θα κάνω και ένα κόλπο για weathering, κάτσε να το δοκιμάσω και... θα το αποκαλύψω...)
 ::salut::
ʼουφ φιντερ-χέρεν!

Αποσυνδεδεμένος apostolos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νίκη - Λουτράκι πάνω κάτω
« Απάντηση #279 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 01:24:49 μμ »
Ωραίος ωραίος  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #280 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 10:16:39 πμ »
Όλοι λατρεύουμε το βάψιμο στα διάφανα μέρη... (τί; δεν σας αρέσει να βάφετε καλύπτρες; )
Έχω αρχίσει το βάψιμο σε κινητό και σταθερό μέρος... (το σταθερό τελικά θα πάρει και λίγο στόκο στο γαλάζιο μέρος του, ώστε να φαίνεται ένα με την άτρακτο...)
"Mοντέλο με έτοιμη καλύπτρα ποτέ δεν μένει ημιτελές."
......................................(από την Κινέζικη λαϊκή σοφία)

Άρα καλά πάμε...

:shock: πολυ ωραια βαμμενες οι ροδες!!! Τι τεχνικη χρησιμοποιεις Γιαννη για να τις βαψεις? Μασκαρισμα μηπως της ζαντας με blue tack?(...το διαβασα  σε αλλο τοπικ...)
...Εγω τις κανω παντα χαλια γι αυτο ρωταω...:oops:
Αφιερωμένη στον Νώντα-felix που νομίζει ότι ξέρω να βάφω τροχούς... Στο F-100 οι ζάντες ήταν αρκετά ανάγλυφες, εδώ όμως τα πράγματα ήταν επίπεδα και έτσι έπρεπε να ζωγραφίσω κυριολεκτικά το όριο (και όχι να το βάψω απλώς). Δείτε την μικρή φωτό με την όχι πετυχημένη ρόδα (την οποία θα περιποιηθώ στη συνέχεια...)

Και λίιιιγο wash στις φωλιές. Θα βάλω και άλλο αλλά στο τέλος της κατασκευής, φοβάμαι μην το παρακάνω και φαίνεται μουτζούρα... Ωχ, πάλι ξέχασα να φτιάξω και κανένα μπιχλιμπιδάκι στον φορέα της centerline... Θα επανέρθω...

Τέλος παραμένει ανοικτό το θέμα με το βάψιμο στο χείλος του αεραγωγού... Με βλέπω για κόκκινο μουσαμαδάκι...

Και βλέπουμε ...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #281 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 11:30:49 πμ »
Γιάνναρε Χρόνια μας Πολλά!!! Εκτός από την μοντελιστική ποιότητα, ανεβάζεις και το επίπεδο του φωτορεπορτάζ με τις ένθετες μικρές φωτο :mrgreen:
Καλύπτρα εξωπραγματική sharp as a razorblade :shock: :shock: :shock: πρόσεχε το στοκάρισμα με τον Humbrol (παιδικά τραύματα έχω...)
Όσο για το ΣΠ και τον φορέα, μην φοβάσαι το wash, αν θέλεις ψέκασε ένα χέρι σπρέι ακρυλικό βερνίκι και θα είσαι τελείως ασφαλής "βρέξει-λαδώσει" :wink:
Τέλος, χωρίς να επιθυμώ να πήξεις, κάνε μια προσπάθεια για την εισαγωγή και αν δεν βγει όπως την θέλεις, τότε ρίξε το μουσαμαδάκι. Υπολογίζω με 6-8 κομματάκια masking tape μπορείς να ακολουθήσεις τις καμπύλες πιστά :oops:
Καλή συνέχεια ::salut::

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #282 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 11:48:39 πμ »
τελειο το έκανες γιαννη.....υπεροχη εργασια. ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #283 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 12:02:27 μμ »
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ η μέχρι τώρα εικόνα του μοντέλου σου Γιάννη ::icon_thumright::

Στην εισαγωγή δεν βλέπω κάτι άσχημο, τουλάχιστον στις φωτογραφίες...
Πάντως και ο μουσαμάς ωραία δείχνει αν αποφασίσεις να την καλύψεις.

Καλά τελειώματα φίλε και Χρόνια Πολλά!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #284 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 12:06:23 μμ »
Φοβερός Γιάννη,πάρα πολύ όμορφο αποτέλεσμα ... ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #285 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 12:34:27 μμ »
Γιάννη φίλε χρόνια πολλά και για χθές,έχεις προάγει το πινέλο σε τέχνη φίλε,πραγματικά εκπληκτικό βάψιμο,και για πινέλο σχεδόν απίστευτο.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #286 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 01:32:28 μμ »
 ::salut::

Στην εισαγωγή δεν βλέπω κάτι άσχημο, τουλάχιστον στις φωτογραφίες...
Πρέπει να βαφτεί γκριζουλί και εσωτερικά το χείλος...

Αρκεί να βγει σε εικόνα μουσαμά και όχι ως πλαστικό κάλυμμα... Κρίμα που στα ελληνικά F-16 δεν βάζουν αυτή την ωραία κόκκινη τάπα εσωτερικά (ανάλογη με αυτή που μπαίνει στα Μ2000....)

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #287 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 05:04:51 μμ »
Φανταστικο αποτελεσμα!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Εισαι ο Master του πινελου!!!!

Για τον αεραγωγο μπορεις να βαψεις το γκρι σε διαφανη χαλκομανια,να κοψεις μια πολυ λεπτη λωριδα και να τη βαλεις γυρω απο το εσωτερικο του αεραγωγου εκει που τελειωνει το γκρι και αρχιζει το ασπρο.Μετα βαφεις και εμπρος απο τη χαλκομανια και εισαι ΟΚ.Το εχω δοκιμασει σε αρκετους αεραγωγους και ειχα πολυ καλο αποτελεσμα.
Καλη συνεχεια!!
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος antonio46

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #288 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 06:02:04 μμ »
Υπεροχη εργασια και ειδικα το βαψιμο με το πινελο(μιας και εισαι απο τους λιγους που εχουν απομεινει,μαζι και εγω :mrgreen: :mrgreen:)
Καλα τελειωματα και Χρονια Πολλα για χθες!!!!

::salut:: ::salut::
shadow knows never forget your roots f-4

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #289 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 06:30:57 μμ »
Ελα και τελειωνει το μοντελο Γιαννη.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Μια χαρα ειναι οι ροδες. Αν τους κανεις και ενα washακι οι οποιες παρασπονδιες του πινελου θα γινουν ενα με το wash και θα φαινεται σαν μπιχλα (με το μπαρδον :mrgreen:) στο τελος απο την χρηση ::icon_thumright::
Κι εμενα αυτα τα ψιλολογια ειναι παντως που με χαλανε σε ενα μοντελο. Ειναι το σημειο που το βαριεμαι.  :lol:
Ελπιζω να μην εχεις βαρεθει εσυ και να το τελειωσεις συντομα για να πιασεις το Blk 52  ::icon_thumright::  ::salut::
Νώντας

• Scale 1/35
  • *
Απ: Απ: HAF F-16C blk30 & F-16D blk52+ (1/72)
« Απάντηση #290 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 09:03:36 μμ »
Αρκεί να βγει σε εικόνα μουσαμά και όχι ως πλαστικό κάλυμμα... Κρίμα που στα ελληνικά F-16 δεν βάζουν αυτή την ωραία κόκκινη τάπα εσωτερικά (ανάλογη με αυτή που μπαίνει στα Μ2000....)
::spam_emoticon::
Παιδιά,συγνώμη αν spamάρω λιγάκι,αλλά ήθελα να ρωτήσω,επειδή έχω στο πρόγραμμα την κατασκευή ενός F-16C Block 30 της 330 στην 1/48 και για FOD cover παράγγειλα ένα ρητινένιο από S.B,αν θα είμαι''λάθος''σε περίπτωση που το φορέσω στο μοντέλο μου (αν δε φοράνε ''τάπες''τα Ελληνικά F-16) .Ευχαριστώ και χίλια συγνώμη Γιάννη αν σου spamάρησα το θέμα  :oops:
 ::offtopic::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #291 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 10:55:27 μμ »
Τι spam συνάδελφε, για το ίδιο θέμα μιλάμε και οι δύο! Δεν έχω δει ποτέ την "καλή" τάπα σε ελληνικό, μόνο τον "μουσαμά"...

Το blk52+ ΔΕΝ θα είναι το επόμενο, έπηξα με το blk30, αρκετή δόση από F16 πήρα... Ίσως να συνεχίσω με κάτι σε Mirage, ό,τι κάτσει - αλλά ας τελειώσει πρώτα αυτό!

Βαγγέλη την ιδέα με το decal την είχα κατά νου, κρατώ ότι την έχεις εφαρμόσει και σου έπαιξε καλά. Κάτι ίσως θα δοκιμάσω και αν βρω τα σκούρα θα το γυρίσω (το ξαναείπα προηγουμένως;) στην προσπάθεια για κάλυμμα...

Ευχαριστώ και για τις ευχές!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #292 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 11:58:45 μμ »
Τι spam συνάδελφε, για το ίδιο θέμα μιλάμε και οι δύο! Δεν έχω δει ποτέ την "καλή" τάπα σε ελληνικό, μόνο τον "μουσαμά"...
Δε μου πάει η καρδιά να του βάλω κάτι τόσο''άσχημο''όσο ο μουσαμάς ρε γμτ!ʼσε που δε ξέρω να το φτιάχνω κιόλας!Πιθανότατα να του βάλω το ρητινένιο (μήπως και πάρουμε μελλοντικά  ::glossa::),κι ο Θεός βοηθός  :mrgreen:

Υ.Γ.: Πολύχρονος και για χτές φίλε Γιάννη!!! ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Μούργα

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #293 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 02:01:27 πμ »
Εξαιρετικο και το οτι ειναι βαμμενο με πινελο  εχει ακομα μεγαλυτερη αξια το αποτελεσμα  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αν ειναι ευκολο ανελυσε μας λιγο την μεθοδο του wash με το ακρυλικο το νερο και το ava.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #294 στις: Ιανουαρίου 09, 2010, 09:46:08 πμ »
Ο master paint Ξαναχτηπάει....... ::icon_thumright::
Μία παρατήρηση μόνο. Το pitot γιατι δεν το έχεις βάλει και το έχεις αφήσει τελευταίο?
άμα δεν προσαρμόζει καλά και θέλει στοκάρισμα τι θα κάνεις>? :(
άντε πάλι από την αρχή.....?
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #295 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 09:55:06 πμ »
Αν ειναι ευκολο ανελυσε μας λιγο την μεθοδο του wash με το ακρυλικο το νερο και το ava.
Απλά, σε λίγο νερό βάζω σταγόνες μαύρου ακρυλικού humbrol και μία ή δύο σταγόνες ava (το οποίο σπάει την συνοχή των μορίων της μπογιάς και επιπλέον κάνει το μείγμα λίιιιγο πιο κολλώδες ώστε να κάθεται στις γραμμώσεις). Μετά κανονικά κάνεις το wash σου. Το μειονέκτημα: δεν μπορείς να κάνεις τα κόλπα που κάνουν τα λάδια (fading, τραβήγματα κλπ). To πλεονέκτημα: είναι πολύ εύκολο και ασφαλές, ΑΟΣΜΟ και το όποιο λάθος απλά.... σκουπίζεται. Κλοπυράιτς στον μαστρο-Ευγένιο.

Μία παρατήρηση μόνο. Το pitot γιατι δεν το έχεις βάλει και το έχεις αφήσει τελευταίο?
άμα δεν προσαρμόζει καλά και θέλει στοκάρισμα τι θα κάνεις>? :(
άντε πάλι από την αρχή.....?
Άλλες φορές τον βάζω από την αρχή αλλά έχω 50% πιθανότητα να μου μείνει ως το τέλος. Το καλύτερο κόλπο με τους pitot το κάνει ο mmaker και ο Double Ugly, με την βελόνα, την χαρτοπετσέτα και την logo.... Ανάτρεξε σε αντίστοιχα τόπικ (F-16 του mmaker και F-4Ε του D.U.).
Αν χρειαστεί να ξαναβάψω δεν τρέχει και τίποτα, θα δοκιμάσω με το ίδιο χρώμα σβήνοντας με το πινέλο όσο προχωρώ προς την βάση του κώνου. Άλλη μία παρκετίνη και μετά το matt βερνίκι θα τα ισιώσει όλα.... Αν δω τα πολύ σκούρα και δεν δικαιολογείται το αποτέλεσμα τότε μπορεί να γίνει ένα μασκαρισματάκι και να περαστεί όλος μία δόση ξανά.

Εκεί που την είχα πατήσει όμως ήταν όταν πήγα να κάνω το ίδιο αλλά με μεταλλικό χρώμα... (βλ.F-5A). Το μεταλλικό που βάφτηκε πάνω από το βερνικωμένο ήταν μακράν πιο γυαλιστερό. Δεν πειράζει όμως, βρήκαμε κόλπο (το έλεγα και με τον Indy...): βάφεις με Hu27002. Μετά παρκετίνη. Μετά μασκάρεις panels και τα ξαναβάφεις με το ίδιο χρώμα και μετά τρίβεις απαλά. Θα έχεις   έ ν α   χρώμα αλλά με διαφορετικές γυαλάδες! Για μικρές κλίμακες και φτηνές κατασκευές είναι ένα απλούστατο κόλπο με θεαματικά αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος Μούργα

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #296 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 10:40:04 πμ »
Kατατοπιστικοτατος ευχαριστω Γιαννη ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #297 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 02:26:29 μμ »
ʼλλες φορές τον βάζω από την αρχή αλλά έχω 50% πιθανότητα να μου μείνει ως το τέλος. Το καλύτερο κόλπο με τους pitot το κάνει ο mmaker και ο Double Ugly, με την βελόνα, την χαρτοπετσέτα και την logo.... Ανάτρεξε σε αντίστοιχα τόπικ (F-16 του mmaker και F-4Ε του D.U.).
Αν χρειαστεί να ξαναβάψω δεν τρέχει και τίποτα, θα δοκιμάσω με το ίδιο χρώμα σβήνοντας με το πινέλο όσο προχωρώ προς την βάση του κώνου. ʼλλη μία παρκετίνη και μετά το matt βερνίκι θα τα ισιώσει όλα.... Αν δω τα πολύ σκούρα και δεν δικαιολογείται το αποτέλεσμα τότε μπορεί να γίνει ένα μασκαρισματάκι και να περαστεί όλος μία δόση ξανά.

την τεχνική την ξέρω και το εφαρμόζω και γώ. Μαλιστα τώρα τα Χριστούγεννα που μοντελάριζα μαζι με τον Eagle στο Ναυπλιο την εφάρμοσα κατα γράμμα. ¨ομως δεν παύει να θέλει λίγο στοκάρισμα.... δεν θα σου εφαρμόσει και τέλεια. Με αυτην την έννοια το λέω. Αλλά από ότι βλέπω το έχεις οπότε καλή συνέχεια!
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #298 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 02:42:41 μμ »
Kοιτα τι χανει κανεις κανεις αμα ειναι αντιφαλκονας και προσπερναει τα σχετικα τοπικ
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Φοβερο Γιαννη!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Και πινελατο;Εδω ενα κοκπιτ βαφω και αγανακτω (ναι ακομα πινελατα τα κανω τα κοκπιτ :mrgreen:...σιγα μην βαζω αερογραφο για μια σκ....τσα μπανιεριτσα ακομα και 32ρα  ::glossa::)
Φιλε εγραψες (και γραφεις γενικως).Το βερνικι ομως δεν ειναι πινελο....ή ειναι; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
καλα τελειωματα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #299 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 02:45:32 μμ »
Το βερνικι ομως δεν ειναι πινελο....ή ειναι; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Το βερνίκι είναι παρκετίνη οπότε ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ είναι πινέλο. Επίσης χρησιμοποιώ και υγρή παρκετίνη κάτω από τα decals με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα!

Tags: f-16c f-16d