Ψηφοφορία

Ðïéü èá èåëáôå íá äåéôå?

Black "3"
Brown "4"

Αποστολέας Θέμα: Το ΤΕΛΟΣ του Θόδωρα!  (Αναγνώστηκε 47667 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
Απ: Ο Θόδωρας, "Αργουμε πολύ ακόμα!!!!"
« Απάντηση #375 στις: Μαρτίου 09, 2008, 10:35:01 πμ »
Τι να πω κυριε προεδρε!!
Απλα καλημερα σας!!!!!! και περαστηκα μας!!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #376 στις: Μαρτίου 09, 2008, 10:35:48 πμ »
Αλλο πραμα Αλεξη...αλλο πραμα φιλε μου....

Αποσυνδεδεμένος Αιακος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αιγινα
« Απάντηση #377 στις: Μαρτίου 09, 2008, 11:02:22 πμ »
Kαλά δεν σου λέω τίποτα Αλεξ θα βγάλει μάτια ο Τεό  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αλλα μην αργήσεις και πολυ γιατί θα με πιάσει το στερητικό του ασύλου και δεν ξερω αν θα τη βγαλω καθαρή  :roll:

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #378 στις: Μαρτίου 09, 2008, 12:21:25 μμ »
Eεεπ, βλέπω ένα pin mark στην βάση του σκελετού οπου μπαίνει ο κινητήρας , το οποίο ναι μεν δεν θα φαίνεται αλλά τι δουλειά έχει εκεί ?  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αεροναυπηγέ μου, τα σέβη μου  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #379 στις: Μαρτίου 09, 2008, 12:33:26 μμ »
Αντί να σου στείλουμε κανα ζουρλομανδύα, σου στέλνουμε infinity... Καλά να πάθουμε, τα θέλει ο κ@λος μας!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Τα σέβη μου και από μένα monsieur!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #380 στις: Μαρτίου 09, 2008, 01:08:53 μμ »
Μπα αυτό ήταν ο τελευταίος μεζές πριν την νηστεία (από αύριο Καθαρά Δευτέρα). Τώρα θα αρτιθούμε μετά το ΠΑΣΧΑ μου φαίνεται  :!: :!: :!:

Περιμένουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #381 στις: Μαρτίου 09, 2008, 09:08:31 μμ »
καλα στην νηστεια απο την κυριακη ελεος βαλε και καμια ακομα φωτο ετσι για να βγαλουμε το σαρανταημερο

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #382 στις: Μαρτίου 10, 2008, 08:59:37 πμ »
Αααααααααααααχ,επιτελους βρε Αλεξη,ειχα αρχισει να παθαινω συνδρομο στερησης.
Η δουλεια σου αποτελει "οδηγο" για ολους,εντος και εκτός Model club και παρ ολο που εχω την τυχη να γνωριζω την προοδο των κατασκευων σου και να ξερω τι προκειται να ποσταρεις,δεν μπορω να μην σου δωσω συγχαρητηρια γι αυτα -εστω τα λιγα- που ποσταρες σημερα.

Ας τα σοροπια και τελειωνε με το 110!!!!

ΤΝΧ!!!! Γερο μου!!!

Τι να πω κυριε προεδρε!!

Τι περαστικά....ανιατη η ασθενεια Συνάρρωστε!!!!! ΤΝΧ!!!

Αλλο πραμα Αλεξη...αλλο πραμα φιλε μου....

Πραμα δεν λες τιποτα!!!! Που να τον δεις με ....ζαρτιερες!!!!! ΤΝΧ!!!!

Kαλά δεν σου λέω τίποτα Αλεξ θα βγάλει μάτια ο Τεό  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αλλα μην αργήσεις και πολυ γιατί θα με πιάσει το στερητικό του ασύλου και δεν ξερω αν θα τη βγαλω καθαρή  :roll:

Εσυ Ιωαννη, φροντισε να τη βγαλεις καθαρη με τα ματια σου, διοτι τυφλους δεν δεχομαστε στο Ιδρυμα!!!! Τα μελη μας χαιρουν ακρας υγειας....εγκεφαλικά ειναι πειραγμενα!!!! Αντε διοτι σε προοριζω για την μικροπλαστικη πτερυγα!!!

ΤΝΧ!!!!

Eεεπ, βλέπω ένα pin mark στην βάση του σκελετού οπου μπαίνει ο κινητήρας , το οποίο ναι μεν δεν θα φαίνεται αλλά τι δουλειά έχει εκεί ?  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αεροναυπηγέ μου, τα σέβη μου  ::salut::

Γεματο pinmarks ειναι!!!!! Πρεπει να ξεωριζει οτι ειναι της Τρομπετας το μοντελο!!!!

ΤΝΧ Σαλονικιε μου!!!!

Αντί να σου στείλουμε κανα ζουρλομανδύα, σου στέλνουμε infinity... Καλά να πάθουμε, τα θέλει ο κ@λος μας!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Τα σέβη μου και από μένα monsieur!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αν δεν μου ερθει το εργαλειο, δεν πιανω τιποτα. Μου κολλησε στον εγκεφαλο τωρα και εχω παθει εξαρτηση!!!! Ασε που ο ...νεροχυτης μου φαγε το 03 μπεκ του Ιβατα, και στραβωσα την βελονα μαζι!!!!

Παπαλα τωρα!!!!

ΤΝΧ!!!

Πολύ νηστίσιμο μήνυμα ήταν αυτό  :mrgreen: Τουλάχιστον πήραμε τη δόση μας  :D

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Το Ιδρυμα διαθετει και ....χαπακια αν θες τοσο πολυ ντρογκα!!!!!
Συνελθε Μητσο!!!!!

Μπα αυτό ήταν ο τελευταίος μεζές πριν την νηστεία (από αύριο Καθαρά Δευτέρα). Τώρα θα αρτιθούμε μετά το ΠΑΣΧΑ μου φαίνεται  :!: :!: :!:

Περιμένουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα παραπονα σας στον Μελπα!!!!! Εγω ειμι ετοιμος.......

ΤΝΧ Στελαρα!!!!

καλα στην νηστεια απο την κυριακη ελεος βαλε και καμια ακομα φωτο ετσι για να βγαλουμε το σαρανταημερο

ΝΗΣΤΕΙΑ!!!! Κανει καλο!!!! Το πολυ πολυ των Βαιων να πεσει ...και λιγο ψαχνο ψαρακι!!!!!

ΤΝΧ!!!

Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #383 στις: Μαρτίου 10, 2008, 10:57:48 πμ »
Εγώ είμαι περίεργος, τι θα γίνει με την καλύπτρα... Έφτιαξες τον σκελετό από μέταλλο, το τζάμι από τι θα γίνει?

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #384 στις: Μαρτίου 11, 2008, 09:55:09 πμ »
φιλε μελπα απο τι βλεπω μαλλον απο fiberglass

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #385 στις: Μαρτίου 11, 2008, 10:09:30 πμ »
Εγώ είμαι περίεργος, τι θα γίνει με την καλύπτρα... Έφτιαξες τον σκελετό από μέταλλο, το τζάμι από τι θα γίνει?

Bρε μανια με την καλυπτρα!!!!!!!!  Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα με δαυτη!!!! Το πιο απλο πραγμα ειναι.
:roll: Φερε μου τον ινφινιτι και θα τη φτιαξω. Αν δεν ερθει το εργαλειο δεν μπορω να κανω τιποτα!!!!

φιλε μελπα απο τι βλεπω μαλλον απο fiberglass

Ψιτ Λεσβιε????? Ηρεμαααα!!!! Δεν ειμαι τρομοκρατης!!!! Το preshading μπορεις να μου πεις πως θα γινει χωρίς 3ρι μπεκ???? κανας υδραυλικος ρε παιδια να ψαξει το σιφωνι?????

Οι εργασιες σταματησαν λογω απεργιας των αερογραφων!!!!! Η κυβερνηση του Μελπα, δεν ικανοποιει τα αιτηματα μας για σταθερη δεσμη χρωματος!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #386 στις: Μαρτίου 11, 2008, 11:24:31 πμ »
Τι να πω κυριε προεδρε!!

...Ναι... απλά καλημέρα σας και καλή Σαρακοστή    :shock:

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #387 στις: Μαρτίου 18, 2008, 08:29:48 μμ »
τα εμαθα τα εμαθα !!! ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::

Αποσυνδεδεμένος 5leptos

• readiness και... γουστα να γινονται!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλιμος
  • we keep 'em flying day 'n night
« Απάντηση #388 στις: Μαρτίου 19, 2008, 02:22:57 μμ »
καλα Κοντηβεη,τωρα που ανθιζουν και οι λεμονιες...δεν βλεπω το θοδωρα να ορθοποδει  :roll:
advrider.com

Αποσυνδεδεμένος Αιακος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αιγινα
« Απάντηση #389 στις: Μαρτίου 22, 2008, 10:08:55 πμ »
'Aλεξ κατ'αρχήν χρόνια πολλά για την γιορτή σου έστω και λίγο καθυστερημένα ::salut:: ::salut:: ::salut::
Και κατά δεύτερον....τη θα γίνει ρε φίλε θα το αργήσεις πολυ ακομα.....η Σαρακοστή ειναι σχεδόν στη μέση....άντε προχώρα το πεινάμε ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
Απ: το ΤΕΛΟΣ του Θόδωρα!
« Απάντηση #390 στις: Απριλίου 08, 2008, 10:03:54 πμ »
Εφτασε ή .....ημέρα επιτελους και σήμερα ολοκληρωνεται και επισημα το Τελος του Θοδωρα!!!

Πρωτιστως, αισθανομαι την αναγκη να ευχαριστήσω για ακομη μια φορά ΟΛΟΥΣ τους συναδελφους που μου κρατησαν παρέα μεσα σε αυτό το τοπικ και τον πρωτοφανές ενδιαφερον τους (για μενα) στο συγκεκριμένο τοπικ. Ευχαριστω επίσης για την φιλοξενια το modelclub.

Επιστροφή στην ουσια:

Το συγκεκριμενο αεροσκάφος, εχει αναφερθει με ....δυο Wr. Nums

κατα Japo με 600422 και η αναλυση του προφιλ του ειναι απόλυτα σωστή (82/76 πτερυγες. 83,82,76 ατρακτος) και κατα Jerry Crandal με 601090, που με αφοπλιστικές φωτο, τελικά προσεγγιζουμε οτι το πραγματικό WrN ειναι το 601090. Το κακό ειναι....οτι εκτός απο την τεκμηριωση με εγχρωμη φωτο των κιτρινων lower panels του κινητηρα, αλλα και το 75/76 των πτερυγων (αυτό σημαινει αλλαγη νεας πτερυγας κατα Μimetal W3), δεν τεκμηριωνει το καμουφλαζ της ατρακτου και το συναπτει με του Japo.

Eνημερωτικά το "Black 3", δεν ηταν κανα σπουδαιο αεροσκαφος ουτε ο πιλοτος Hermy ηταν κανενας άσσος. Αυτό που εκανε το Βlack 3, τον Μυθο της Luftwaffe, ηταν το "περιεργο καμουφλαζ της ατρακτου" για το οποιο εχει γινει αντικειμενο μεγαλης διαμαχης και προχειρα το βαφτίζουν με ....RLM 99, ενα ανυπαρκτο στην πραγματικοτητα χρωμα.

Τι αποτέλεσμα βγαζουμε???? Η ακολουθάς τις οδηγίες του Japo για ενα σωστό 190D αλλα λαθος αεροσκαφος (αφου αποδειχθηκε τελικά οτι προκειται για το 601090) ή βολευεσαι με τον Crandal, ή δεν το βαζεις κατω και χωνεις την μυτη σου στα αδυτα της πληροφορίας μεχρι να βρεις απάντηση.

....και απαντηση Βρεθηκε οταν επεσαν στα χερια μου τα Group Βαφης των 190D της Fieseler, η οποια κατασκευασε και το συγκεκριμενο.
Εδω με βάση το 5ο group paint (που αναφερεται για μονο 180 αεροσκαφη 600981-601110 μεσα στο οποιο ειναι το δικό μας "601090), λυνεται το μυστηριο....Σε αυτο το Γρουπ εγιναν πολλες αλλαγές και πειραματικές εφαρμογές. Εγινε αντικατασταση του 83 με το Βrown Violet 81, συμπληρωματικά μοτλινγκ, αλλά το σημαντικότερο αναφερει το overspray στην ατρακτό με RLM82!!!!!!!) Nα λοιπόν ΠΩΣ προέκυψε η διφορουμενη τονικοτητα και βαφτιστηκε με RLM99!!!!

Εχουμε και λεμε λοιπόν: Οταν πρωτοαγοράσει κανεις το Κιτ της Τρομπετας θα αντικρυσει την παρακάτω εικονα:

Με λιγη δουλιτσα μπορει να φτιαξει ενα πολυ ομορφο μοντελο....

ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Σας ευχαριστω.....και συνεχεια με την Λεμονιά σύντομα!!!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #391 στις: Απριλίου 08, 2008, 10:10:37 πμ »
ΠΑ-ΝΕ-ΜΟ-ΡΦΟ !!!

...με την καλύπτρα τελικά τι "παίχτηκε";
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος 5leptos

• readiness και... γουστα να γινονται!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλιμος
  • we keep 'em flying day 'n night
« Απάντηση #392 στις: Απριλίου 08, 2008, 10:21:09 πμ »
εμπεριστατωμενη αναλυση κατα την διαρκεια της κατασκευης,πρωτοποριακες ιδεες,επεξηγησεις για βαφη βασει μελετης,τι αλλο να ζητησει κανεις :?:
αλεξη,πλεον εχεις ξεφυγει απο μια αναλυτικη μοντελιστικη κατασκευη.πλεον δημιουργεις...δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν μπορω ουτε και να το ζωγραφισω :!:
συγχαρητηρια λοιπον αν και ειναι πολυ λιγα για να αποδωσουν τον θαυμασμο μου για την συγκεκριμενη κατασκευη ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::

Υ.Γ. με τοσα καπακια ανοιγμενα εχει ''χαλασει'' το αεροδυναμικο σχημα του θοδωρα.προσωπικη μου ταπεινη αποψη αλλα μου ξενιζει λιγο ολο αυτο το ξεβρακωμα επειδη λατρευω τις γραμμες του D-9.αν ελειπε και ο κινητηρας θα πιστευα οτι το αφος περναει G επιθεωρηση...
advrider.com

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #393 στις: Απριλίου 08, 2008, 10:29:46 πμ »
Μοναδικό κομμάτι! Προφανώς χρειάζονται ώρες για να το χαζέψει κανείς και πολλές γνώσεις για να το εκτιμήσει πραγματικά.
Αλλά ακόμη και αν δεν έχει κανείς τις απαραίτητες γνώσεις, μετά από ένα καλό χάζι θα τις αποκτήσει!

Μπράβο Αλέξη, να 'σαι πάντα καλά και να κλιμακοθαυματοποιείς !

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #394 στις: Απριλίου 08, 2008, 10:35:17 πμ »
Gratulieren! Felicitations! Congratulations!

::eusa_clap::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #395 στις: Απριλίου 08, 2008, 10:44:31 πμ »
...το βλέπω να φεύγει η ημέρα σήμερα χαζεύοντας το τέλος του Θόδωρα...

Αποσυνδεδεμένος Souplaman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #396 στις: Απριλίου 08, 2008, 11:05:33 πμ »
Έργο τέχνης Αλέξη :shock:

Πραγματικά τρομερό..οχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από εσένα!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αλέξανδρος

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #397 στις: Απριλίου 08, 2008, 11:15:08 πμ »
Aλεξη ειναι κριμα τετοιο αριστουργιμα να μην γινει παγκοσμια διμοσιευσει :cry:Καλα για τα μαγικα χερακια και τις γνωσεις σου ουδεν σχολιο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #398 στις: Απριλίου 08, 2008, 11:17:18 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μπράβο βρε Αλέξη, πραγματικά ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ κομμάτι. Αν και από τις φωτογραφίες λίγα μπορεί να δει κανείς σε σχέση με την πραγματικότητα και την τέχνη που έχει πέσει επάνω του, πραγματικά σ' ευχαριστούμε για την ευχαρίστηση που προσέφερες στους οφθαλμούς μας τόσο καιρό.  ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #399 στις: Απριλίου 08, 2008, 11:24:18 πμ »
ΠΑ-ΝΕ-ΜΟ-ΡΦΟ !!!

...με την καλύπτρα τελικά τι "παίχτηκε";

Θα το διαβασεις Γιωργο στο αρθρο. Δεν ηταν τιποτα σπουδαιο παντως. Ευχαριστω Θερμα!  ::salut::

εμπεριστατωμενη αναλυση κατα την διαρκεια της κατασκευης,πρωτοποριακες ιδεες,επεξηγησεις για βαφη βασει μελετης,τι αλλο να ζητησει κανεις :?:
αλεξη,πλεον εχεις ξεφυγει απο μια αναλυτικη μοντελιστικη κατασκευη.πλεον δημιουργεις...δεν ξερω πως να το περιγραψω και δεν μπορω ουτε και να το ζωγραφισω :!:
συγχαρητηρια λοιπον αν και ειναι πολυ λιγα για να αποδωσουν τον θαυμασμο μου για την συγκεκριμενη κατασκευη ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::

Υ.Γ. με τοσα καπακια ανοιγμενα εχει ''χαλασει'' το αεροδυναμικο σχημα του θοδωρα.προσωπικη μου ταπεινη αποψη αλλα μου ξενιζει λιγο ολο αυτο το ξεβρακωμα επειδη λατρευω τις γραμμες του D-9.αν ελειπε και ο κινητηρας θα πιστευα οτι το αφος περναει G επιθεωρηση...

Αφου ξερεις τι σωι κοπρομοντελος ειμαι!!!! ALL T'ADERA APOXO!!!!!
TNX!!!!  ::salut::

Μοναδικό κομμάτι! Προφανώς χρειάζονται ώρες για να το χαζέψει κανείς και πολλές γνώσεις για να το εκτιμήσει πραγματικά.
Αλλά ακόμη και αν δεν έχει κανείς τις απαραίτητες γνώσεις, μετά από ένα καλό χάζι θα τις αποκτήσει!

Μπράβο Αλέξη, να 'σαι πάντα καλά και να κλιμακοθαυματοποιείς !

Σε ευχαριστω πολυ Γιάννη!!!!

Gratulieren! Felicitations! Congratulations!

::eusa_clap::

Δημητρη, απο Γερμανικά δεν σκαμπαζω, προφανως κατι καλό εννοεις!!! Οποτε Σε Ευχαριστω Θερμα!!!

...το βλέπω να φεύγει η ημέρα σήμερα χαζεύοντας το τέλος του Θόδωρα...

Οχι Φιλιππε, μονο εμεις θα χαλαμε μια μερα να χαζευουμε και τα δικα σου Διαμαντακια???? Κατσε και κοιτα λοιπόν!!!

Ευχαριστω, να σαι καλά!!! Το εκτιμω!

Έργο τέχνης Αλέξη :shock:

Πραγματικά τρομερό..οχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από εσένα!!!

Ευχαριστω συνονοματε!!!

Aλεξη ειναι κριμα τετοιο αριστουργιμα να μην γινει παγκοσμια διμοσιευσει :cry:Καλα για τα μαγικα χερακια και τις γνωσεις σου ουδεν σχολιο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τασος ::salut::

Προς το παρόν, θα γινει αντικειμενο στη βιτρινα μου!!! Αφου αρεσει και στη σκυλιτσα μου, τι άλλο να θελω!!!

Ευχαριστω Τασο!

Μπράβο βρε Αλέξη, πραγματικά ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ κομμάτι. Αν και από τις φωτογραφίες λίγα μπορεί να δει κανείς σε σχέση με την πραγματικότητα και την τέχνη που έχει πέσει επάνω του, πραγματικά σ' ευχαριστούμε για την ευχαρίστηση που προσέφερες στους οφθαλμούς μας τόσο καιρό.  ::icon_thumright::

Η αλήθεια ειναι οτι με τι φωτο και τοσα καπακια, δεν βλεπεις και πολλα αντερα. Χανει, αλλα δεν πειραζει. Μια ιδεα πηρατε παντως!

Ευχαριστω Νικολα για ολα!!

Tags: