Ψηφοφορία

Ðïéü èá èåëáôå íá äåéôå?

Black "3"
Brown "4"

Αποστολέας Θέμα: Το ΤΕΛΟΣ του Θόδωρα!  (Αναγνώστηκε 47684 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: Ο Θόδωρας, "τραβάει το Καζανακι του"
« Απάντηση #175 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 10:40:55 πμ »
Κοντηβέη είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ...

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #176 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 11:07:16 πμ »
Παναγίτσα μου!!!!! Αλέξη οι κατασκευές σου και οι σκρατσιές σου είναι απίστευτες!!!!!

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #177 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 11:22:30 πμ »
Τι να πω τώρα... παρακολουθώντας τις κατασκευές σου πάντα μένω σαν μαρμαρωμένος μη μπορώντας να αρθρώσω λέξη.

Είσαι απίθανος  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #178 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 11:52:51 πμ »
Ο Θοδωρας τραβαει το καζανακι του και εμεις τα μαλια μας!  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #179 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 11:56:16 πμ »
Δεν μου λές, μπροστά θα παίρνει???

Έρχονται τα παιδάκια για κάλαντα και εγώ τους λέω για scrachbuilt καζανάκια, τι να λέμε τώρα  :shock: :shock: :shock:

Eγω που τους δινω κουραμπιεδες???? Καλυτερα καζανακια να κανουν εισαγωγή στο μοντελισμό!

Μάλλον με βλέπω να μου μένει το στόμα ανοιχτό λέγοντας μονάχα : "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......"

Τα λόγια είναι φτώχεια... :shock: :shock: :shock:

Αλέξη, η μητέρα φύση κάτι σου έδωσε παραπάνω... Δώσε μου ζωώδιο, ωροσκόπο, συντεταγμένες γέννησης, δεν ξέρω τι άλλο... Κατι θα ανακαλύψω το μη "φυσιολογικό". Δεν είναι τυχαίο που μας "ανακατεύεις" συνέχεια ... :mrgreen:

Νά σαι καλά, είμαστε στη τσίτα μέχρι το επόμενιο update.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Καλές γιορτές να περάσεις και να χαίρεσαι όλους όσους αγαπάς . ::salut::

ΥΓ : Δεν λέω ... και μας, μας αγαπάς αλλά μας παιδεύεις  :twisted:

Σας αγαπάω παιδευοντας!!!! Πως λεμε "σε σκοτωσα γιατι σε αγαπουσα!!!!"

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ  :o :shock: ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ  :?: :mrgreen:

::101:: ::good_job_smilie::

Μας τα' παν μας τα παν!!!! του χρονου πάλι!!!

Αλέξη καταρχήν Χρονιά Πολλά.
Παρακολουθώ το τόπικ σου με τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά καθότι μη αεροπλανάς δεν πολύ ανακατεύομαι...
Μένω όμως συνεχώς άφωνος με τα τερτίπια σου.
Απλά θέλω να σου πω ότι είσαι φοβερός...και αν είχα και εγώ να διαλέξω μεταξύ του μαύρου και του κίτρινου...το κίτρινο θα έκανα...πιο εντυπωσιακό είναι.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut::

Και γω λογω ομαδας το έκανα κιτρινο!! Ευχαριστω!!

Κοντηβέη είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ...

Κωστα, Μαστορας ηταν και θα ειναι Ενας και Μοναδικος.... Ο Κωστής μας. Ευχαριστω όμως!!

Παναγίτσα μου!!!!! Αλέξη οι κατασκευές σου και οι σκρατσιές σου είναι απίστευτες!!!!!

Πιστευτες ειναι Πανουλη!!! Απλά ειναι. Ευχαριστω!

Τι να πω τώρα... παρακολουθώντας τις κατασκευές σου πάντα μένω σαν μαρμαρωμένος μη μπορώντας να αρθρώσω λέξη.

Είσαι απίθανος  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Οπα σιγα.... μη σε δουμε αγαλμα στην Αριστοτελους και αντι για στεφανια καταθετουμε μοντελοκουτα!!! Ευχαριστω!

Ο Θοδωρας τραβαει το καζανακι του και εμεις τα μαλια μας!  ::eusa_clap::

Αμα περισσευουν δωσε τις τριχες σε μενα... ταξιδευουν σιγα σιγά απο την τσεφαλί μου!!!  Ευχαριστω!
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #180 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 01:23:03 μμ »
Να σας πω την αλήθεια, ο φίλος μας έχει ξεφύγει τελείως...

Από ό,τι διάβασα, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ο μπέμπης είχε συνάχι! Περαστικά του!

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #181 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 09:33:25 μμ »
Really nice job ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλα Χρηστουγεννα Αλεξη ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #182 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 09:45:52 μμ »
Να πω την αληθεια, ειμαι τζετακιας και δεν βλεπω συχνα τα προπελατα. Ομολογω οτι εμεινα  :shock: με τις κατασκευες σου Αλεξη. Χιλια Μπραβο, εισαι τεραστιος μαστορας  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #183 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 10:14:24 μμ »

(Image removed from quote.)

:arrow: ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Εδω βλέπετε τον ασυρματο που θα ειναι ορατός απο το πλαινο δεξι πορτάκι κατω απο την καλυπτρα. Εγινε απο spares.

(Image removed from quote.)

Στο επομενο θα εχω ολοκληρωσει την μπαταρια, τον δυναμό και καλωδιωση και θα συνεδεσω ολα τα παρελκομενα μεαξυ τους ωστε να κλεισει αυτό το κεφαλαιο.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ, μέχρι τώρα έχω δει τι κάνεις και περίπου ξέρω τι πρέπει να περιμένω την επόμενη φορά, αλλά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ (και ιδίως τώρα με αυτές τις 2 φωτό) ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ.... (άντε μπράβο είναι και χρονιάρες μέρες)  :mrgreen:
 :shock: :shock: :shock:
"Black 3"  :wink: do you copy?
You're unpectable   ::salut::
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #184 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 10:22:59 μμ »
Να σας πω την αλήθεια, ο φίλος μας έχει ξεφύγει τελείως...

Από ό,τι διάβασα, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ο μπέμπης είχε συνάχι! Περαστικά του!

Ναι οντως!!! Ασε που βγαζει το τριτο δοντι... Οι μπαμπαδες θα με καταλαβουν!!!

Μα τι σκρατς και πρασιν αλογα?
Ετοιμα βελτιωτικα βαζει ο ανθρωπος,δοχειο Otrivin,ετοιμο μουσαμα κλπ.  :mrgreen:
Μας δουλευεις βρε Αλεξη ?  :lol:
Καλα ντε,μια πλακα καναμε...  ::icon_thumright::

Ειναι αυτο που ειπε καποια φορά ο Σταυρος στο Θανο. Οταν παμε στο σουπερ μαρκετ, βλεπουμε παριζακι τulip και ονειρευομαστε το 109 Red Tulip!!! Kι αν παμε φαρμακειο βλεπουμε φλοτερ και καζανακια!!!!

Υ.Γ. Θα σε περιποιηθω εγω με το Γατο!!! Ξερεις εσυ!!

Really nice job ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλα Χρηστουγεννα Αλεξη ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Καλές Γιορτες και σε σενα Κωστα. ΤΝΧ my friend!

Να πω την αληθεια, ειμαι τζετακιας και δεν βλεπω συχνα τα προπελατα. Ομολογω οτι εμεινα  :shock: με τις κατασκευες σου Αλεξη. Χιλια Μπραβο, εισαι τεραστιος μαστορας  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Eυχαριστω Τζετακια, καιρός να κανεις και μια δοκιμη στα προπελατα!!! Οσο για το μαστορας, ανηκει ΔΙΚΑΙΩΣ στον Κωστα. Περισσοτερο προς παρανοια οδευω στο γνωστό άσυλο με άλλα μελη!!!! Ειμαστε καλη παρεα!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ, μέχρι τώρα έχω δει τι κάνεις και περίπου ξέρω τι πρέπει να περιμένω την επόμενη φορά, αλλά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ (και ιδίως τώρα με αυτές τις 2 φωτό) ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ.... (άντε μπράβο είναι και χρονιάρες μέρες)  :mrgreen:
 :shock: :shock: :shock:
"Black 3"  :wink: do you copy?
You're unpectable   ::salut::
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Καλές Γιορτες και εσυ μη μιλάς και πολυ....Στο άσυλο μεσα γρηγορα, που ξεπορτησες!!!! Μεσα!

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #185 στις: Δεκεμβρίου 24, 2007, 11:29:52 μμ »
Αυτό είναι καζανάκι........... NIAGARA THE BEST !!  :mrgreen:

Κατά πάσα πιθανότητα, το "καζάνι" έχει εξωτερική επίστρωση μονωτικού (πολυουρεθάνης ?)
ώστε να μην παγώνει το περιεχόμενο στα μεγάλα ύψη.

Πάντως είναι φοβερό, ειδικά η πατέντα με τα νεύρα εσωτερικά της μεμβράνης, δίνει ρέστα!  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος thanosmen

• IF IT'S OPEN, IT'S SCRATCHBUILT...
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
  • Τόπος: ΑΙΓΙΟ
  • Dare you challenge the Dark side???
« Απάντηση #186 στις: Δεκεμβρίου 25, 2007, 12:19:04 πμ »
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ::toualet:: ::toualet:: ::toualet::

ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Welcome to the Dark side of the Force...

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
Απ: Ο Θόδωρας, "και η Γαλοπούλα η Γεμιστή!"
« Απάντηση #187 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 09:05:43 πμ »
Συνέχεια σημερα με την ολοκληρωση των παρελικομενων και το "γέμισμα" της ατρακτου στα ορατά σημεια

Πρωτα έγινε το καταλληλο weathering στην εσωτερική δομη της ατρακτου με βάση εγχρωμες φωτο λαμβανοντας παντα υποψιν οτι ο Θοδωρας προοριζεται για ταλαιπωριμενο αεροσκαφος.

Κατόπιν ολοκληρωσα τα διαφορα παρελκομενα

::arrowred:: ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΔΥΝΑΜΟΣ

Εδω βλεπετε την μπαταρία η οποια έγινε με βαση αντιστοιχη του 109. Ενα μικρο εφε ειναι το "χιονακι" της διαβρωσης. Βασικό υλικο, θηκη για κοπίδια.

Κατόπιν άρχισε η τοποθετηση τους. Εδω ειναι ενα σημειο το οποιο αξιζει να σταθουμε. Κι ο λογος ειναι στο γεγονος οτι στην περιοχή πισω απο το κοκπιτ ΔΕΝ υπάρχει φωτογραφικό υλικο παρα μονο σχεδια πλαγιας κι ανω οψης. Παρόλο που απευθυνθηκα σε Μουσειακους κατασκευαστες μοντελων, και άλλα ονοματα, η απαντηση τους ηταν ξεκαθαρη.... Δεν υπαρχει και μεις το δουλεψαμε στα κουτουρού. Βεβαια αυτη τη στιγμη ειναι σε καθεστως παραλαβής μια εκδοση για τo restoration D13 Yellow 10, το οποιο υποθετω οτι θα εχει σχετική φωτο. Αλλά παραδοση τοποθετείται για Μαρτιο!!!!

Ενημερωτικά ολα τα βελτιωτικά σε ολες τις κλιμακες την περιοχή αυτη την δινουν επιεικως ΤΥΧΑΙΑ!! Με βαση τα μηχανολογικά σχεδια, οι τυποι ...παιζουν με άχρηστη σχεση με την πραγματικοτητα.

Στη δική μου εκδοχή, το συγκεκριμενο ζητημα συζητηθηκε διεξοδικά και με βάση τα σχεδια της Aero Detail, καταληξαμε οτι εκτός απο τον ασυρματο, υπάρχει η Μπαταρια, ο Δυναμός ως βασικά στοιχεια. Και ειναι απολυτα λογικό βάση ΜηχανοΗλεκτρολογικής αποψης.

Αρα το πορτακι που ειναι πισω και πανω απο την θεση του χειριστή, ειχε ρολο προσβασης στην μπαταρια.

Εδω βλέπετε τις βάσεις που θα κάτσουν τα παρελκομενα.

Κατασκευαστηκε και ο δυναμός, τοποθετηθηκε ο ασυρματος και όλα τα υπολοιπα. Μπηκαν τα συρματοσχοινα του πηδαλιου, τα ρυθμιστηρια, τα λουρια, οι ασφαλειοθηκες και η καλωδιωση, τοσο γυρω απο το άνοιγμα του ασυρματου όσο και η συνδεση της με αυτην της ατρακτου.

::arrowred:: ΤΕΧΝΙΚΗ (κατασκευη βασης της καλυπτρας)

Δεν υπηρχε περιπτωση να τη γλυτωνε η Τρομπετα πάλι! Εντελως άσχετο το κοματι της με την πραγματικοτητα, ξεκινησε ή ανακατασκευη του...

1ο: Σχεδιαστηκε το πατρον του σε χαλκο μαλακό.
2ο: Αφου το κόψαμε, τρυπησαμε και το πορτακι μπαταρίας, το λιμαραμε.
3ο: Σχεδιασαμε τα αυλακια με το μολυβι, και καναμε τρυπιτσες ωστε να δημουργησουμε τα ανοιγματα
4ο: Τα λιμαραμε τοσο με Dremel, οσο με λιμα για φινιρισμα. (δεν μας ενδιαφερει να γινουν τελεια αφου στο τελος αυτά "σβηνονται")
5ο: Καναμε ενα αντιγραφο απο ορειχαλκο και με σαντουιτσς το κολλησαμε απο κατω. Τα αυλακια δημιουργηθηκαν
6ο: Με αλουμινιο ψιλο, το πρεσαραμε απο πανω με το χερι και ενα κολοβο στελεχος (απο μια λιμα πχ)
7ο: Το κολησαμε απο πάνω και το φινιρισαμε και ....ετοιμο!!!!

Στο επομενο επεισοδιο θα εχουμε τα φλαπς!

Και σε αυτό το σημειο, τα φλαπς της Dora, ειναι σκετη σπαζοκεφαλια. Και εξαιρετικα δυσκολη η κατασκευη τους. Φωτο ως συνηθως ΔΕΝ υπάρχουν, αλλα ενα καλο ...πουλάκι με εφτιαξε!! Σαφώς θα προτιμουσα να ακολουθησω την πιο εντυπωσιακή λυση των Ξυλινων, αλλά το συγκεκριμενο σκαφος ειναι D9 early και δεν τα φορουσε. Αυτα μπαινουν στα Late και ειδικά στα D-10 & D-13. (Yellow 10 πχ).

Εδω βλεπετε τι προτεινει η φιλεναδα μου η τρομπετα, και εχουν τοση σχεση με την πραγματικοτητα οσο έχει η Real Μαδριτης με τον Αιολικο Μυτιληνης!!!!

Αυτά για σημερα, και σας ευχαριστώ για τον χρονο σας  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #188 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 09:11:26 πμ »
Εγώ πάντως έχω σταματήσει να αγοράζω βιβλία με μοντελιστικές τεχνικές. Απλά μπαίνω στις κατασκευές του Αλέξη και ενημερώνομαι!

Απίθανη δουλειά!  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #189 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 09:19:39 πμ »
Δεν μας λες και κάποια τεχνική που δεν έχεις  δοκιμάσει? Αλλά απλώς την έχεις στην άκρη του μυαλού σου, έτσι για να υπάρχει... ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ βρέ αδερφέ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλή Χρονιά να έχεις   ::salut:: ::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #190 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 09:26:09 πμ »
Πολύ χορταστική  ::eetsmakelijk:: η γεμιστή γαλοπούλα σου Αλέξη  :mrgreen:
Μου έφτιαξες την ημέρα πρωί πρωί :!:  ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια ::icon_thumright::  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #191 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 09:38:19 πμ »
Αυτό είναι καζανάκι........... NIAGARA THE BEST !!  :mrgreen:

Κατά πάσα πιθανότητα, το "καζάνι" έχει εξωτερική επίστρωση μονωτικού (πολυουρεθάνης ?)
ώστε να μην παγώνει το περιεχόμενο στα μεγάλα ύψη.

Πάντως είναι φοβερό, ειδικά η πατέντα με τα νεύρα εσωτερικά της μεμβράνης, δίνει ρέστα!  ::eusa_clap::

ΤΝΧ Ευγενικέ Ευγένιε. Οσο για το υλικό, με την απορία μενουμε ολοι!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ::toualet:: ::toualet:: ::toualet::

ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Συμπεθερε, θα τον φαω ζωντανο τον μνηστηρα τον Καλφοπουλο!!! Ο Στοχος εχει επιτευχθει προ πολλου. Αρραβωνιασμενα ειναι πλεον τα παιδια μας!!! Και δε σηκωνω αθετηση γαμου!!!

ΤΝΧ!

Εγώ πάντως έχω σταματήσει να αγοράζω βιβλία με μοντελιστικές τεχνικές. Απλά μπαίνω στις κατασκευές του Αλέξη και ενημερώνομαι!

Απίθανη δουλειά!  ::eusa_clap::

Εκαστος στο ειδος του!!!! Εσεις οι διοραματαδες στροφαρετε πιο έξυπνα απο μας!!!

Δεν μας λες και κάποια τεχνική που δεν έχεις  δοκιμάσει? Αλλά απλώς την έχεις στην άκρη του μυαλού σου, έτσι για να υπάρχει... ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ βρέ αδερφέ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλή Χρονιά να έχεις   ::salut:: ::salut::

Μπαααα! Πολλά τεχνασματα ειναι made by Κοntebellas & Son! Καθε σημείο έχει το ...Γερμανό του! Οι τεχνικές ειναι άπειρες παντως!!

ΤΝΧ!!!!

Πολύ χορταστική  ::eetsmakelijk:: η γεμιστή γαλοπούλα σου Αλέξη  :mrgreen:
Μου έφτιαξες την ημέρα πρωί πρωί :!:  ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια ::icon_thumright::  ::salut::

Χρονιαρες μερες που ειναι Γιαννη, είπα να φτιαξω και γω ενα γιορτινο τραπέζι!!!

ΤΝΧ!!!! Τeacher!

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #192 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 10:18:51 πμ »
Τι σχόλιο να κάνω... :?: ::dontknow::

Είσαι Ασχολίαστος  :!: :!: :!: :!:

Μέγιστος Καλλιτέχνης
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #193 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 11:33:37 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αφωνος!!!!!
Αψογος!!!!!

ΦΟΒΕΡΟΣ

::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #194 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 11:53:29 πμ »
Αλέξη μαζί με τους Δόξα και Περικλή είσαστε το τρίο τριολέ του μοντελισμού ή Αγία τριάδα των σκρατσάδων.Καλή Χρονιά να έχεις να μας τρελαίνεις με τα έργα σου όπως και οι άλλοι δύο συνάδελφοι.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #195 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 12:26:46 μμ »
Απλά φοβερή δουλειά όπως πάντα Αλέξη!!!!!
Η απορία μου είναι γιατί το δυναμό είναι τοποθετημένο τόσο πίσω και όχι πάνω στον κινητήρα? Πως έπερνε κίνηση? Υπήρχε κάποιος άξονας ο οποίος περνούσε κάτω από το πιλοτήριο και το κινούσε?

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #196 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 12:45:40 μμ »
Απλά φοβερή δουλειά όπως πάντα Αλέξη!!!!!
Η απορία μου είναι γιατί το δυναμό είναι τοποθετημένο τόσο πίσω και όχι πάνω στον κινητήρα? Πως έπερνε κίνηση? Υπήρχε κάποιος άξονας ο οποίος περνούσε κάτω από το πιλοτήριο και το κινούσε?

o Δυναμός ο συγκεκριμενος και η μπαταρια ειναι για την τροφοδοσια των ασυρματων. Η κινηση γινοταν με άξονα κατω απο κοκπιτ με βαση τα σχεδια.

Η περιοχή αυτη που εφτιαξα ειναι μη ορατη, εκτός της μπαταριας που θα φαινεται απο το ανοιγμα της βασης της καλυπτρας. Την ολη φαση την εφτιαξα ως οδηγό για ναυτιλομενους περισσοτερο. Να παρουν μια ιδεα πως ειναι στην πραγματικοτητα η περιοχή αυτη.

Ειναι τα 4 βασικά κομματια.

Λυθηκε η απορία σου?

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #197 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 02:44:39 μμ »
Μπράβο Αλέξη, ώς συνήθως ΑΨΟΓΟΣ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μία ερώτηση, αναφέρεις "συρματόσχοινα του πηδαλίου", μπορεί να είμαι λάθος. αλλά είχα την εντύπωση πως τα FW-190 είχαν μεταλλικές ράβδους για την κίνηση των επιφανειών ελέγχου, κάτι που έκανε το αεροσκάφος να ανταποκρίνεται άμεσα στις κινήσεις και να μην επιρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες, (τα συρματόσχοινα είχαν την τάση να "χαλαρώνουν" σε καυτά κλίματα και να "σκληραίνουν" σε συνθήκες ψύχους λόγω της συστολής - διαστολής τους).

"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #198 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 03:39:00 μμ »

Μία ερώτηση, αναφέρεις "συρματόσχοινα του πηδαλίου", μπορεί να είμαι λάθος. αλλά είχα την εντύπωση πως τα FW-190 είχαν μεταλλικές ράβδους για την κίνηση των επιφανειών ελέγχου, κάτι που έκανε το αεροσκάφος να ανταποκρίνεται άμεσα στις κινήσεις και να μην επιρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες, (τα συρματόσχοινα είχαν την τάση να "χαλαρώνουν" σε καυτά κλίματα και να "σκληραίνουν" σε συνθήκες ψύχους λόγω της συστολής - διαστολής τους).

Nαι Γιωργο, σωστά λες. Μεταλλικές ραβδους ειχανε με ρυθμιστηρια συσφιξης. Απλα για να γινει κατανοητο χρησιμοποιω φρασεις άμεσα νοητές στην πρωτη αναγνωση. Αν προσεξες Ραβδους εβαλα, και οχι συρματοσχοινο οπως στο Ζερο.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #199 στις: Δεκεμβρίου 27, 2007, 03:43:53 μμ »

Nαι Γιωργο, σωστά λες. Μεταλλικές ραβδους ειχανε με ρυθμιστηρια συσφιξης. Απλα για να γινει κατανοητο χρησιμοποιω φρασεις άμεσα νοητές στην πρωτη αναγνωση. Αν προσεξες Ραβδους εβαλα, και οχι συρματοσχοινο οπως στο Ζερο.

ΟΚ, απλά το είχα απορία, τώρα για το τι είδα, άσε καλύτερα, οι φωτό από τις κατασκευές σου θέλουν ΠΟΛΥ μελέτη, τι να πρωτοδεί κανείς...
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Tags: