Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ "Farao Mike & Eυγένιο" για την πολύτιμη βοηθεια τους καθώς και στον φίλο Κωστα Παπαγεωργίου για το εξειδικευμένο φωτογραφικό συμπληρωμα.Καλημέρα παιδιά,
Μια που ο Σάκης ηδη έφτασε στο τέλος του, ξεκινώ το επόμενο σε μια προσπάθεια να χαλαρωσουν τα πνευματα πριν πιάσω τον "μεγάλο"!!! (τα θέλω όλα γιατρέ μου!!!!)
Σειρά λοιπόν με τον Θοδωρα, στην 1/24 της Τρομπετας.
Θέμα πολυ προσφατο και άψογα μοντελαρισμενο απο τον εξαιρετικό συναδελφο Νικόλα, δεν θα δουμε και τιποτα διαφορετικό πλην της περίεργης παραλλαγής των δυο αεροσκαφων σε ενα!
Eπομένως θα αρχίσω σημερα με την άποψη μου για το κιτ.

Το Κιτ, αποτελειται από μόλις ...150 κοματια, και το μονο που δινει ανοιχτό ειναι ο κινητηρας μέχρι τα βασικά καλλυματα. Θετικό στο κιτ ειναι η άψογη γράμμωση της επιφάνειας, όχι όμως και τα πριτσινωματα που ειναι ενχαρακτα. Επίσης θα προσθεσω την πολύ καλη δουλεια που έχει κανει η Τρομπετα στον Jumo αλλά και την υπεραπλουστευση στην περιοχή του κοκπιτ που δυστυχώς πολλά πράγματα (σχεδον ολα...) θα ανακατασκευαστουν και θα δειτε στην πορεια που εντοπιζω την πατατα σε κάθε σημειο. Οι βελτιώσεις βεβαια ...βιολογικής καλλιεργειας αφου ηδη κυκλοφορουν για το συγκεκριμενο και προϊοντα με λιπασμα και μεταλλαγμενα!!!!
Δινονται δυο επιλογές καλυπτρας. Η early type, και την late type (φουσκωτή).
Βεβαια δεν θα παραλειψω να αναφερω οτι ειναι φαινομενο για την 24, να δινονται οι τροχοι σε πλαστικό και όχι σε λαστιχο!!!
Γενικά ειναι ένα ευκολο κιτ, με (επιτελους) πολυ καλή εφαρμογή και το βασικοτερο σε προκαλει για ...τρελιτσες μοντελιστικές.
Η παραλλαγή που θα φτιαχτεί κατοπιν οριστικής και αμετάκλητης απόφασης ( ο μόνος λογος που το ξεκινάω ειναι αυτός) αφορά το "Black 3", όπως εικονιζεται παρακάτω.

Eτσι λοιπόν, για όσους δεν το έχουν βαρεθεί, καλώς ορισατε στο νεό μου θεματάκι.
Ελπίζω να με κρατησετε συντροφιά στην κατασκευή και να περάσουμε ΟΛΟΙ ενα ευχάριστο διάλειμμα!
Σας ευχαριστώ και συντομα με νέο update του Μυταρά!!!