0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αρκεί να βρεις τη σωστή Polyfillaαπο τις πολλές που έχειτο praktikerειχα παρει μια που ήταν σαν τον απλο στοκο σπατουλας και δεν εκανε για όγκο.πάντως καλή ιδέακαι πολύ "ευρωπαική".της Αγγλικής σχολής.Σ.Σ.
... (τώρα που κατέχεις το know how) ...
Γιώργο, πάρτο όπως είναι και δώστο μια απο το παράθυρο και ξαναφτιάχτο απο την αρχή... Ποτέ δεν θα σου αρέσει ακόμη και να το επισκευάσεις..
Μα μου άρεσε! Απλά το ακούμπησα πάνω στον υπεργεμάτο πάγκο, γύρισα να πιάσω τη μηχανή και στην επιστροφή με το μανίκι της πυτζάμας το πήρα μαζύ μου. Ευτυχώς το αρματάκι δεν ήταν πάνω.
Παράθεση από: gkontog στις Νοεμβρίου 22, 2007, 04:25:14 μμΜα μου άρεσε! Απλά το ακούμπησα πάνω στον υπεργεμάτο πάγκο, γύρισα να πιάσω τη μηχανή και στην επιστροφή με το μανίκι της πυτζάμας το πήρα μαζύ μου. Ευτυχώς το αρματάκι δεν ήταν πάνω. Ti πυτζάμα φοράς βρε %$#@τη ??
Παράθεση από: Greg Filos στις Νοεμβρίου 22, 2007, 04:36:05 μμΠαράθεση από: gkontog στις Νοεμβρίου 22, 2007, 04:25:14 μμΜα μου άρεσε! Απλά το ακούμπησα πάνω στον υπεργεμάτο πάγκο, γύρισα να πιάσω τη μηχανή και στην επιστροφή με το μανίκι της πυτζάμας το πήρα μαζύ μου. Ευτυχώς το αρματάκι δεν ήταν πάνω. Ti πυτζάμα φοράς βρε %$#@τη ?? Φαρδιά! Με ρίγες για να με αδυνατίζει! Ετσι όποτε θέλω να κάνω δίαιτα, απλά προσθέτω ρίγες στην πυτζάμα
ΥΓ Και άλλη φορά να φοράς ΚΟΛΑΝ πυτζάμες
.....Τώρα, όπως υποσχέθηκα έγραψα λίγα λόγια ..... για το πως οδηγηθήκαμε στην ύπαρξη των αρμάτων μάχης.
...αν σε είχα σπίτι μου δεν θα χρειαζόταν να έχω βιβλιοθήκη, και πραγματικά πίστεψέ με πιάνεις πολύ λιγότερο χώρο