Αυτό με το F-86D το λες για πλάκα;
Αν όχι τότε please δώσε και καμιά in-progress... Το κιτ λέει τίποτα; Να το θεωρούμε πλέον (αφού δεν βρίσκουμε Has) ως το μόνο δεδομένο;
Γιάννη, το κιτ είναι ευπρεπές για Airfix. Υπάρχει ένα βασικό κοκπιτ με πάτωμα, πλάτη, κάθισμα, χειριστίριο, πίνακας, βασικά πράγματα μη φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο απλά αν έχεις όρεξη για superdetailing έχεις κάπου ν' ακουμπήσεις. Δεν νομίζω όμως ότι φαίνεται τίποτα όταν κλείσει η άτρακτος η δε καλύπτρα δεν βοηθάει, είναι σχετικά χοντρή.
Προσωπικά δεν έχω χρόνο οπότε το κιτ κατασκευάζεται SFTB, συνεπώς δε νομίζω ότι θα προσέφεραν τίποτα οι φωτό.
Από εφαρμογή μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, δεν έχει χάσματα, θέλει όμως ένα χεράκι υγρό στόκο και τρίψιμο στην ένωση των δύο μισών της ατράκτου γιατί το καλούπι είναι λίγο "στρογγυλό" και φοβάμαι ότι με το silver θα δείχνει άσχημα.
Γενικά τα κομμάτια του κιτ δεν είναι τόσο "καθαρά", όχι από flash αλλά από άποψη χύτευσης, στο τέλος θα δείξει πόσο πρόβλημα είναι αυτό. Μη ξεχνάμε ότι είναι ηλικίας 30+ οπότε δεν μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο. Η γράμμωση είναι υπερυψωμένη, ίσως ένα τριψιματάκι να της έκανε καλό. Τα αερόφρενα δίνονται ανοικτά - κλειστά με εσωτερική λεπτομέρεια, και το καλάθι με τις ρουκέτες μπορεί να τοποθετηθεί πάνω ή κάτω.
Decals θα χρησιμοποιήσω της Hi-Decal. Τα σήματα του κιτ δίνουν για δύο αμερικάνικα (το ένα πολύ όμορφο).