Αποστολέας Θέμα: Let's Samba in... 1/72 (Brazilian P-47D)  (Αναγνώστηκε 19302 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: Let''s Samba in... 1/72 (Brazilian P-47D)
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 12:26:40 μμ »
Το ότι κάθησες και μοντελάρισες το ΣΚ και δεν πήγες σε κανένα μπαρ, αυτό είναι καλό για την Γιάννα. Ήδη σκέφτεσαι σαν παντρεμένος  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το κοκπιτ πέτατο....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Μέσα στην άτρακτο εννοώ. ʼντε καλή συνέχεια.

Εξελήσεσαι σε πρώτο χέρι βλέπω. Θα τα πούμε και κατ' ιδίαν σήμερα αύριο.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 03:55:16 μμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!  :oops: :oops: :oops: Χαίρομαι που σας αρέσει!

::arrowred:: Ερωτηση: Ποιο είναι το σωστό χρώμα για το εσωτερικό τμήμα της ατράκτου στο σημείο του κινητήρα?  :roll: :roll:

Να σου πω ρε Γιάννη, θα το κατεβάσεις στην έκθεση????

Να το προμοτάρει και η "καφετζου" που μας δειχνεις???? Αν ειναι να κατεβω και γω να τα καμαρωσω και τα δυο τα μοντελάκια!!!!! Το ένα με το μάτι το άλλο στο κρεβάτι!!!!

Αν το προμοταρει η κυρία εννοείται πως θα το κατεβάσω σε έκθεση. Δεν ξέρω όμως μου το παίζει δύσκολη τελευταία... Τον άντρα λέει τον θέλει μυταρά!  ::icon_thumright:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το ότι κάθησες και μοντελάρισες το ΣΚ και δεν πήγες σε κανένα μπαρ, αυτό είναι καλό για την Γιάννα. Ήδη σκέφτεσαι σαν παντρεμένος  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Είναι σοβαρή η περίπτωσή μου δηλαδή...  ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: :lol: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 04:00:13 μμ »
Ανίατη...  ::parbrud::

Να και οι παρενέργειες    ::haushalt_001::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 04:22:35 μμ »
Ένας ακόμη λόγος για να μή χωνεύω τους Βραζιλιάνους! :twisted:

Και εγώ Νίκο δεν τους πάω τους Βραζιλιάνους! Τις Βραζιλιάνες όμως...

(Image removed from quote.)

::oops:: ::sorry::Λάθος topic για τα VIP cars πάει αυτή...  :mrgreen: :mrgreen:

ʼπαικτος ο Ιωάννης μας!   ::icon_thumright::                                                            \ /
Πάντως η βραζιλιάνα της φωτό, το λέει οτι έχει στήθος σιλικόνης στο μπλουζάκι της: BRA  V   SIL     :D :D
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 05:31:21 μμ »
Μπράβο Γιάννη, υπέροχο το cockpit!!!
Η μέχρι τώρα πορεία δίνει πολλές υποσχέσεις για το τι θα ακολουθήσει!!   ::icon_thumright:: ::eusa_clap::
Γιάννης Γιαβάσης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 05:42:11 μμ »
Η Γιάννα ξέρει για την Βραζιλιάνα ?????????????
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 23, 2007, 05:10:51 μμ »
Update μετά από πάαααρα πολύ καιρό... Πω πω πάνω από ένας μήνας πέρασε... :oops: :oops: Δυστυχώς το μοντελιστικό μου ίστρο αυτή την περίοδο ήταν σχεδόν μηδαμινό. Προτιμώ να μοντελάρω μόνο όταν έχω πραγματική όρεξη. ʼλλωστε το χόμπι μας κάνουμε... ::icon_thumright:: Βέβαια δεν έχω και πάρα πολλά να σας δείξω.

Ασχολήθηκα τις τελευταίες δύο μέρες προσπαθώντας να βελτιώσω τα 4 πυροβόλα που βρίσκονται σε κάθε μια από τις πτέρυγες του P-47D. Όπως φαίνεται και στην photo είναι επιεικώς απαράδεκτα. Αποφάσισα να τα αντικαταστήσω με κομμάτια από μια βελόνα σύριγγας. Το θετικό είναι ότι η διάμετρο της βελόνας ταιριάζει στην 1/72 και φυσικά ότι διαθέτει τρύπα πράγμα που θα δείξει περισσότερο ως όπλο.

Το θύμα ήταν η παρακάτω βελόνα όπου τεμαχίστηκε σε τέσσερα κομμάτια, των οποίων η μύτη που θα προεξέχει τρίφτηκε με λίμα για φτέρνες, ευγενική χορηγία του μωρού μου!  ::057love::

Κατόπιν σε φύλλο πλαστικού "πάρθηκαν τα μέτρα", πάνω του κολλήθηκαν τα κομμάτια και αφαιρέθηκε το περισσευούμενο πλαστικό. Σκέφτηκα να σφραγίσω την όλη κατασκευή με στόκο για την αποφυγή ξεκολλήματος.

Τέλος, αφού αφαίρεσα προσεκτικά τα πυροβόλα του κιτ από την μια πτέρυγα έκανα μια δοκιμή στην εφαρμογή. Το αποτέλεσμα το αφήνω στην κρίση σας, πάντως να ομολογήσω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος...

Ξανά update από του χρόνου...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 23, 2007, 05:15:58 μμ »
είσαι για να βαράς ενέσεις...με τον μοντελιστικό οίστρο που σε έπιασε  ::glossa:: ::glossa::

Πάντως τα κατάφερες άψογα, και αυτή η λεπτομέρεια θα εκτιμιθεί δεόντως από τη Βραζιλιάνα.
Χροόνια πολλά λοιπόν και του χρόνου  :shock:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 23, 2007, 05:38:11 μμ »
Ευχαριστώ Φιλιππάκο! Ελπίζω το 2008 να πιάσω το 1/10 της παραγωγικότητάς σου μήπως τελειώσω κανά μοντέλο γιατί το stock αυξάνεται επικίνδυνα...

ʼντε και του χρόνου ::glossa:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 23, 2007, 08:12:26 μμ »
Για εξήγησε ποιος ο λόγος που κόλλησες τα κομμάτια πάνω σε φύλλο πλαστικού και στοκάρισες και έτριψες ?

Αν θες βελόνες έχω μπόλικες, μιας έκοψα το "τρύπημα"   :wink:  τώρα σνιφάρω μόνο κόλλες, διαλυτικά και white  spirit   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 23, 2007, 09:13:20 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 23, 2007, 09:23:55 μμ »
Πολύ καλύτερα δείχνει τώρα  ::icon_thumright::

Σας κόλλησε μουργέλα ο συνταξιούχος  :mrgreen:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 11, 2008, 10:52:39 μμ »
Γκου χου, γκου χου (ξερόβηχας).. Την προσοχή σας παρακαλώ! Ύστερα από πάααρα πολύ καιρό  :oops: (από πέρυσι  :shock: ) θυμήθηκα την βραζιλιάνα μου... Ξέρω ξέρω αδικαιολόγητος! Με είχαν πιάσει οι τεμπελιές μου. Τέλος πάντων ύστερα από ασφυκτικές πιέσεις του εκλεκτού μέλους και πολύ καλού φίλου philio, ο οποίος με κάθε ευκαιρία μου υπενθύμιζε το συγκεκριμένο project (την καταγγελία σου δεν την γλιτώνεις μην χαίρεσαι! ::glossa:: ) είπα να κάνω κάτι τις..

Το κιτ της revell μέσα σε όλα περιλαμβάνει και τον κινητήρα της κανάτας μου. Μελετώντας τα διάφορα βιβλία που περιήλθαν στην κατοχή μου, και βλέποντας photo όπως αυτήν
(Aero Detail 014 - P-47 Thunderbolt σελ 12)
αποφάσισα να το τολμήσω το εγχείρημα.. να αφήσω τον κινητήρα στο έλεος των αχόρταγων ματιών σας! ::pop:: ::violent1:: ::sprint:: Αφού πέρασε κανα δίμηνο μέχρι να πάρω τελικά την απόφαση και αφού ο εκλεκτός συνάδελφος CNCman φρόντισε για την αντιγραφή του κομματιού της μύτης του κιτ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut:: (για να έχουμε καβάτζα όταν κάνουμε την πατατιά  :lol: ) άρχισε ο τεμαχισμός...

Πρώτα από όλα παρατήρησα από τις photo ότι ανάμεσα στα δύο μέρη του κινητήρα υπήρχε ένα μεταλλικό χώρισμα - στήριγμα του οποίο κατασκευάστηκε από φύλλα πλαστικού και βάφτηκε μαύρο:

Προσπάθησα επίσης να αναπαραστήσω το στρογγυλό στήριγμα το κινητήρα. Δοκίμασα πολλές μεθόδους αλλά τζίφος! Δεν ερχόταν με τίποτα. Τελικά η λύση ήταν μπροστά μου. Τεμάχισα ένα κουτάκι από γαλατάκι για καφέ (ευτυχώς το μωρό μου πίνει το καφέ της με γάλα οπότε τέτοια κουτάκια βρίσκονται σε πλεόνασμα!) το έκοψα σε λεπτή λωρίδα και σε πολύ λίγο σχετικά χρόνο ιδού το αποτέλεσμα:

Η μεγαλύτερη πρόκληση φυσικά ήταν ο ίδιος ο κινητήρας. Μπορεί η Revell να τον δίνει αλλά είναι πολύ λιτός. Για να σταθεί γυμνός έπρεπε να προστεθεί όσο γίνεται μεγαλύτερη λεπτομέρεια τόση ώστε να είναι αποδεκτή και για την κλίμακα. Ύστερα από πολύ υπομονή, προσθέτοντας ότι κατέβαζε η κεφάλα μου κατέληξα σε ένα αποτέλεσμα (λέμε τώρα..) Νομίζω ότι ίσως να ξέφυγα λίγο στην κλίμακα, αλλά κάποια στιγμή να σας πω την αλήθεια είπα να τα παρατήσω, μιας και η πολλή μικρή μου εμπειρία (2ο μοντέλο) κατανίκησε τον ενθουσιασμό μου. Τελικά συνέχισα σκεφτόμενος ότι αν κάτι δεν το επιχειρήσεις δεν πρόκειται να μάθεις να το κάνεις ποτέ. Δείτε και αρχίστε με!!

Αν τον άφηνα τελείως γυμνό δε θα φαινόταν το έμβλημα του Senta a Pua της [wiki=]Brazilian Air Force[/wiki]. Οπότε τεμάχισα όπως προείπα την μύτη και η τελική εικόνα θα είναι κάπως έτσι:

Τώρα η βραζιλιανα μου είναι έτοιμη να μπει στον φούρνο για μακιγιάζ. Μόλις έρθει ο infinity θα της ξηγήσω το όνειρο...

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 11, 2008, 11:17:12 μμ »
Μπάααα πουλάκι μου, αποφάσισες να μοντελάρεις  :?:shock:
Εγώ δεν σκαμπάζω από αυτά τα κόλπα, ειλικρινά και τίμια πάντως έχεις κάνει έναν κινητήρα που δεν υστερεί καθόλου και πολύ μου αρέσει. Την κρύβεις μέσα σου την διαολία λοιπόν, οπότε φαντάζομαι και την συνέχεια που θα μας παρουσιάσεις.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ʼντε Γιάννη, βάλτο πρόγραμμα τουλάχιστον μιά φορά τη βδομάδα να μας καλείς να χαζεύουμε τη βραζιλιάνα, τέλειωσε και το καρναβάλι μην πάθουμε στερητικά με τις βραζιλιάνες  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
 Let''s Samba ::salut::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 11, 2008, 11:34:49 μμ »
Αυτά είναι, μοντελάρισμα στο πνεύμα των ημερών. ::glossa::  Πάντως άμα είναι να σε πιάσει σύνδρομο στέρησης πάρε μια  ...samba...

Με ρέγουλο θα σε έχω όμως, μην μου πάθεις και τίποτα γέρος άνθρωπος!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 11, 2008, 11:46:46 μμ »
Let's samba & Siva the Mambo King.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γιαννάκη μου αν είναι να κάνεις τέτοια και μας είχες αφήσει στα κρύα του λουτρού τόσο καιρό και εφόσον το ξανακάνεις, την επόμενη φορά που θα σε δω ... θα σε κοπανήσω  ::violent1:: να το ξέρεις  ::077devil::
Λοιπόν βλεποντας στη δεύτερη φωτογραφία σου εκείνο το τούβλο που ήθελε να λέγεται κινητήρας και κοιτώντας τώρα τις τελευταίες σου και πως τον μεταμόρφωσες, ένα θέλω να πω : ΤΟ ΕΧΕΙΣ γι'αυτό λοιπόν καλλιέργησέ το φίλε μου και μην το αφήνεις έτσι. (σε έκοψα αμέσως μόλις είδα το στεφάνι-στήριγμα από το κουτάκι το γάλα)

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 11, 2008, 11:49:26 μμ »
Πολύ ωραίος κινητήρας, για 2 μοντέλο και κλίμακα 1/72 είσαι αστέρι.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Αντε περιμένουμε το τέλος του (φέτος έτσι;)  :mrgreen:

Υ.Γ. Κοντεύεις να  ::eetsmakelijk:: τους  ::sofos11:: στο αραλίκι (μοντελιστικά εννοώ)  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 12, 2008, 12:06:45 πμ »
την επόμενη φορά που θα σε δω ... θα σε κοπανήσω  ::violent1:: να το ξέρεις  ::077devil::

Έλα μη βαράς θα σου φέρω γλυκάκι... ξέρεις από τα ωραία όχι μπριζόλες!!  :mrgreen: :mrgreen: Πάντως λογικά θα με δεις πριν το επόμενο post εδώ.. ::icon_thumright::

Υ.Γ. Κοντεύεις να  ::eetsmakelijk:: τους  ::sofos11:: στο αραλίκι (μοντελιστικά εννοώ)  ::icon_thumright::

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις!! :lol:

Τα βασικά πάντως τελείωσαν οπότε μόλις έρθει ο infinity θα πέσει βάψιμο απ' ευθείας!  ::icon_thumright::

Ωχ μόλις είπα μεγάλη κουβέντα..  :shock: Πάω να φάω και μεγάλη μπουκιά!  :mrgreen:

::thanx:: φίλοι μου!!

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 12, 2008, 12:20:34 πμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: Καλά ρε Γιάννη ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΜΕΙΣ  :?: :?: :?: Φτιάχνεις τέτοια αριστουργήματα και οταν μου έρχεσαι στην υπόγα μου γλυτώνεις  :!: :?: :!: :?: :!: :twisted: :twisted: Φίλε έχω μείνει άφωνος  :shock: :shock:  Το "τσέρκι" του κινητήρα αλλά ΚΑΙ ο κινητήρας είναι  ::101::  ::love10::
 Λοιπόν άσε την  ::hlioskaytos:: και έλα.... ο infinity μου σε περιμένει  :wink: :wink:

......Αχχχχ και να βλέπε κανείς........την βραζιλιάνα Νο2....... ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 12, 2008, 12:31:48 πμ »
Λοιπόν άσε την  ::hlioskaytos:: και έλα.... ο infinity μου σε περιμένει  :wink: :wink:

Και έλεγα ότι θα λουφάρω για κάμποσες μερούλες ακόμα...  :lol:

thanks Πανούλη!!  ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut::

......Αχχχχ και να βλέπε κανείς........την βραζιλιάνα Νο2....... ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: ::haushalt_001:: :mrgreen: :mrgreen:

Σσσσσςςςς μόλις ήρθε!!  ::eusa_whistle:: Καληνύχταααα!!! ::haushalt_001:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 12, 2008, 08:31:23 πμ »
Της πεταξες τα στρινγκακια εξω!!!!!!!  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Φοβερή δουλεια φιλε ιαννη για 72ρι!!!! Αργεις αλλα ....καλά κανεις αν ειναι να χουμε τετοιες εικονες!!!! Μπραβο, και ειμαι σιγουρος οτι αν ερθει και το περιβοητο εργαλειο, θα γινει ονειρο ονειρεμενο!!!!

Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 12, 2008, 08:35:52 πμ »
Αυτά είναι, μοντελάρισμα στο πνεύμα των ημερών. ::glossa::  Πάντως άμα είναι να σε πιάσει σύνδρομο στέρησης πάρε μια  ...samba...

(Image removed from quote.)

Με ρέγουλο θα σε έχω όμως, μην μου πάθεις και τίποτα γέρος άνθρωπος!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πω πω τι δουλεια εχεις κανει εκει βρε Γιαννη..............τι λυγισμα, τι κεσεδακια....φοβερο!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock:

Συγνωμη αλλα ολα αυτα τα λεω για τον κινητηρα  :mrgreen: :mrgreen:
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 12, 2008, 10:08:52 πμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΑΨΟΓΟΣ!!!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 12, 2008, 10:17:26 πμ »
Μμμμμμμμμμ !!!!!!!!!!!!!!!!  Μας βγαίνεις σκρατσοαστέρι βλέπω  :shock: :shock: :shock:  Πολύ καλή δουλειά Γιαννάκη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σαν  ::sofos11:: όμως έχω κάποιες ενστάσεις, τις οποίες θα στις πω προσωπικά το απόγευμα από το τηλέφωνο (αφού δεν μας καταδέχεσαι πια  :x ). Αν δεν μας κάνει νούμερα η ΔΕΗ βέβαια.

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 12, 2008, 10:38:25 πμ »
....για την κλιμακα ειναι εντυπωσικοτατη η κατασκευη εως τωρα...... ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Tags: p-47