Αγαπητέ THANOSMEN γειά σου.
Κατ' αρχή θα ήθελα να σε συγχαρώ για το ωραίο θέμα που άρχισες να φτιάχνεις!!!!! είμαι νέος στην ωραία παρέα σας αλλά πολύ παλιός στο χώρο του
Μοντελισμού (δεν είχαμε τέτοιες χαρές τότε), θα ήθελα λοιπόν να μου διευκρινήσεις τι εννοείς με το "JASON" το επετειακό F-16C ή κάποιο άλλο Αφος της
346 Μοίρας, εάν εννοείς τό επετειακό από decals τι γίνεται έχεις στην 1/32; (ακόμη και για απλό Αφος αυτής της Μοίρας) εάν όχι , σε ενημερώνω ότι σχεδιάζω
(με οδηγό πάντα την Τ.Ο. κάθε Αφους) σε όλα τα επετειακά Αφη της Π.Α. (από το F-84G μέχρι και το πιό πρόσφατο Α-7Η "ΟΛΥΜΠΟΣ"), τα προειδοποιητικά,
και σχέδια, το συγκεκριμένο που φτιάχνεις υπάρχει μιά καρτέλλα σε επετειακό 20Χ25 σε white & clear decal (ελέω εκτυπωτή) με 68 αντικείμενα (αλλά ο πραγμα-
τικός αριθμό αυτών είναι πάνω από 100 τεμ.) η ζήτηση μεγάλη αλλά ο σχεδιαστής ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ!!! ( και έτσι θέλω να μείνω),τα δε χαρτιά τρέχα γύρευε από
Αμερική,ηποιότητα και η αυθεντικότητα τέλεια!!!(να διαβάζεις τα προειδοποιητικά στην 1/72),βεβαίως 'οχι αντιγραφές όχι σκανάρισμα είναι αδιαβροχοποιημένα
και δεν σπάζουν με τίποτα, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά εδώ είμαι εγώ όχι στο Μεξίκό !!!!! (υπ' όψη κάθε πρωτότυπο απαιτεί 30 - 40 ημέρες για τα υπόλει-
πα δεν λέω τίποτα) τελειώνοντας όλα αυτά πρός το παρόν ΑΥΣΤΗΡΑ μόνο για ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΟΝΤΕΛΛΙΣΤΕΣ (γιατί πήξαμε στο χώρο από επαγ......., ουφ!!!!
μετά 17 χρόνια σιωπής τα είπα και ελάφρωσα.
Εάν επιθυμής κάτι επικοινώνησε τηλεφωνικά (τα τηλέφωνα μου υπάρχουν σ' ένα μήνυμα μου στο Θέμα RF-4E του TRELAS 3.
Φιλικά Γιάννης Χανιά....

Υ.Γ. ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ = ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ - ΓΝΩΣΗ !!!!!!!

(μεγάλα προσόντα για την ΖΩΗ!!!)