Φίλοι μου καλημέρα. Με κάνετε και

Μακάρι να "βγήκε" τόσο ωραίο

Όντως Γρηγόρη είχες δίκιο που επέμενες να 'πάρω" τον Infinity

Πολύ "εργαλείο"
Τώρα συνέχεια στο "έργο".......... Έψαξα παντού για το Wheel Loader αλλά τπτ

Δεν πειράζει το παρήγγειλα απ' "όξω"

Τί να βάλω όμως επάνω

Ψάχνωντας βρήκα στο κατάστημα Hobby Gallery στην Θεσσαλονίκη, κάτι κιτ της Revell, απο την σειρά easy kit σε στύλ snap, τα οποία είναι στην 1/32. Τα κιτ αυτής της σειράς είναι 3, "τσάπα" ερπυστριοφόρα - "τσάπα" λαστιχοφόρα και προωθητής λαστιχοφόρος. Τώρα επέλεξα τον προωθητή γιατί 1ον "Τσάπες" ερπυστριοφόρες υπάρχουν στο Ιράκ αλλά οι ερπύστριες του κιτ είναι πολύ απλές και αδύνατο να βρείς άλλες ίδιου τύπου aftermarket 2ον "τσάπες" λαστιχοφόρες ΔΕΝ υπάρχουν στο Ιράκ (τουλάχιστον στρατιωτικές).
Βέβαια τα κιτ αναπαριστούν μοντέλα της γερμανικής LIEBHERR ενώ τα περισσότερα αμερικάνικα είναι CATERPILLAR αλλά

αυτό βρήκα αυτό έβαλα

Το κιτ λοιπόν είναι αυτό

Επειδή το κιτ σε μερικά σημεία είναι πιο πολύ "παιχνίδι" και οχι "κλασσικό κιτ" αποφάσισα να το "βελτιώσω" λίγο με κομμάτια απο το spare box μου

Οι ρόδες είναι απλές αλλά με πολύ καλή ποιότητα τροχών

Αποφάσισα να "ανοίξω" κάποιες θυρίδες στο μοτέρ για να "ξεφύγω" απο το "απλό παιχνίδι" και να "πάω" προς το κιτ όπως το εννοούμε εμείς οι μοντελλιστές

Το ίδιο έκανα και στη καμπίνα του οδηγού, όπου η καρέκλα, ο λεβιές χειρισμού και το τιμόνι ήταν "χοντρά" και εκτός κλίμακας

Έτσι η καμπίνα έγινε

ξέρω δεν είναι οτι καλύτερο

Για να μην σας κουράζω με στάδια κατασκευής κτλ, ο προωθητής είναι πλέον έτσι
έβαλα και τα σωληνάκια παροχής υδραυλικού υγρού για τις μπουκάλες

Και το μοτέρ

το οποίο αντέγραψα απο αυτόν τον γερανό

(ευτυχώς δεν το είχα βάλει στο κιτ της accurate όταν το έφτιαξα

)
Τώρα θα ακολουθήσουν φθορές - λάδια - γράσα - φώτα - καθρέπτες κτλ κτλ