β) να πετάει το πακέτο στην είσοδο της πολυκατοικίας (ούτε μέχρι το διαμέρισμα/γραφείο δεν ανέβηκε) και να υπογράφει μόνος του ότι το πακέτο παρελήφθει
Έτσι την είχα πατήσει μια φορά με το National Geographic... Ο τυπάς υπέγραψε μόνος του στις 12:30, κατά τη 1 φτάνω στην πολυκατοικία και βλέπω σκισμένο το πλαστικό, εξαφανιζόλ το περιοδικό και προφανώς ο βούτας δεν είχε DVD-player γιατί μου άφησε το DVD... Ή δεν τον ενδιέφεραν οι καρχαρίες...

Τους ξέχεσα στο courier, οι οποίοι μάλιστα πήγαν να με βγάλουν τρελό, του στυλ ότι δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, μάλλον το παρέλαβε κάποιος άλλος για εσάς κλπ κλπ κλπ...

Και σα να μην έφτανε αυτό πλακώθηκα με το ΔΟΛ γιατί τους είχα πει από την αρχή να βάλω σα διεύθυνση τη θυρίδα που έχω και αρνήθηκαν με το σκεπτικό ότι στην τιμή της συνδρομής συμπεριλαμβάνεται το courier και ότι το courier δεν παραδίδει στο ταχυδρομείο... Ότι 'να ναι...
Για να μην πολυλογώ, αφού τους περιέγραψα το περιστατικό, τους ανέφερα και το γεγονός ότι τουλάχιστον 5-6 φορές περίμενα σα μ@λ@κ@ς όλη μέρα το courier και αυτό πουθενά, και τελικά μου το στέλνουν στη θυρίδα...