Αποστολέας Θέμα: Στραπατσαρισμένη παραγγελία !!!!  (Αναγνώστηκε 4787 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Απ: Στραπατσαρισμένη παραγγελία !!!!
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 14, 2008, 03:57:31 μμ »
Ψάξε στο ΙΝΚΑ και σε διάφορες τέτοιες οργανώσεις.
Κάπου διάβασα κάτι σχετικά με τα ΕΛΤΑ και τα
δικαιώματα των πελατών αλλά δεν θυμάμαι που ούτε
λεπτομέρειες.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 14, 2008, 08:40:58 μμ »
Θυμάστε το φάκελο που σας έλεγα ότι περιμένω από Θεσσαλονίκη :?:
Ξεχάστε τον :!:
Σήμερα είναι Παρασκευή και ο φάκελος ΑΦΑΝΤΟΣ :!: :!: :!:
 :evil:

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 14, 2008, 09:04:28 μμ »
Επιδη δεν το κατεχω το αθλημα να ρωτησω καποια πραγματα;
Το προβλημα δημιουργειται (ΦΠΑ ,δασμοι,τελωνεια) γιατι αφορα αποστολη δεματος με εμπορικο προιων;
Ρωτω γιατι προσφατα ελαβα δεμα απο Αμερικη ,σε μεγεθος κουτας νου νου ,την παρελαβα απο τα ΕΛΤΑ πληρωνοντας μονο 3Ε.
Δεν ξερω αν πληρωσανε εκει η με ποιο τροπο τα εστηλαν αλλα τα πραγματα ηταν απλα.
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος Vorlon

• AEK for ever
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 23, 2008, 07:57:47 μμ »
Εγώ αγοράζω από ebay και συγκεκριμένα από 2 online καταστήματα από Hong Kong και Taiwan. Ευτυχώς που οι άνθρωποι μου στέλνουν τον αριθμό κατάθεσης και ψάχνω τα δέματα στο site των ΕΛΤΑ γιατί αν δεν το έκανα στο σπίτι έρχεται πάντα το δεύτερο ειδοποιητήριο.

Χάρης
Χάρης

Αποσυνδεδεμένος GreekFeta

• ɐʇǝɟʞǝǝɹƃ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Buena Vista...
  • Σεβασμός στον Καλλιτέχνη!!!!!
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 19, 2008, 07:01:03 μμ »
β) να πετάει το πακέτο στην είσοδο της πολυκατοικίας (ούτε μέχρι το διαμέρισμα/γραφείο δεν ανέβηκε) και να υπογράφει μόνος του ότι το πακέτο παρελήφθει

Έτσι την είχα πατήσει μια φορά με το National Geographic... Ο τυπάς υπέγραψε μόνος του στις 12:30, κατά τη 1 φτάνω στην πολυκατοικία και βλέπω σκισμένο το πλαστικό, εξαφανιζόλ το περιοδικό και προφανώς ο βούτας δεν είχε DVD-player γιατί μου άφησε το DVD... Ή δεν τον ενδιέφεραν οι καρχαρίες...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τους ξέχεσα στο courier, οι οποίοι μάλιστα πήγαν να με βγάλουν τρελό, του στυλ ότι δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, μάλλον το παρέλαβε κάποιος άλλος για εσάς κλπ κλπ κλπ...  ::eusa_wall::

Και σα να μην έφτανε αυτό πλακώθηκα με το ΔΟΛ γιατί τους είχα πει από την αρχή να βάλω σα διεύθυνση τη θυρίδα που έχω και αρνήθηκαν με το σκεπτικό ότι στην τιμή της συνδρομής συμπεριλαμβάνεται το courier και ότι το courier δεν παραδίδει στο ταχυδρομείο... Ότι 'να ναι...

Για να μην πολυλογώ, αφού τους περιέγραψα το περιστατικό, τους ανέφερα και το γεγονός ότι τουλάχιστον 5-6 φορές περίμενα σα μ@λ@κ@ς όλη μέρα το courier και αυτό πουθενά, και τελικά μου το στέλνουν στη θυρίδα...

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 31, 2008, 02:00:00 μμ »
Παίδες να πως έχει η κατάσταση

Στο τελευταίο mail που έστειλα προς την εταιρία, τους είπα ότι όπως μπορούν να δουν στις φωτογραφίες που επισύναψα λείπουν δύο από τα προϊόντα που παρήγγειλα, τα οποία είτε έπεσαν από το κουτί, ή δεν τοποθετήθηκαν ποτέ μέσα και τους παρακάλεσα να ελέγξουν την παραγγελία και να διευθετήσουν το ζήτημα. (απλά και χωρίς να απαιτώ ή να αποδίδω ευθύνες)

Οι άνθρωποι μου απάντησαν χωρίς πολλά πολλά και δικαιολογίες, ότι για το ένα προϊόν δεν έχουν απόθεμα και μου επέστρεψαν τα χρήματα ενώ το άλλο θα μου το αντικαταστήσουν

Το ποιος φταίει τώρα είναι άγνωστο! ::dontknow::    Να είμαι καλοπροαίρετος και να υποθέσω ότι από λάθος η εταιρία δεν τα τοποθέτησε και ότι δεν φταίνε αεροπορία και ΕΛ.ΤΑ.;  :?Συμβαίνουν και αυτά. Τώρα αν δω καμία περίεργη χρέωση στην κάρτα τι να πω!

Τέλος καλό (μάλλον) όλα καλά

Προσωπική άποψη κατόπιν εορτής:
Στα ΕΛ.ΤΑ. που είχα πάει μου ζήτησαν να ανοίξω το πακέτο εκεί για να δω αν λείπει κάτι, αρνήθηκα όμως γιατί περίμενα απάντηση και από την εταιρία. Ίσως θα έπρεπε να πάω την επομένη και να το ανοίξω μπροστά τους γιατί αν η εταιρία δεν αναλάμβανε την ευθύνη τότε τρέχα γύρευε.

Ελπίζω η προσωπική εμπειρία και με αρκετή τύχη και υπομονή να βοηθήσει άτυχους συνμοντελιστές στο μέλλον.

Χρήστος

Αγαπητέ Χρήστο το θέμα με τα δέματα που έρχονται από το εξωτερικό , το αν φτάνουν και σε τί κατάσταση είναι κάτι που απασχολεί όλους μας. Οταν διαπραγματεύεσαι με σοβαρές εταιρίες στο εξωτερικό μπορείς να τους αναφέρεις το πρόβλημα και είτε να σε αποζημιώσουν  είτε να σου στείλουν μία νέα παραγγελία χωρίς χρέωση. Καταλαβαίνω το @@$$το στην υπόθεση όταν παίρνεις κάτι από το εξωτερικό που πιθανώς δεν το βρίσκεις εδώ, έρχεται στραπατσαρισμένο και άστα να πάνε. Κρίνω εξ ιδίας πείρας με μία παραγγελία από Χονκ Κονγκ. Ο άνθρωπος το έστειλε με surface mail, το κουτί ήρθε με καθυστέρηση δύομιση μηνών ( το είχα ξεγραμμένο) και στραπατσαρισμένο. Ευτυχώς τα κομμάτια μέσα δεν είχαν σπάσει...

Προσωπικά έχω πάρει απόφαση να συνεργάζομαι με λίγους καλούς ( είτε πωλητές  e-bay  είτε άλλους) από τους οποίους ξέρω ότι  το εμπόρευμα που παράγγειλα θα έρθει συσκευασμένο ΑΨΟΓΑ, δεν θα καθυστερήσει  και δεν θα έχει τρελλά ταχυδρομικά έξοδα. Ετσι και δεν ανησυχώ και δημιουργώ μια καλή πελατείακή σχέση.

::salut::
type less model more

Tags: