Mμμμμμ!!!!
Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω τι γινεται στις μοιρες και τα ορια των φθορων :cry
Να πω την αληθεια δεν πιστευω οτι δειχνει ασχημο......αλλα αν δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει λενε!!!!!!
Μου αρεσει με την μπιχλα του και να πω την αληθεια δεν εχω το κουραγιο να το ξεβαψω και να το ξανα-βαψω!
Ευχαριστω και τους 2 Γιαννηδες για τα κατατοπιστηκα τους σχολια 
Ισως στο επομενο αεροπλανο εαν ξανα-φτιαξω!
Περικλή καλημέρα πλέον, μόλις γύρισα από την εορτή του γυιού μου και είδα το μήνυμα σου και ειλικρινά δεν σου κρύβω ότι στεναχωρήθηκα πολύ διότι ο σκοπός που σου έγραψα αυτά που
σου έγραψα δεν ήταν άλλος παρά να σου πω από πρώτο χέρι τι συμβαίνη στην πραγματικότητα όπως όλες τις άλλες φορές που σου υποδείκνυα κάτι μια και μου είχες δείξη ότι σε ενδιαφέρη
η πραγματικότης και το σωστό εξ΄άλλου σου είπα από την αρχή ότι παρά τις γνώσεις μου στο συγκεκριμένο Αφος δεν τόλμησα να κάνω αυτά που έκανες εσύ και αυτό ήταν που με εντυπωσίασε σε έσένα ως μοντελιστή και έκανα ότι έκανα και εσύ έφτιαξες ένα πολύ όμορφο Αφος που πάρα πολλοί το ζηλεύουν, διότι κακά τα ψέμματα δεν έχουμε όλοι μας την ίδια επιδε-
ξιότητα και ευφυϊα (εσένα όμως και τα δύο σου περισσεύουν)

και στο κάτω κάτω ο σκοπός του μοντελισμού δεν είναι να αποδείξεις στους άλλους τίποτα, απλά να χαλαρώνης από την καθημερινότητα με κάτι διαφορετικό που σε ευχαριστή.
Λοιπόν θα σε παρακαλούσα να διαβάσης πάρα πολύ προσεκτικά το μήνυμα μου και είμαι σίγουρος ότι θα αναθεωρήσεις τις απόψεις που σχημάτισες, δεν σου ζήτησε κανείς να ξαναβάψης το
μοντέλο, δεν είπε κανείς ότι είναι άσχημο και σαφώς να εκτιμάς την δουλειά σου, αλλά επειδή ορισμένοι από εσάς έχετε δημοιυργήση οπαδούς (FUNS) με την αρτιότητα που προσφέρεται στις κατασκευές σας καλό είναι να δίνεται και τα σωστά μηνύματα, εξ΄άλλου εσείς δεν χρειάζεσθαι κολακίες αυτά τα χρειάζεται ο νέος για να αποκτήση αυτοπεποίθηση και υπομονή.
Τώρα για το τελευταίο που γράφης "ίσως στο επόμενο αεροπλάνο εάν ξαναφτιάξω" αυτό εξαρτάται πάντα από έσένα όπως σου γράφω και στο προηγούμενο μήνυμα μου και προσθέτω ότι,
εγώ προσωπικά μετά από 46 χρόνια μοντελισμό "θα χάσω" διότι συνεχίζω να μαθαίνω από μοντελιστές σαν εσένα λοιπόν ξανασκέψου το και ξαναδιάβασε πολύ προσεκτικά το προηγούμενο μήνυμα μου, και αν θέλης απάντησε μου.
Σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά...

Υ.Γ. Εξ΄άλλου οι καλοί μοντελιστές δεν κολλούν πουθενά!!!