Σύνολο ψηφοφόρων: 78
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχεις ξεφύγει αγόρι μου... Πάει σε χάσαμε...
εχουμε ψηφισει για την παραλλαγη που θα το βαψει ο Περι το αφος αλλα θα φαινεται το χρωμα με τοσα καπακια ανοιχτα? μηπως να το κανει αβαφο οπως ηταν στο εργαστασιο στην γραμμη παραγωγης?
Ο τρελομοντελιστής απο την Γλασκώβη ξαναχτυπά βραδιάτικα όπως μας έχει συνηθίσει πλέον.Γειά σου ρε Περικλή με τα ωραία σου.
Παράθεση από: trelas3 στις Ιανουαρίου 26, 2008, 10:53:53 πμεχουμε ψηφισει για την παραλλαγη που θα το βαψει ο Περι το αφος αλλα θα φαινεται το χρωμα με τοσα καπακια ανοιχτα? μηπως να το κανει αβαφο οπως ηταν στο εργαστασιο στην γραμμη παραγωγης?μαλλον εχεις δικιο φιλε μου. καθομαι και παρακολουθω τοση ωρα τα χθεσινοβραδυνα και απ'τη μια με πιανει πονοκεφαλος μ'αυτα που βλεπω, απ'την αλλη γελαω με τα σχολια που κανετε ολοι εσεις! παιδια, ο Περικλης ειναι απαιχτος. δεν εχω να πω κατι αλλο. εμενα μου φαινεται παλουκι ολο αυτο με τα φυλλα πλαστικου κλπ. δυο ζωνες προσπαθουσα να φτιαξω και αυτες με το ζορι! ΠΕΡΙΚΛΗ........
Ααααααααααα ρε Πέρι........θα με "ρίξεις" στα άρματα
εχεις δικιο Periklh. εμεις ειμαστε καλυτεροι απο σενα! πλακα μας κανεις? εσυ αγορι μου δεν πιανεσαι! ''...και ο Κυριος (Περικλης) εποιησεν τον κοσμον...."
Μπράβο σου Περικλή
Περι κοιτα καλα τις καλωδιωσεις...Το p/n του τελευταιου καλωδιου ειναι λαθος... βαλτο στην ΜΣΒ και ζητα να το αλλαξουν!!!! Τρελλοκομειο εισαι!!!Εισαι για τα σιδερα!!!Αλλα κανεις αριστουργηματα!!!!!
Ααααααααααα ρε Πέρι........θα με "ρίξεις" στα άρματα Και επιτέλους τι κάνει ο Ασυλάρχης : Σε έχει αλλάξει τόσες πτέρυγες και εσύ εκεί το χαβά σου
Παράθεση από: DimitrisKs στις Ιανουαρίου 26, 2008, 12:37:17 μμΑαααααααααα ρε Πέρι........θα με "ρίξεις" στα άρματα NAI, NAI, NAI!!! Aφήστε τον αυτόν βρε να φτιάχνει τα άφτιαχτα και ελάτε στα άρματα
Μπράβο Περικλή. Ελπίζω την Τ.Ο να την έχεις, για το μάζεμα των παρελκομένων του Αφους σου .Καλή συνέχεια στην τόσο όμορφη και ενδιαφέρον κατασκευή σου
κλειδωμα θες και πεταμα το κλειδι
Φιλε Περικλη......Εφαγα κοντα στα 4 χρονια στην 345 με Α-7Η!!! Εχω φωτογραφικο υλικο αλλα απο την Ηotel εκδοση... βεβαια πανω κατω τα ιδια ειναι....Λογω προσφατης μετακομισης πρεπει να βρω τις φωτο... Τοτε δεν επαιζε και τοσο η ψηφιακη!Θα σε ενημερωσω συντομα! Ωστοσο αν θελεις φωτο γενικα απο την Echo στειλε μου ενα mail και θα απαντησω με οτι εχω στο pc
Technical Order, (Τεχνικό εγχειρίδιο) ειδικότητας τεχνικού προσωπικού.