Σύνολο ψηφοφόρων: 78
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!! Κουφανε μας και αλλο....
Ελπίζω μέσα στις γιορτές να σταματήσει ο Περικλής να μοντελάρει για να ξεκουραστούν λιγάκι τα ματάκια μας Περικλή σου αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια
Σωστη μελετη και φανταστηκο,ρεαλιστηκο αποτελεσμα Δεν περιμεναμε και τιποτες αλλο. Τασος
Περικλή, φωτιές έχεις ανάψει...
Καλη συνεχεια φιλε Το ασυλο ανοιατων παρακολουθει με απολυτο ενδιαφερων
Περικλη????Ξερεις η γυναικα μου (αυτη που μισει αυτο που κανω) ειναι κοινωνική λειτουργός. Να κανω μια αιτηση να σε επισκεφτει για μια γνωματευση???και αμα λάχει γιατι οχι, θα παρει σβαρνα κι άλλους τζαζ εδω μεσα!!!! Κανε ενα λαθος ρε παιδι μου να δουμε και μεις λιγη χαρα στα σκελια μας?????
Αψογοτατος Πεικλη οπως παντα
Φίλε Παντελή σκίζει το μοντελάκι!!! Keep up the good work...
Περικλη μου εισαι Νο1!!!Δεν σου κρυβω πως μεσα απο την κατασκευη σου εχω ξεσηκωθει τοσο που ουκ ολιγες φορεςμπηκα στον πειρασμο να αφησω στην ακρη το mig και να πιασω παλι ενα ιδιο κουρσαρο που ειχα αφησει στα αζητητα λογωενος σκαλοπατιου στην ενωση πτερυγας-ατρακτου. :wink:Καλη συνεχεια φιλε!
προσεξε θα ερθω στη γλασκωβη!!!!κατι παιρνεις εσυ δεν εξηγηται αλλιως!!!!! μπραβο μεγιστε !
...ετσι για περασει λιγακι η ωρα
Ευτυχώς που αυτό το update ήταν μικρό...... Όχι τίποτε άλλο αλλά να ηρεμήσουμε και λιγάκι μέσα στις γιορτές
Οχι δεν μας αρεσει Πλακα κανω Ωραιος Περικλη
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ..... [bgcolor=#27ff00]ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ [/bgcolor] ...ΧΑΣΑΠΗ αυτα τα λεω γιατι οταν παω να ξεκινησω κανενα κιτ απο το κουτι κατευθειαν βλεπω πως τα σφαζεις και λεω... ασε καλυτερα οταν βρω ορεξη θα το σφαξω σαν τον ΠερικληΑΡΕ ΠΕΡΙΚΛΗ
Διακοπές θα κάνεις μπάς και ξεκουραστούν και εμάς τα μάτια μας καθόλου?
Παιδια εκανα λιγη δουλειτσα σημερα με το χωρο του κινητηρα προσθετοντας σψληνες καλωδια κλπ κλπ.... Κατα 95% ειναι ετοιμος για βαψιμο αφου βαλω κανα δυο ακομα σωληνες Ελπιζω να σας αρεσει!!!!!
Παράθεση από: Περικλής στις Δεκεμβρίου 26, 2007, 03:12:40 πμΠαιδια εκανα λιγη δουλειτσα σημερα με το χωρο του κινητηρα προσθετοντας σψληνες καλωδια κλπ κλπ.... Κατα 95% ειναι ετοιμος για βαψιμο αφου βαλω κανα δυο ακομα σωληνες ...Σπλήνες : εννοείς Πολύ δουλειά φίλε
Παιδια εκανα λιγη δουλειτσα σημερα με το χωρο του κινητηρα προσθετοντας σψληνες καλωδια κλπ κλπ.... Κατα 95% ειναι ετοιμος για βαψιμο αφου βαλω κανα δυο ακομα σωληνες ...
[Μ'αρέσει που μας ρωτάς κιόλας! Αν δεν μας άρεσε θα υπήρχε πρόβλημα.... Εξαιρετικό πατρίδα!!!!!
Τι ειπαμε οτι εφτιαχνες πριν το γυρισεις στα αεροπλανα? Φιγουρες? Τοτε να δοκιμασω και εγω μπας και μετα φτιαξω κανα αεροπλανο της προκοπης!