Σύνολο ψηφοφόρων: 78
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α-7 στο Telford και οι εγγλέζοι θα πάθουν την πλάκα τους Περικλή. Θα το κουρσέψεις το βραβείο!!!
Πέρι πήρες φόρα... Συνέχισε ακάθεκτος.
άντε για>>>>>>>>>>>>>>>>.
τι εκανε το παληκαρι (ρε αγορινα στα ξενοδοχεια κανουν αλλα πραγματα αν με πιανεις )
Γιατι δεν περιμενειs αυριο την καθαριστρια να τηs ζητησειs μηπωs εχει να σου δωσει Future και εσυ δεν θα την αφησειs,ετσι βλεπε VIPER. Ετσι λεω εγω καμια ιδεα . Α και που εισαι Περικλη ποτε θα σε δουμε να μαs δωσειs λιγο FUTURE???????? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ . Καλο μοντελαρισμα.
XAXAXAXAXA!!!MΠΡΑΒΟ ΠΕΡΙΚΛΗ!!!!ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ "ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ!!!!" Περι....σε παρακολουθω ρε αγορινα....και εχω χασει πασα ιδεα!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλη συνεχεια ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σειρα εχει τωρα να γεμισω τον χωρο με σωληνες και καλωδια!!!!!!!!!!!!
Τι να ποστάρουμε μετά ρε συ, εγώ το έχω παρατήσει το άθλημα μέχρι τα Χριστούγεννα και θαυμάζω από Λάρσα
Αυτό ήταν Πάλι θα πονέσουν τα ματάκια μας
Περικλή κούφανες τον κόσμο πάλι,βλέπω η καθαριστρια να παθαίνει πλάκα μόλις δεί τον πάγκο γεμάτο με τα εργαλεία σου.Πάντως όπως λένε και τα παιδιά ζήτησε της κανένα future να στείλεις κατά εδώ.Πάντως με τον κούρσαρο θα τρείβουμε τα μάτια μας στο τέλος της κατασκευής.
ολο κινητηρες ανοιγεις....εαν εισουν αρχιμηχανικος σε μοιρα θα του ειχες σκισει τους κινητηρων... πολυ καλη δουλεια οπως παντα
Παράθεση από: Περικλής στις Νοεμβρίου 29, 2007, 02:35:55 πμσειρα εχει τωρα να γεμισω τον χωρο με σωληνες και καλωδια!!!!!!!!!!!!Σειρά έχει τώρα να πάω για πλέξιμο! Συγχαρητήρια φίλε μου εξαιρετική δουλειά!!
Και έλεγα οτι με το Phantom τα είχαμε δει όλα...Περικλή παρακολουθώ άφωνος!
Μπράβο ρε φίλε!Θα χαζέψουμε πάλι...Φωτό τελικά βρήκες?
δεν φτιαχνεις ενα αληθινο λεω,ετσι που το πας,κοντα εισαι
::icon_thumright::μπράβο !!!!!!!!!
Τι εκανες παλι βρε θηριο??? Εισαι απιστευτος Περικλη. Τι αλλο να πουμε? ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ
Τα λογια ειναι φτωχεια μια μπαταρια μια το φιλτρο λαδιου ::eusa_clap::συγχαρητηρια συνεχισε δωσε και αλλεςφωτο στον λαο σου
Πατρίδα φοβερός όπως πάντα!!! Δεν νιώθεις πονοκέφαλο μετά από τόσο μέτρημα??? Και αμα δεν σου βγει πως αντιδράς? Τι να ποστάρουμε μετά ρε συ, εγώ το έχω παρατήσει το άθλημα μέχρι τα Χριστούγεννα και θαυμάζω από Λάρσα
Παράθεση από: ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ στις Νοεμβρίου 30, 2007, 01:11:14 πμΤι να ποστάρουμε μετά ρε συ, εγώ το έχω παρατήσει το άθλημα μέχρι τα Χριστούγεννα και θαυμάζω από Λάρσα ...κι ειδα τον Περικλη και λαχτάρσα!!!!
Sto eipa ego ta ksenodoxeia kanoyn kalo pou kai pou