Σύνολο ψηφοφόρων: 78
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
27 κομματια, 8 κομματια,24 κομματια με μικροσκοπειο ειναι κατασκευασμενα Γεια σου Περικλη μας εφτιαξες παλι Οι κινητηρες θα δουλευουν : : :
Αν αυτά είναι τα παρελκόμενα τότε φαντάζομαι τον κινητήρα .Μπράβο Περικλή . Όμορφη και συστηματική η δουλειά που κάνεις με πολύ ρεαλιστικό αποτέλεσμα . Ανυπομονούμε για τη συνέχεια
Ρε Περικλή, για να καταλάβω, μοντέλο θες να φτιάξεις ή το κανονικό αεροπλάνο... Έχω πάθει πλάκα
Γιατι φιλε μου τι σας εχω κανει??
ωχ άρχισες πάλι να μαγεύεις!!! καλή συνέχεια και τρέλανε μας πάλι!!!
ΠΕΡΙΚΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΠου ειναι οι τρυπες για να περνα το λαδι ΟΕΟ????? Απλα....κορυφαιος...!
Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.....Εξακολουθείς να μας τρελαίνεις
Όταν το τελειώσεις απλά βάλτου και μία μπαταρία και θα είναι έτοιμο να πετάξει... Τόσο ρεαλιστικό φαίνεται!!! Πολύ ωραία δουλειά...ΜΠΡΑΒΟ!!
ΠαράθεσηΓιατι φιλε μου τι σας εχω κανει?? μάάάάγια
ΠΕΡΙΚΛΗ ΟΕΟ!!!!!!Θα έχει κανένα πάνελ κλειστό; Θα είναι με τομές εγκάρσιες ή στον διαμήκη άξονα; Πόσες τομές θα έχει και όταν θα ενώνονται τα κομμάτια οι σωληνώσεις και τα καλώδια θα κουμπώνουν αυτόματα;
Φυρί φυρί το πας να μας στειλεις ολους στο Δαφνί με τις δημιουργιες σου Περικλή. Απλα καταπληκτικα τα οσα εχεις φτιαξει. Φανταζομαι τι θα εχει η συνεχεια...
Μπράβο βρε Πέρι, έδωσες ρέστα πάλι!!!!!!!!!Είχα καιρό να δω την πρόοδο του Α-7, καθότι από την Τετάρτη ασχολούμαι αποκλειστικά σχεδόν με pampers κλπ συναφή...ΜΠΡΑΒΟ και πάλι φίλε!!!!!!!!!!!! (Ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλω να πιάσω και γω κοπίδι, σύντομα!!!!!!!!!)
Σιγουρα και το κοβω απο τη ριζα, δεν υπάρχει άλλο φορουμ με τέτοιες ...κουρσες Θανάτου για τα Τσεχικα "υποπροϊόντα" πλεον!!!!!!Αν ακουσετε οτι οι Τσεχοι έκλεισαν τα μαγαζιά τους, ο Περης Πιπέρης ειναι ο Μέγας υπαιτιος!!!!! Ουτε αλμα εις μηκος, ουτε αλμα εις υψος πλεον!!! Αλματα επι κοντό κάνεις!!!!!! Δωσε πραμα στο λαο!!!!!!!
Κόφτε τον, κόφτε τον. Μας @@$@$@$ την ψυχολογία όπως είχε πει και ο mmaker...
Παράθεση από: Yiannis L. στις Νοεμβρίου 26, 2007, 09:31:42 πμΚόφτε τον, κόφτε τον. Μας @@$@$@$ την ψυχολογία όπως είχε πει και ο mmaker...Καλη σου μερα και απο εμενα φιλε μου!!!!!!!