Σύνολο ψηφοφόρων: 78
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ti na po kai ego....
Περικλη, μας κουφανες φιλε Τι εχει μεινη περιπου, ολα τα υπολοιπα υποσυστηματα : Καλη συνεχεια φιλε
Καλημέρα, Φωτογραφίες από τα στοιχεία της μπαταρίας με τα υγρά γιατί δεν έβαλες να δούμε; Σίγουρα για να μην μας δώσεις την χαριστική βολή!!!!!!!!!!!Ευχαριστούμε που μας άφησες να ελπίζουμε οτι μπορούμε να φτιάξουμε και εμείς καλά μοντέλα.
Μου φαινεται Περικλη εσυ θα γινεις αυτος που θα μας τρελανει εδω μεσα εαν δεν σε προλαβει ο Λεκκας με τιποτα Γαλλικο-νορμανδικα αρματικα διοραματα που φτιαχνει
Προσεχε τα υδραυλικα ειναι ατιμα υγρα .......αλλα υπο κλιμακα εσυ το δαμαζεις το μοντελο αρα .....ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
Περικλη εισαι αψογος!! Αυτο το 17 κομματια σε 5 x 4mm με κουφανε!!!
Οταν είδα στις 03:25:02 ότι εβαλες "θέμα" δεν άντεξα...Χάζευα τις φώτο...και απλά έκλεισα το PC. Περιθώρια αντίδρασης μηδέν...
Περοκλή, έχεις συναίσθηση του ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ή σου ξεφεύγουν :Αλλος ενας εξωγήϊνος μας βρήκε με πολύ προχωρημένο Know-How Μπράβο, καλή συνέχεια Περιμένουμε τη συνέχεια ...
Μπράβο βρε Περικλή!!!Φαντάζομαι οι φωλεές τους τι θα έχουν μέσα...
ENA ΣΟΥ ΛΕΩ:Ξαναπές μου κουβεντα, για χαρακες, πηχηδες κτλ. Οχι, ξαναπές μου.
ΑΨΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με τέτοισ που βλέπω, εγώ παραιτούμαι απο περαιτέρω κατασκευές, βγάζω στο σφυρί το στόκ μου και κάθομαι αναπαυτικά να χαζεύω τις δημιουργίες σας..Ετσι ειναι Περικλή... Και το ίδιο ισχύει για κάθε "Περικλή" με το τόσο ταλέντο που κρύβετε όλοι μέσα σας.Καλή συνέχεια σε όλουςΔημήτρης
Μονο 27 κομμάτια :