Κρίμα ξεκρίμα συμφωνω μαζί σας εν μέρει αλλα άν κρατούσαμε το καθένα αεροσκάφος που υπηρέτησε με τα επιχειρησιακά μας χρώματα θα χρειαζόταν πολύς χώρος γι αυτά δεν νομίζετε?Δέν λέω να τα διαλύσουν και να τα κανιβαλίσουν με αυτόν τον τρόπο...(Πράγμα όμως που ωφελεί και χρειάζεται να γίνει για τα εναπομειναντα αεροσκάφη) Αυτό που λέω είναι να μοιράσουν απο ενα σε κάθε μονάδα και τα υπολοιπα να γίνουν κατσαρόλες....(Λυπάμαι που το λέω αλλα αυτή είνα η πικρή αλήθεια,ότι έγινε και με τα F-5 δλδ...)
Πέρα απο το χωριακό πρόβλημα κάποιοι θα έπρεπε να υπάρχουν εκει για να συντηρούν τα εκθέματα δε νομίζετε?Και πιστέψτε με οι τεχνικοί της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν πολύ πιό ζωτικά και σημαντικά πράγματα να κάνουν μέσα σε μία μοίρα ή Πτέρυγα μάχης...
Όλοι μας θα θέλαμε ένα αεροδρόμιο στύλ USAF μόνο με ιστορικά αεροσκάφη,αλλα χρειάζεται τεράστια λογιστική υποστηριξη κάτι τέτοιο...Τεχνικούς(Συντηρητς στην ουσια) φυλακες, ασφαλειες ,εξοπλισμο κτλ κτλ κτλ....Πολλα ακομα περισσοτερα...
Για μένα είτε δώ το 159933 σε έκθεμα ή το 159917 ή το 16 μου κάνει το ίδιο...Σε ένα χειριστή όμως δέν είναι το ίδιο...Το 916 μπορει να είναι το πρώτο σόλο του ας πούμε και να χαίρεται να το βλέπει ακόμα...ʼλλοι χειριστές θα σταθούν όμως πιο άτυχοι που θα δούν-ή δέν θα ξαναδούν-το αεροσκάφος που σημάδεψε την καριερα τους...Ένας φίλος μου πχ βλεπει το F-4E 506 και λεει: Χαχα...Το πρώτο μου Scrable...!
ʼλλος βλέπει τα F-4 στην Ανδραβίδα και βρίζει...Δυστυχώς....! Εγώ βλέπω το F-16C "124" και λέω χα!Έχω κάνει 5 καρούμπαλα σε αυτό...θα λυπομουν αν το βλεπα κανιβαλισμενο αλλα τι να κανουμε...αυτά έχει η ζωή...!
Είδατε αν τα αναλύσουμε που και έχετε ένα δικιο αλλα και δεν το έχετε παραλλήλως???
Αυτά απο μένα και ελπίζω να μήν έγινα πολύ συναισθηματικός/κουραστικός...