Λοιπον,επειδη ειμαι ανυπομονο αγορακι -ειδα και Luftwaffe και δεν κρατηθηκα - εχω και τον τρελλο τον Κοντηβεη

(γεια σου Αλεξη με τα ωραια σου) να μου βαζει φυτιλιες - ε δεν κρατηθηκα αλλο,μετα μαλιστα και την συμμετοχη στην ψηφοφορια σχετικα με το ποιο 262 να φτιαξω του εβαλα χερι -του 262 -
Σιγα-σιγα και με το μαλακο ειπα να ξεκινησω με τα μοτερια -δυο Jumo 004 να ! με το συμπαθειο - εφοσον μαλιστα το ενα θα ειναι και "ξεβρακωτο" κατω απο την πτερυγα και θα χρειαστει αρκετη δουλιτσα για να γινει αξιοπρεπες.
Η συνολικη εικονα του κιτ ειναι εξαιρετικη -πρεπει κατα την γνωμη μου να ειναι το καλυτερο κιτ του 262 ανεξαρτητα κλιμακας - με πολλη και χορταστικη λεπτομερεια παντου και την ποιοτητα να κανει αισθητη την παρουσια της σε ολα τα κομματια -255 συνολικα -
Η ολη κατασκευη θα απαιτησει τα μεγιστα σε προσεκτικη χρηση ολων των μοντελιστικων τεχνικων και σιγουρα θα ειναι χρονοβορα -αλλωστε το συγκεκριμενο θεμα ειναι απο τα απολυτως αγαπημενα μου και σκοπευω να ασχολουμαι μαζι του μονο οταν θα ειμαι εντελως συγκεντρωμενος.
Σκοπευω να χρησιμοποιησω ενα βελτιωτικο σετ -αυτο μας ελειπε να μην χρησιμοποιησω βελτιωτικο ειμαι εθισμενος τι να κανω- συγκεκριμενα το BIG ED set της Eduard το οποιο αναμενεται απο το GE Hobbies αλλα προκειται να πεσει και πολυ scratch σε συστημα προσγειωσης και οπλισμο,ενω τα διακριτικα θα γινουν βαφτα εκτος βεβαια απο τα stensils που δεν μπορουν να βαφτουν...
Αυτα ολα μεταφραζονται σε μια αργη αλλα ελπιζω απολαυστικη και για σας οσο και για μενα λεπτομερη κατασκευη ενος παντα εντυπωσιακου και ομορφου πρωτοπορου των ουρανων.
Εννοειται πως η ενεργη συμετοχη σας επιβαλλεται και περιμενω σε καθε σταδιο να ακουσω τις συμβουλες,τις ιδεες και την κριτικη σας αρκει βεβαια να εχετε την αναλογη υπομονη.
Ελπιζω συντομα -το επομενο ΣΚ- να εχω και το πρωτο δειγμα για ποσταρισμα.
ΥΓ Αυτο φιλτατε gkontog δεν σημαινει οτι το Gladiator θα το φαει το σκοταδι,προχωραει κανονικα και σε περιμενει...