Αποφάσισα με αυτό το post να εκφράσω την, αν μη τι άλλο, απορία μου, για τη σοβαρότητα και τη συνέπεια των Ελληνικών μοντελιστικών καταστημάτων... Φυσικά και δεν θέλω να γενικεύσω την κατάσταση, και ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τους σωστούς Έλληνες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του χώρου.
Πριν από μερικές εβδομάδες αγόρασα ένα αερογράφο από το ΠΛΑΙΣΙΟ, και επιδή δεν είχαν το καλώδιο του κομπρεσσέρ, είπα να ψάξω ποιος άλλος φέρνει αυτή τη μάρκα στην Ελλάδα, και να αγοράσω το καλώδιο από εκεί. Μπαίνω λοιπό στο site τους, βλέπω τις ωραιότατες "Νέες Αφίξεις" από το 2005 ( ?!?!?!? ), και η επόμενη στάση μου ήταν η "Επικοινωνία".
Στέλνω ένα μήνυμα που λέει "Παιδιά, επιδή μένω στου διαόλου τη μάνα, πείτε μου αν το έχετε να μην τραβιέμαι τσάμπα" ( αυτή ήταν η γενική ιδέα ).
Το μήνυμα έφυγε τέλη Σεπτεμβρίου
Αναγνώστηκε 1η Οκτωβρίου
Απάντηση λογικά θα πάρω τα Χριστούγεννα ...
Και ερωτώ :
Αν είναι να ξεκινήσω από το Λαγονήσι να πάω Ιπποκράτους, να πληρώσω Parking ( Η Metro ), να χάσω μισή μέρα στο δρόμο, και ενδεχομένως να μου πουν "Ντεν Εχει", γιατί να μην το παραγγείλω από το εξωτερικό ? Μήπως το shipping μου έρχεται φτηνότερα ? Έτσι κι αλλιώς, λιγότερο θα περιμένω ...
Φυσικά και μερικοί θα απαντήσουν "Γιατί δεν τους πήρες ένα τηλέφωνο?" ... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ !!! Γιατί να τους πάρω ? Έχουν ή δεν έχουν "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" στη ρημάδα τη σελίδα ? Εγώ Έτσι θέλω να μάθω ! Μπορεί να είμαι μουγκός, τρελλός, να έχω φαρυγγίτιδα ή να είμαι τραυλός και να ντρέπομαι ...
Παρακαλώ για τη γνώμη σας,
Δημήτρης
Υ.Γ, Ευτυχώς που τελικά βρήκα adaptorάκι από άλλο κατάστημα, κι έτσι ο αερογράφος δεν κατέληξε στο ντουλάπι ...