Αποστολέας Θέμα: Αερογράφος και Kομπρεσέρ  (Αναγνώστηκε 1282 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teo

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Αερογράφος και Kομπρεσέρ
« στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:25:00 μμ »
Είπα και εγώ να πάρω αερογράφο έψαξα εψαξα και βρήκα έναν να μού τεργιάζει http://www.badger-airbrush.com/airbrush2.html  το μοντέλο 250  :mrgreen: στον καλφάκη το έχει 20 EUR το θέμα είναι το κομπρεσέρ έχω δεί στο πλαστιμοντελίσμο ένα που λέει blue απλό και φθηνό πόσο φθηνό είναι?? Ξέρεται κάποιο πού να κάνει κάτω από 50EUR πολά ζητάω έ ? :lol:
ΠΑΟΚ και Μοντελισμός = A-7 ΟΛΥΜΠΟΣ (πολύ ΠΑΟΚ αυτό το αεροπλάνο ε???)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Αερογράφος και κομπρεσέρ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:41:48 μμ »
κανε καμποσο καιρο οικονομιες να παρεις καλυτερο αερογραφο και κομπρεσερ,γνωμη μου παντα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:52:21 μμ »
Έχω εγώ το pt-310 εδώ και 1,5 χρόνο.... Το χα πάρει 147 ευρώ και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.... Το δίνω 100 ευρώ.... Σου προτείνω να μαζέψεις σιγά σιγά το ποσό των 200 ευρώ ώστε να μπορέσεις να αγοράσεις και κομπρεσσέρ και αερογράφο.... Έναν badger 200 π.χ...

μέχρι τότε κάνε εξάσκηση στα μοντέλα και προσπάθησε να δίνεις σημασία σε κολλήσεις- στοκαρίσματα.... Στο τέλος ένα καλό βάψιμο με αραιωμένα χρώματα σμάλτου θα είναι οκ.... Όταν τα χεις μάθει καλά αυτά (θα έχεις μαζέψει και τα χρήματα) θα πάρεις αερογράφο και θα αφοσιωθείς στα βαψίματα .... :wink:

Αποσυνδεδεμένος teo

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 12:03:02 πμ »
οκ  ::icon_thumright::μαζεύω χρήματα βελτιώνω την κατασκευή των αεροπλάνων και μετά βουρ για καλό αερογράφο και κομπρεσέρ ::salut::
ΠΑΟΚ και Μοντελισμός = A-7 ΟΛΥΜΠΟΣ (πολύ ΠΑΟΚ αυτό το αεροπλάνο ε???)

Αποσυνδεδεμένος Dkotz

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Budapest
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 10:27:12 πμ »
Εγώ πήρα ένα κομπρεσχερακι απ τον Καλφάκη με 100 ευρώ αλλά ειναι πολύ καλό! Δεν κάνει θόρυβο σχεδόν καθόλου, έχει μίκρήγ δεξαμενή αέρος και το σημαντικότερο έχει διακοπτόμενη λειτουργεία. δουλέυει μόνο όταν πέση η πίεση σ αυτή τη δεξαμενή και έτσι γλιτώνεισ το να το κάψεις. και γω σύμφωνώ πάρε κάτι καλό . υπομονή ειναι λιγο πολλά αλλα... και γω έκανα 2 χρόνια μέχρι να το πάρω απόφαση. αλλά αξίζει τον κόπο

Tags: