0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μ'ενδιαφερει και μενα το θεμα αυτο...(δυο εχω ο ατιμος
ΙΔΕΑ:αφού μαζευτήκαμε 3-4δεν ξεκινάμε ένα SCUD GROUP BUILDγια να μην μας κουνιούνται μερικοί;εάν συμφωνήσετε, το ξεκινάω άμεσα.Σ.Σ.
Βελτιωτικό "βγάζει' η eduard "μέσα - έξω" αλλά και η voyager. Το καλύτερο όμως το οποίο έχει και ρητινένιο κινητήρα παρακαλώ είναι το παλιό της Royal Παράθεση από: Stavros στις Οκτωβρίου 09, 2007, 11:14:41 μμΙΔΕΑ:αφού μαζευτήκαμε 3-4δεν ξεκινάμε ένα SCUD GROUP BUILDγια να μην μας κουνιούνται μερικοί;εάν συμφωνήσετε, το ξεκινάω άμεσα.Σ.Σ.πάντως εάν θέλετε group build θα "κατεβάσω" την πυροβολαρχία μου
7 SCUDs τί "κάνουν" : :
συγχαρητήρια για το κουράγιο σουεύχομαι καλό βάψιμο Σ.Σ.
.. μιας και το έχω και εγώ ή το πάμε όλοι για SCUD GROUP BUILD ...
Τελικά -αφου τα λέει παρακάτω ο Raw Shooter- για το βασανιστήριο της ευθυγράμμισης - καθαρισμού άπειρου flash τό οποίο βίωσα επί 2 μήνες το έχω φέρει σε τελικό στάδιο άν και από τις φωτογραφίες λείπει η βάση εκτόξευσης τού πυραύλου ενω οι καλωδιάσεις θα προστεθουν (μερικές απο αυτές) βασει καποιων φωτογραφιών απο βιβλίο του Zaloga.Παραλλαγη θα έιναι ρωσική πράσινο-κίτρινο-μαύρο αν και το κίτ προσφέρεται για ιρακινό του 90 ενω το βιβλίο του Zaloga έχει μία καταπλήκτική λιβυκή desert yellow - με πρασινο οφιοειδές και μια ιρανική (προβλέπεται να γίνει επίκαιρη) με διαφορετικό όμως είδος πυραύλου.Το τελικό μοντέλο φτανει γύρω στα 42 cm και παρόλο το βασανιστήριο (χωρίς υπερβολή) το τελικο αποτελεσμα σίγουρα αποζημιώνει.Πιστεύω ότι η DRAGON θα το ξαναβγάλει απείρως καλύτερο και πιθανώς με τους πυραύλους SS-1C η AL HUSSEIN- εάν καποιος δεν έχει όρεξη για καταναγκαστική εργασία άς περιμένει.
πάντως αν κάποιος θέλει ένα μικρό walkaround.......
Παράθεση από: Κώστας Α.Β. στις Αυγούστου 22, 2008, 04:39:41 μμπάντως αν κάποιος θέλει ένα μικρό walkaround....... ΘΕΛΕΙ ... ΘΕΛΕΙ.....