Αποστολέας Θέμα: Τηλεκατευθυνόμενο θερμικό αεροπλάνο  (Αναγνώστηκε 3382 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Τηλεκατευθυνόμενο θερμικό αεροπλάνο
« στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 10:45:16 μμ »
Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο, αλλά ΔΕΝ θέλω ένα απ' τα έτοιμα. Θα ήθελα από εκείνα που κυκλοφορούσαν κάποτε, που ήταν ξυλεία και τα συναρμολογούσαν οι χρήστες. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι; Τα παρελκόμενα, τηλεκατευθύνσεις, κινητήρες κτλ, φαντάζομαι είναι ψιλοστάνταρ, αλλά το σκάφος ΔΕΝ θέλω να είναι έτοιμο! Δεν με ενδιαφέρει να κάνει παπάδες στην πτήση του, γιατί θα είναι το πρώτο μου. Με ενδιαφέρει όμως να πετάει!  ::glossa:: Και αν είναι δυνατόν, να μπορεί να σηκώσει λίγο βάρος (μία καμερούλα).

Έχετε καμία καλή ιδέα;

Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Απ: Τηλεκατευθυνόμενο θερμικό αεροπλάνο
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 02:20:40 μμ »
Κανείς ρε παιδιά;;;

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 02:24:36 μμ »
Υπομονή... Κάποιος θα ξέρει...

Αποσυνδεδεμένος pacis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 04:56:20 μμ »
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΦΑΚΙ- www.kalfakis .gr-radio control αεροπλανα κιτ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.-ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΣ-πχ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΣΗ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ,ΖΥΓΙΣΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ κ.α. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 12:52:57 μμ »
Κοίτα, δεν έχω τεχνικές γνώσεις, αλλά... Οδηγίες δεν θα έχει; Υποθέτω ότι θα τα καταφέρω. ʼλλωστε, και να μην τα καταφέρω, αυτά που είναι σε κιτ είναι αρκετά φθηνότερα, οπότε με παίρνει να έχω 1-2 αποτυχίες, μέχρι την επιτυχία. Αρχικά μου πέρασε απ' το μυαλό να κατεβάσω σχέδια και να φτιάξω ένα από μόνος μου. Μετά το θεώρησα ανέφικτο και έτσι ψάχνω κιτ.

Και εννοείται ΚΑΜΙΑ παρεξήγηση από μέρους μου. Αν ήμουν αεροναυπηγός, θα παρεξηγούσα, χαχαχα!

Αποσυνδεδεμένος skopos-Komotini

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 11:33:58 πμ »
Καλημέρα απο την Κομοτηνή εγω φτιάχνω ενα κιτ αυτο http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXAEY0&P=7 θα σου πω δυο τρια πράγματα να προσέξεις 1)η κόλλα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις εινε η εποξική κολλα δυο συστατικών 2) πρέπει να προσέχεις οταν κολλάς να εφαρμόζουν ολα οπός πρέπει και να υπάρχει συμμετρία οπου χρειάζεται  μοντελα σε κιτ θα βρεις εδω απο Ευρώπηhttp://shop.lindinger.at/index.php?cPath=1130%3Flanguage%3D5&language=en και εδω απο Αμερική http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0097p?CATEGORY=AA                                                                                                                                                                                         

Αποσυνδεδεμένος HarisH

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 02:54:36 μμ »
Καλημέρα,

καλό θα ήταν να ψάξεις στο δίκτυο για σχέδια (plans).

Απο εκεί και πέρα δεν θα σου πρότεινα να κατασκευάσεις το πρώτο σου μοντέλο.

1ον Από ότι λες δεν έχεις εμπειρία, οπότε ψιλοευκολο το λάθος στην κατασκευη
2ον Πίστεψε με κοστίζει παραπάνω απο ένα έτοιμο εκπαιδευτικό
3ον Θα δεις το εργοστασιακό, θα πετάξεις, θα μάθεις περισσότερα και θα έχεις καλύτερη άποψη για την κατασκευή
4ον (Προσωπική άποψη) Το μοναδικό πράγμα που έχει πρόκληση στην κατασκευη ενός εκπαιδευιτικού απο σχέδιο θα είναι το φτερό, η άτρακτος είναι ένα κουτί με οριζόντιο και κάθετο.

Καλές προσγειώσεις

Αποσυνδεδεμένος anodinos

• 1/10
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • οι αιθερεs ειναι δικοι μαs
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 14, 2008, 09:29:30 μμ »
ΑΣΤΟ  ΞΕΧΝΑΤΟ  ΠΟΛΕΣ  ΓΝΩΣΕΙΣ  ΠΟΛΕΣ  ΩΡΕΣ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΚΑΙ  ΠΙΞΙΜΟ  ΚΑΙ  ΑΝ ΔΕΝ  ΣΕ  ΒΟΙΘΑΕΙ  ΕΝΑΣ  ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΙΟ  ΔΥΣΚΟΛΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΣΟΥ  ΣΤΟΙΧΙΣΗ  ΠΟΙΟ  ΠΟΛΛΑ.  :evil:

Tags: