Austrian ασυζητητί και αβλεπί και έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει!
Το έχω πάρει κι εγώ αυτό το κιτ ακριβώς και αποκλειστικά για τον υπέροχο επετειακό του διάκοσμο της φιλαρμονικής ορχήστρας και του νομισματοκοπείου της Αυστρίας. Παρ'ότι δεν έχω την παραμικρή εμπειρία σε κιτ πολιτικών αεροσκαφών, αυτό αποφάσισα εν ριπή οφθαλμού να το αποκτήσω όταν το είδα στον κατάλογο της Revell. (Εντάξει, είναι φανερό ότι έχω μια συμπάθεια σε ό,τι αυστριακό...)
Σε ένα πιο τεχνικό σημείο, μήπως έχεις κάποια σκέψη ή πρόταση για το χρώμα των πτερύγων (πάνω-κάτω) διότι στις οδηγίες μεν αναφέρει κάποια ανάμιξη σε γκρι τόνο (γνωστή Revell, η "μαγείρισσα") και δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρω φωτογραφίες του εν λόγω αεροπλάνου από πάνω ή από τέτοια γωνία που να φαίνεται σίγουρα η απόχρωση. Το αναφέρω, μήπως δεν έχει καθόλου γκρι, αλλά μεταλλικούς τόνους.
Βέβαια, απ'ότι βλέπω στο όμορφο κιτ του trelas οι πτέρυγες είναι όντως γκρι, και αν (που λογικά έτσι δεν θα είναι;) όλα τα Α340 βάφονται το ίδιο εργοστασιακά (πλην των χρωμάτων του πελάτη, φυσικά) τότε ποιό γκρί χρησιμοποίησες;
ʼλλο ένα σημείο που δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω είναι τα παράθυρα. Δίνονται κενά στα 2 μισά της ατράκτου, και σε δύο διαφορετικές σειρές στις χαλκομανίες (με ανοιχτά και κατεβασμένα τα σκιάδια, αν θυμάμαι καλά; ) Ποιά είναι η ενδεδειγμένη τακτική;
Πολύ ωραίο θέμα διάλεξες, καλή αρχή και καλή κατασκευή