Παιδιά αν και ακόμα δεν έχω κουτσούβελο όλη μέρα μέσα στο σπίτι μπορώ να σας πω τη δίκη μου μικρή εμπειρία...
Έχω ανιψιό 3,5 ετών!!! Αυτό δεν είναι παιδί.... είναι
Πραγματικά δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπου νους το πόση σκανταλιά μπορεί να χωράει σε τόσο μικρο περιτύλιγμα!!!!! Έχει όλα τα κουσούρια που κουβαλάνε τα μικρά παιδιά χωρισμένων γονιών (επιθετικότητα όταν του πας κόντρα.. μέχρι και μπουνιά έχω φάει, ψευτόκλαμα όταν τον μαλώνεις κλπ)... κι όμως ένα τέτοιο παιδί που σε άλλες συνθήκες θα ήταν κίνδυνος θάνατος για οποιαδήποτε βιτρίνα, στέκεται Παναγία μπροστά στη βιτρίνα μου ενώ έχει "σπάσει" το μισό σπίτι!!!!
Υπάρχει λύση συνάδελφοι... βάλτε τα παιδιά σας να σας κοιτούν όταν μοντελάρετε και κλείστε τα playstation - tv κλπ
Δείξτε του όσο μπορείτε να καταλάβει ότι αυτά δεν είναι για παιχνίδι
Αγοράστε από τα jumbo αντίστοιχα αεροπλανάκια - αρματάκια - αυτοκινητάκια του 1 ευρώ και πείτε του να τα προσέχει και εκείνος
Όσο για της μανάδες επειδή η τεχνολογία δεν έχει προοδεύσει τόσο πολύ ώστε να απαλλαγούμε από τα φονικά όπλα τύπου "ξεσκονόπανο" υπάρχει και εδώ μια χρυσή συμβουλή..... φύγετε από το σπίτι!!!!! Νοικιάστε ένα δικό σας χώρο επιτέλους είστε 30+!!!!!!!!