Αποστολέας Θέμα: Μ998 Ι.Ε.D. (Improvised Explosive Devices) Truck - Academy 1/35  (Αναγνώστηκε 6674 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Απ: Μ998 Ι.Ε.D. (Improvised Explosive Devices) Truck - Academy 1/35
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 12:17:37 πμ »
Προτιμήσα να μην ανοιξω καινουργιο τοπικ στις φιγούρες καθότι αποτελούν θέμα στο διοραματακι του humvee..

Εχουμε λοιπόν τον πρώτο απο τους 2 ήρωες του διοράματος.. Προκειται για εναν αμερικανό της 82ης αερομεταφερομενης με την παραλλαγή ερήμου και γιλεκάκι woodland. Φέρει τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή στρατιωτικου τυπου μάρκας Remington με κοντάκιο παραλλαγής.

Η φιγουρα είναι της Dragon με κεφάλι hornet και διαφορα κομματια απο το spare box. Μου πήρε περίπου 4 ημέρες να την τελειώσω και το αποτελεσμα με ικανοποιησε ιδιαίτερα αφού θα ειναι ενα πολύ ομορφο συμπληρωμα για το Humvee.

Oταν θα μπει στο διοράμα θα σκονιστούν τα μπατζάκια, κτλ προκειμένου να δέσει.. Συντομα θα σας παρουσιάσω και τον συντροφο του ο οποίος ειναι ο pointman.

P.S. Οχι δεν θα βάψω τους δεικτες του ρολογίου διότι δεν εχω πινέλο που να χωρά εκει μέσα... Πραγματικά με γυμνό μάτι (και οχι με μηχανη) δείχνει ενταξει..

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 08:07:23 πμ »
Γρηγορη αν μου επιτρέπεις,
το boonie hat, είναι στα όρια που "το πέρνει ο αέρας"
(δηλ. φαίνεται λιγο πιο ψηλά απο το "κανονικό")
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 10:48:40 πμ »
Λοιπόν Σταυρο, εχεις δίκιο... Ειναι σαν αυγοκέφαλος ο μαγκας  :lol: :lol: και πρεπει να το διορθώσω.

Ειναι η πρώτη μου αποπειρα κοψε,ραψε μετα απο καιρό και σκουριασε το μηχανακι...  :mrgreen:

Tags: