Γιώργο μου

, μην μου στεναχωριέσε καρντιά μου, ούτε εξυπνάδες λές ουτε τίποτα τέτοιο!! Σιγά μην χαλαστούμε για 5 κομμάτια πλαστικού!! Μην τρελαθούμε κιόλας..
Ηθελα να γράψω και πιο νώρις αλλά δεν ειχα ιντερνετ σπίτι (η Forhtnet οταν χαλάει ο καιρός εχει πρόβλημα).
Σχετικά με τις παρατηρήσεις σου 2 πραγματάκια:
1. Για το αλεξινέμιο ειναι προφανες οτι δεν μπορεί να ειναι στραβό διότι το σασί παράγεται απο το εργοαστάσιο! Στην προκειμένη ομως δεν το κόλλησα διότι πρέπει πρώτα να βάλω τον οδηγό μεσα, να προσαρμόσω το τιμόνι στα χερια του και μετα να κολληθεί το σκέπαστρο και το αλεξινέμιο.
2. Τα πλαινά προστατευτικά δεν παραγόνται στο εργοστασιο.. Ειναι αυτόσχεδιες πλάκες προστασίας για αυτοσχεδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς που τσακίζουν τους αμερικάνους σε αστικά κέντρα απο ανταρτες/παιδάκια/παππούδες που πετανε πράγματα απο το πουθενά.. Ολα λοιπόν αυτά τα κομμάτια περνιούνται απο προσωπικό το οποίο απαρτίζουν οι μονάδες που βρισκονται ηδη στο μέτωπο, αρα πάντα υπάρχει θέμα ασυμμετρίας υλικού/εφαρμογής. Αυτό θα προσπαθήσω να αναπαραστήσω υπο κλιμάκα στο οχημα αυτό. Δεν εχουν βέβαια κολληθεί ακόμη...
Αυτά το ολίγα και τουλάχιστον εσυ εισαι και πολύ καλός μοντελιστής και πολυ καλός φίλος.. Οπότε δεν τίθεται καν θέμα για τίς παρατηρήσεις σου!!