ʼντε ρε τελείωνε να δούμε και τίποτ' άλλο!!!!!!!!!!! (κοίτα τώρα ποιός μιλάει...
)
Θα θελες!! Αντε στρωσου και φτιαξε τον Ιασωνα και άσε με στον πονο μου!!!

Χμμμμμ....

Πάνω που αποφασίζω να κλεισω τα κατασκευαστικά του, ερχεται κατακεφαλιά νεα εξέλιξη!!!
Εκανα δοκιμαστικό εφαρμογής του κινητηρα πάνω στην άτρακτο και ...το φιλτρο δεν χωρουσε!!!! Και οχι μονο αυτό, αλλά και το τοιχείο της δεξαμενής λαδιου, παρατηρησα οτι είναι μισό!!! κάτω απο τη δεξαμενή λεπτομερεια μηδεν!!! Να σουτάρω το καημενο φιλτρο μου, δεν το έκανα με τίποτα, οποτε αποφάσισα να θυσιάσω ...αεροπλανο!!!
εδώ βλέπετε, τι είχε κοπει Αρχικά πριν αρχισει η κατασκευή. ...φτάσαμε στο τέλος και ακομα κοβω

ΞΗΛΩΣΑ το παλίο τοιχειο, έκοψα 5 εκατοστά κοιλιας των φτερων, και έμεινε η άτρακτος ξανά με "ανοιχτό το στομα" Κι όλα αυτά συμβαινουν, διοτι η Τρομπετα δεν είχε προβλεψει οτι θα υπηρχε ενας παλαβός στη Μυτιλήνη να το πετσοκοψει πέρα απο τον κινητηρα.
Ελα ντε που έπρεπε να βρω ΑΜΕΣΑ, χοντρο αλλά μαλακό αλουμινιο να ξαναφτιαξω το τοιχειο!!! Ο κινητηρας ηδη ειναι πολυ βαρυς πλεον (
Gkontog, τον έχω ονομασει

) και χρειαζομουνα κάτι πιο στερεο απο το ψιλό αλουμινοφυλλο ή χαλκοφυλλο. Κοτζαμ Κοντογιάννη θα έπρεπε να κραταει κα μάλιστα ενα βάρος 5πλασιο του default, που και σε αυτή την περιπτωση δεν υπηρχε προβλεψη να συγρατειται μονο απο 4 μικρά στελέχη αλλά "πατουσε" βοηθητικά επάνω στα ηδη αφαιρεμενα πλευρικά τοιχωματα.
Και η σωτηρία της ψυχής ηρθε καταλάθος απο την γυναικα μου

!!! "Αλέξηηηηη, γρηγορά, φέρε ένα κουτι γάλα,

τέλειωσε!!! Αντε και κραταω το μωρό!!!)

Νέο aftermarket βελτιωτικό, Novalac Α1 λεγετε!!! Θα το βρειτε στα καλά φαρμακεια!!! Eίναι εμπλουτισμενο και με σιδηρο!!!
Δινω το καινουργιο, παιρνω το άδειο παλιο!!! Κοβω τον πάτο και βγαζω αποτυπωμα, έφτιαξα τα νευρα του, τρυπες για τα πολυβολα και τα καλώδια, βάσεις για τον κινητηρα και έκατσε καλυτερα απο το παλιό, απεφυγα και τα στοκαρισματα!!!!
Εφτιαξα και τα συμπληρωματικά "σκαλοπατακια", το κάλλυμα του φιλτρου στη σωστη θεση, και σπαταλοντας ακομα μια βδομάδα ...ελπιζω να πατησω χρωματα το Σ/Κ!
Στο σχέδιο οπου -κόκκινο- χρωμα ειναι η περιοχή που αφαιρέθηκε, και όπου -πράσινο- η ανακατασκευασμενη.

Φωτο δυστυχως απο τα παραπάνω, θα έχω τη Δευτερα, καθ'οτι εψες οταν πηγα να φωτογραφησω , έμεινα απο μπαταρια!