0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ψαχνω να βρω παλια τευχη(συγκεκριμενα αυτη την στιγμη του 2005 το #111).Μηπως το εχει κανεις σας ρε παιδια?Ξερετε μηπως αν ο Καλφακης εχει στοκαρισμενα τοσο παλια τευχη αλλα και γενικοτερα παλια τευχη??Θα παρω βεβαια και ενα τηλ. να ρωτησω,αλλα ειπα να ρωτησω κι εδω..
Σήμερα,Κυριακή 23/12/07,ο ταχυδρόμος μου έφερε το τεύχος 22 (Φεβρουαρίου 2007 )του (Tamiya) Model Military International.
Χθες (15/1/08) παρέλαβα το τεύχος Φεβρουαρίου 08 (#148) του ΤΜΜΙ. Είναι απο τα καλύτερα των τελευταίων μηνών καθως μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δυο εκπληκτικά step-by-step άρθρα γιατην Tamiya 1/24 "Enzo Ferrari" με τα βελτιωτικά της studio 27 και το τελευταίο Tiger (007) του M. Wittman απο το κιτ της Dragon, με στοκαριστο Zimmeritκαι πάμπολλες βελτιώσεις.Εχει και ένα ιστορικό με φοβερο walkaround απο Μ26Α1 Dragon Wagon.Αγοράστε το. Σ.Σ.
Ελλάδα (τουλάχιστον Αθήνα) το βρίσκεις είτε σε κάποια περίπτερα με διεθνή τύπο, είτε στον Καλφάκη.
όπως είπε ο Νίνο,εαν όμως το θέλεις κανένα δίμηνο νωρίτερα (!), πάιζει μόνο η συνδρομή.για παράδειγμα, δες αυτό που αναφέρω, πότε θα εμφανιστεί στα ελληνικά περίπτερα κ' στην Ιπποκράτους.Σ.Σ.
στο site της Tamiya, έχει link, διότι πια εκδίδεται απο ανεξάρτητο οίκο (http://www.tamiyamodelmagazine.com)μπορείς και απο εκεί πάντως.δεν έχω κάνει τη διαδικασία διότι τη συνδρομή μου την έχω απο την εποχή που .... δεν υπήρχε ιστοσελίδα.έκτοτε απλά ανανεώνω τηλεφωνικά (με πιστωτική), κάθε δυο χρόνια.Σ.Σ.
Παράθεση από: Stavros στις Ιανουαρίου 17, 2008, 12:50:15 μμστο site της Tamiya, έχει link, διότι πια εκδίδεται απο ανεξάρτητο οίκο (http://www.tamiyamodelmagazine.com)μπορείς και απο εκεί πάντως.δεν έχω κάνει τη διαδικασία διότι τη συνδρομή μου την έχω απο την εποχή που .... δεν υπήρχε ιστοσελίδα.έκτοτε απλά ανανεώνω τηλεφωνικά (με πιστωτική), κάθε δυο χρόνια.Σ.Σ.Ομιλεις την Ιαπωνικη??????,για ελα να μας μεταφρασεις ολη την σειρα των CUSTOM!!!!!!! και ασε τα αεροπλανακια που φαινονται στον παγκο σου,προτου σε καταγγειλω