Εγώ θα επιμείνω... Τελείωσε με το F-16, μετά το Τ-37, μετά το Α-7, μετά το F-5 και μετά το huey... γιατί στην πορεία κάτι θα σου μυρίσει και δεν θα τελειώσεις σύντομα κανένα...
Εχω σκοπο να αρχισω να χαραζω και το F-84F

Το F-16 θα το τελειωσω οπως και να εχει...το ποσο συντομα δεν ξερω

Καλη συνεχεια φιλε μου.......Αρκετα καλη προσπαθεια στη σκακιερα.

Περιμενουμε να το δουμε τελειωμενο!!!!!
Εκανα οτι μπορουσα Περικλη,μασκαρισα, με πινελο τα μαυρα βγαινανε χαλια και χτιζανε πανω στο κιτρινο, ξανα βαψιμο με κιτρινο και αναγκαστικά εβαψα με μαρκαδορο αφου ξαναμασκαρισα
Όπως και το -52+ έτσι και συ είσαι μεγίστη φυσιογνωμία!!!
Λοιπόν: αφού έχεις φτιάξει και καλύπτρα είναι κρίμα τώρα να μην το ολοκληρώσεις. Σε περιμένει το καλύτερο κομμάτι: βρώμες, βρώμες, βρώμες!!!
Η σκακιέρα δείχνει πολύ σπέσιαλ, νομίζω κανείς δεν πρόκειται πλέον να ξαναφτιάξει 52άρι χωρίς αυτή. Είναι το απόλυτο στολιδάκι!
Την καλύπτρα την έβαψες free-hand? Αν δεν σε ικανοποιεί, νομίζω ότι μπορώ να σου βρω άλλη μία για να την βάψεις με μασκάρισμα...
Α, και ξέρεις τί περιμένω να δω τώρα στους αεραγωγούς, εεεεεεεε; Λοιπόν, μάζευτα τα υπόλοιπα και προχώρα με το 52άρι.
(Συμβουλή: επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα, τα υπόλοιπα δικά μου τα πήγα στο υπόγειο. Τώρα στο μυαλό μου σκέφτομαι μόνο την ολοκλήρωση των F-5 ώστε μετά να πιάσω χωρίς καθόλου μοντελιστικές τύψεις το όποιο επόμενο προτζεκτάκι. Και μην ξεχάσεις το ARC 28η, μάλλον το προλαβαίνεις!)
Τί άλλο να πω πλέον για να ολοκληρώσεις το γεράκι;
Η καλυπτρα εγινε με μασκαρισμα το μαυρο και free hand το γαλαζιο και γκρι. Ηταν τοσο λεπτη η γραμμη που επρεπε να αφησω στο μαυρο που μου ηταν αδυνατο να κανω καλο μασκαρισμα για τα αλλα χρωματα. Με ικανοποιει παντως το αποτελεσμα για τα δικα μου δεδομενα.
Εμενα μου αρεσει να τα βλεπω ολα για να πιανω οτι μου γυαλισει. Βεβαια τελευταια μονο το F-16 μου γυαλιζει...

Εκεινο το huey ξεκινησε οπως και το F-16, με μεγαλα ονειρα, κολλησα με αυτο, εφτιαξα το εσωτερικο, ανοιξα πανελ και εβαλα λεπτομερεια στον κινητηρα και εμεινε στο dry fit. Με βλεπει καθε μερα που πιανω το F-16 και μου φωναζει ''πιασε εμενα, πιασε εμενα''

....Νιωθω τυψεις μετα

Έχεις Πολλα να κάνεις.... go for it!
Ι'm going , I'm going

παρε αερογραφο μικρε

Αλλος Pan Pan απο εδω. Να πω την αληθεια το σκεφτομαι...αλλα μεχρι να υλοποιηθει (και αν) η σκεψη θα μου αρεσει να πινελαρω σαν γνησιος πινελας.