Μπραβο ρε συνομιληκε!!!Φοβερος!!!!
Ευχαριστω πολυ Πανο

, οτι μπορω κανω με τα μικρουλια 72αρια
Μπράβο βρε Νώντα! Δέν μασάς πουθενά!

Ευχαριστω Wildcat

Προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω για να βγει καλο το μοντελο τουλαχιστον οπτικα
Νώντα πάρα πολύ καλή η δουλειά σου.Μπράβο.
Thanx jim-eta

Ελπιζω να ειναι καλο το μοντελο και μετα τα βαψιματα
Μία παρατήρηση, προσπάθησε να "γλυκάνεις" λίγο τις ακμές στις CFT, αν σου το επιτρέπει το πάχος του πλαστικού που έχεις χρησιμοποιήσει.
Κατά τα άλλα, "τζετ" η δουλειά!!! (Και χάραγμα;; Τι λες τώρα....)
Ευχαριστω Γιαννη

Να σου πω την αληθεια ψιλοφοβαμαι να το κανω τωρα αυτο γιατι εχει πεσει κυανοακριλικη και στοκος και εχει δεσει και φοβαμαι μην το χαλασω εντελως με το τριψε τριψε.
Μία παρατήρηση, προσπάθησε να "γλυκάνεις" λίγο τις ακμές στις CFT,
Ναι δωσε τους κανα ταψι μπακλαβα να φανε

Στην ακρη η πλακα.... φιλε μου φοβερη δουλεια μεχρι τωρα ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλος ενας σκρατσας στην παρεα οεοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! οεοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!
Τhanx Περικλη

Σκρατσας μεγας εισαι εσυ...εγω εχω ακομα πολυ καιρο για να φτασω στο επιπεδο σου στο scratch

Για δείτε και τί έκανε ο Γιαπωνέζος!!!
Ο γιαπωνεζος καλοοος

Αν και λιγο σκουρο, Εχει πετυχει τα χρωματα για 52αρι με φθορες οπως ειναι τα δικα μας
Καλά φίλε είναι πολύ ωραίο. Χαράς το κουράγιο σου, εγώ και μόνο με στην σκέψη αυτής της κατασκευής κουράστικα.

Ευχαριστω Κωστα

, εγω να δεις τι τραβηξα, και με τη ραχη και τις CFT αλλα και με τις αντενες που δεν ηθελαν να κολλησουν στο σωστο σημειο με τιποτα
παρτε και μια πετουμενη... 
(Image removed from quote.)
Αυτα τα ολιγα..
Χωρίς παρεξήγηση , αυτή η φωτό είναι λίγο ανωμαλιάρικη
Τωρα που το λες, εχεις δικιο
Ειναι η σταση ''αεροπλανατο''

Poli kali douleia Nonta 
kai se 72ari 
Ευχαριστω Κωστα

Παντα 72αρια λογω ελλειψης χωρου κυριως οποτε συμβιβαζομαι

Σημερα δεν ειχαμε βαψιμο, μονο στα σκελη προσγειωσης λογω ελλειψης χρονου. Αυριο ομως....