0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τις τελευταίες μέρες σκεφδτόμουν που έχεις εξαφανιστεί, χθες το βράδυ σε βλέπω να εμφανίζεσαι δριμύτερος και τώρα αυτά!!! Φίλε έχει γίνει φοβερό. Εντυπωσιακότατο όσο και χορταστικό. ʼντε στο επόμενο τώρα.
Λευτέρη είναι τέλειο μπράβο.
Θα το κάνεις διόραμα - Στατική έκθεση :Πολύ καλό
Παράθεση από: 117tacan στις Νοεμβρίου 30, 2007, 11:52:20 μμΘα το κάνεις διόραμα - Στατική έκθεση :Πολύ καλό το επιασες αλεπου !!!!!!
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Νοεμβρίου 30, 2007, 11:53:39 μμΠαράθεση από: 117tacan στις Νοεμβρίου 30, 2007, 11:52:20 μμΘα το κάνεις διόραμα - Στατική έκθεση :Πολύ καλό το επιασες αλεπου !!!!!! Μεγαλοοοοοοοοοό
Λευτερη σου βγαζω το καπελο
Λευτερη φοβερο!
Μπράβο Λευτέρη, πολύ καλό φίλε.
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ F-4Ε ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ...
Λευτέρη είναι πολύ όμορφο ....... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
HOT HORNET!!! F-18C ACADEMY 1/32 the end!!!
Apithani oi Sfika
Εβγαλα τη τσιμπλα μου πρωινιατικα
Μπράβο Λευτέρη, πολύ καλό
Aκομα δεν εχω πιει καφε, και ξυπνησα αποτομα!!!! Τις μοδας το χετε ρε παιδια τωρα τελευταια να τις πετατε ετσι τις φωτο???? Κατα ριπας????? Λαου λάου!!!! Η βαζετε το σηματάκι που βαζουν στα ...ακατάλληλα για ανηλικους! Να ξερουμε.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Ελευθεριε!!!!! Αντε πιασε τωρα εναν Ιασωνα F-16!!!!
Λευτεράκη επειδή βλέπω ότι το πάει το χέρι σου το 32άρι............ μήπως να σου χαρίσω ένα F14 που μου έχει ξεμείνει καί πού απ΄ότι βλέπω μπορείς να το κάνεις καλύτερο απ΄ότι θα το κάνω εγώ? Μαζί με το F14 παίρνεις καί bonus μία σοκολάτα γιά την Γωγώ...........
Παράθεση από: nick2 στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 10:05:59 πμ Λευτεράκη επειδή βλέπω ότι το πάει το χέρι σου το 32άρι............ μήπως να σου χαρίσω ένα F14 που μου έχει ξεμείνει καί πού απ΄ότι βλέπω μπορείς να το κάνεις καλύτερο απ΄ότι θα το κάνω εγώ? Μαζί με το F14 παίρνεις καί bonus μία σοκολάτα γιά την Γωγώ........... ωωωωωωωωωωωωωω με δελεαζεις φιλε νικο!!!!!θα σου δωσω εγω μια τουρτα!!!
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 10:10:53 πμΠαράθεση από: nick2 στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 10:05:59 πμ Λευτεράκη επειδή βλέπω ότι το πάει το χέρι σου το 32άρι............ μήπως να σου χαρίσω ένα F14 που μου έχει ξεμείνει καί πού απ΄ότι βλέπω μπορείς να το κάνεις καλύτερο απ΄ότι θα το κάνω εγώ? Μαζί με το F14 παίρνεις καί bonus μία σοκολάτα γιά την Γωγώ........... ωωωωωωωωωωωωωω με δελεαζεις φιλε νικο!!!!!θα σου δωσω εγω μια τουρτα!!! Στη μούρη....................... :
Παράθεση από: nick2 στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 10:13:12 πμΠαράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 10:10:53 πμΠαράθεση από: nick2 στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 10:05:59 πμ Λευτεράκη επειδή βλέπω ότι το πάει το χέρι σου το 32άρι............ μήπως να σου χαρίσω ένα F14 που μου έχει ξεμείνει καί πού απ΄ότι βλέπω μπορείς να το κάνεις καλύτερο απ΄ότι θα το κάνω εγώ? Μαζί με το F14 παίρνεις καί bonus μία σοκολάτα γιά την Γωγώ........... ωωωωωωωωωωωωωω με δελεαζεις φιλε νικο!!!!!θα σου δωσω εγω μια τουρτα!!! Στη μούρη....................... : ουτε για αστειο !!!!!
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 10:14:30 πμΠαράθεση από: nick2 στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 10:13:12 πμΠαράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 10:10:53 πμΠαράθεση από: nick2 στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 10:05:59 πμ Λευτεράκη επειδή βλέπω ότι το πάει το χέρι σου το 32άρι............ μήπως να σου χαρίσω ένα F14 που μου έχει ξεμείνει καί πού απ΄ότι βλέπω μπορείς να το κάνεις καλύτερο απ΄ότι θα το κάνω εγώ? Μαζί με το F14 παίρνεις καί bonus μία σοκολάτα γιά την Γωγώ........... ωωωωωωωωωωωωωω με δελεαζεις φιλε νικο!!!!!θα σου δωσω εγω μια τουρτα!!! Στη μούρη....................... : ουτε για αστειο !!!!! Κρίμα.......