0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχήν να σου δώσω και τα δικά μου συγχαρητήρια το κιτ είναι απλά απίστευτα όμορφο και αληθοφανές!Εγώ προσωπικά για να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο έχω ακόμα πάρα πολύ δουλειά άλλωστε έχω φτιάξει μόλις ένα μοντέλο και αυτό δυστυχώς με πίεση χρόνου...Και για να φτάσω και στο θέμα μου επειδή χρησιμοποιώ πινέλο για το βάψιμο και έχω μια δυσκολία εκεί που ενώνονται τα χρώματα τι θα μου συστήνατε να κάνω; Από ότι είδα από τις εικόνες του συγκεκριμένου κιτ χρησιμοποιείται κάποια ταινία;Ή μήπως είναι σελοτέιπ;Ευχαριστώ!
Ωραίος Λευτέρη!!! θα πέσει και κανα πυραυλάκι στο τέλος?
Model Wax : : : Που το βρήκες : : : Μολόγα... Όσο για το Ηornet... Παίρνω ιδέες για τα δικά μου...
Λευτέρη μπράβο τρομερή δουλειά. Θα το προλάβεις γι την έκθεση να το δούμε από κοντά ?.
...δεν υπαρχει πια το model wax!!!!!! to εχω προ χριστου,το μονο που το αντικαθιστα,ειναι το carnauba wax.με αυτο γυαλιζουν σκαφη,σανιδες του σερφ,βρηκα στον πειραια,αλλα ειναι πανακριβο αλλα αξιζει!!!!
...να προσεξεις να κοψεις την χαλκομανια του κωνου σε 2 η 3 κομματια,μην την βαλεις μονοκομματη,θα τρεχεις!!!!!!
Φοβερο φιλε μου γινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να τσοντάρω κι εγώ; (Image removed from quote.)
Οπλισμένο μέχρι τα μπούνια Έτσι μου αρέσουν τα αεροσκάφη
Παράθεση από: Περικλής στις Οκτωβρίου 13, 2007, 09:16:32 μμ Φοβερο φιλε μου γινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!thanks my friend!!!!ποτε θα σε δουμε απο κοντα,εισαι γλασκωβη τωρα?